http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 16, 2017

Jeff Rothschild: Tarvitsemme III-maailmansodan pyyhkäisemään 90 % maailman väestöstä


Teksti: Teemu Vehkala

Facebookin osa-omistajana sekä vice presidenttinä toimiva miljardööri Jeffrey J. Rothschild kuuluu Rothschildien pankkisukuun ja omaa saman poliittisen ideologian, jota kaikki muutkin omaavat tämän salaisen maailmanhallinnon sisällä.

Muutama vuosi sitten Jeffrey oli Kiinassa pitämässä puhetta, jossa hän totesi "uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman tarvitsevan kolmannen maailmansodan, jolla pyyhkäistäisiin 90 prosenttia koko maailman väestöstä, jolla eliitti selvittäisi liikakansoituksen. 

Sitten eliitti rakentaisi tänne tilanne täysin feodaalistisen järjestelmän väestön orjuutuksineen, jolla he omasta mielestään pelastaisivat maailman.

Huomauttaen että Feodalismi tai feodaalinen järjestelmä (lat. feudum) on uudella ajalla syntynyt termi, jolla viitataan keskiajalle tyypilliseen sotilaalliseen, hallinnolliseen ja taloudelliseen järjestelmään. 

Rothschildien pankkisuvun ja näiden muiden eliitin salaliittolaisten mielestä nykyinen maailmanväestö on päässyt kasvamaan jo liian suureksi. 

Lisäksi liian moni meistä on oppinut ajattelemaan omilla aivoillaan tietoisesti, jonka nämä konnat näkevät heille mitä äärimmäisenä uhkana. Joten tämän vuoksi he käyvät tätä heidän yksinäistä sotaansa koko maailman väestöä vastaan, haaveillen vieläkin 90 % koko maailmanväestön yyhkivästä ydinsodasta.

Mutta ydinsotaa ei tule koskaan tällä planeetalla toteutumaan, koska liittoutuneet (Valon galaktinen liitto) suojelee tätä planettapa ydinsodalta ja tämä onkin saanut nämä pankkisuvut sisäpiirin salaliittolaisineen aina raivon partaalle asti.

Kun näillä liittoutuneilla avaruusolennoilla löytyy sellaista teknologiaa, jolla ydinohjukset saadaan neutralisoitua suoraan taivaalta pois.USA:n armeijan ydinlaukaisukoodeja on jo hiplailtu viime vuosina ahkerasti, mutta ne eivät ole millään kerralla aikaan saaneet tätä Rothschildien haaveilemaan kolmatta maailmansotaa, jolla he toivoisivat saavan murhattua 90 prosenttia koko maailmanväestöstä.

Vaikka tuo 90 prosentin depopulaatio lopulta onnistuisi, niin senkin jälkeen nämä vallassa olevat psykopaatit eivät muuttuisi luonteeltaan yhtään mihinkään.

Koska miltei koko Rothschildien suku on geneettisesti alunperin liskoa muistuttavaa Zeta-Reticulin negatiivista avaruusrotua, jotka ovat tuhosivat jo aiemmin Zeta Reticuli I:n ja II:n sotimalla. Sekä aikaansaivat myös Orionille sekä Marsiin hyvin tuhoisan sisällissodan.

Aiemmin sodittiin mm. siitä, että saako keinoälyllä orjuuttaa koko ihmiskunnan. Mutta nyt tällä Tellus-planeetalla on kohta käymässä jälleen samoin, koska nämä samat psykopaatit ovat nostaneet itsensä vallan kahvaan.

Mutta tämä salainen maailmanhallinto toimii siksi salassa, koska heidän toimintansa sekä suunnitelmansa eivät kestäisi päivänvaloa.

Mikäli näiden rikollisten pankkisukujen suursotia sekä maailman huumekauppaa sekä lääkefirmojen miljardibisnestä johtaja toiminta paljastettaisiin. Niin silloin nämä valtioita ryöstämällä rikastuneet rosvot joutuisivat lähtemään maanpakoon.

Rooman Vatikaani kuuluu osaksi tätä samaa rikollisklaania ja se on soluttautunut viimeisten tuhansien vuosien aikana niin pitkälle, ettei sen jälkiä ole pystynyt kukaan tavallinen pulliainen selvittämään. Ellei ole sitten alkanut selvittää näiden NWO-mafioosojen salaista kassavirtaa.

Pelkästään palkkaorjuus on tullut tänne Orionilta, jossa lisko-rotu orjuutti tuollakin aivan samalla tavalla.

Tästä palkkaorjuudesta voitaisiin nykyajassa käyttää sellaista nimitystä kuin ihmistarhaus (human farming).


Amerikkalainen ufo-kontaktihenkilö Alex Collier kertoi aikanaan, kuinka hänen Andromedalaiset ystävänsä olivat ihmetelleet sitä, että miten täällä Tellus-planeetalla joutuu maksamaan myös omasta asumisestaan. Kun heillä Andromedalla ei tulisi kuuloonkaan, että joku taho alkaisi käyttämään taloudellisesti hyväkseen muiden olentojen työtä.

Sillä tämä koko länsimainen teollistuminen on ollut osa tätä ihmistarhausta, jossa ihminen ajettiin töihin juoksemaan pientä toimeentulotukea vastaan. Jossa vielä suurin osa lähti vielä pankkiin, jotta saisi sieltä velkaannutettua itsensä. Vaikka siitä tuli vain vieläkin suurempi pallo jalkaan.


Valon galaktisen liiton (Galactic Federation of Light) tehtäviin kuuluu tämän planeetan suojeleminen ja heikäläisiä on täällä n. 12 prosenttia koko maailman väestöstä.

Mutta koska tälle planeetalle syntyminen oli jo tuolloin hyvin kauan aikaa sitten täysin vapaaehtoista. Eli ketään meistä ei pakotettu tähän hommaan, vaan jokainen lähti tuohon hommiinsa täysin vapaaehtoisesti.

Kävi kuitenkin niin, että suurin osa tänne solutetuista valotyöntekijöistä unohti useiden kehollistumiensa (elämien) aikana oman kosmisen alkuperänsä. Mikä tarkoitti siis käytännössä maallisen karman kiertoon jäämistä.

Nyt on käynnissä maaplaneetan tietoisuuden nousu, jonka eteen kaikki nämä tänne tulleet valotyöntekijät sekä valon galaktisen liiton osasto työstää.

Jokaisen maan piirissä työskentelevän valotyöntekijän tulisi myös muistaa se, ettei meistä kukaan ole yksin. Vaikka monet meistä tuntevat jatkuvasti tuota yksinäisyyttä, mikä johtuu siitä etteivät he ole alunperin täältä planeetalta kotoisin.

Monet teistä ovat valinneet roolin, jossa haluavat avata muiden lähimmäisten ihmisten silmät tältä kaikelta ja mikäli lähipiirissä ei tapahdu tätä tietoisuudella mielellä heräämistä, niin se voi tuottaa monelle pettymystä. 

Jokaisen valotyöntekijän tulisi muistaa se, että heillä jokaisella on oikeus tehdä valon puolen kanssa sopimus, johon sisältyy myös turvatakuut. 

Nämä turvatakuut tarkoittavat sitä, että aina silloin jos kuka tahansa valotyöntekijä joutuu sellaiseen tilanteisiin, joissa heidän henkensä on vaarassa. Niin silloin heitä myös suojellaan. 

Suojeluksen taso muuttuu taas sen mukaan, mikä on itse kosmisen tehtävän vastaanottaneen henkilön vastuu ja vaatimustaso. 

Tämän vuoksi kenenkään ei koskaan tarvitse ottaa vastaan liian paljon ns. henkistä turbulenssia.

Valotyöntekijöiden tehtävä on myös nostaa ympärillä olevien ihmisten tietoisuutta ja tämäkin voi tuntua monista ajoittain hyvinkin raskaalta.

Tämä puoli kuitenkin on meidän tehtäväksi täällä tarkoitettu, jolloin tämän kun muistaa tietoisella mielellä, niin ei tunne ainakaan olevansa yksin näiden asioiden kanssa.

Vaikka tämä Rothschildien rahasuku omistaakin yli puolet tämän koko planeetan varoista, niin ei se silti tarkoita sitä, etteikö näitä miljardöörien limanuljaskoja vastaan pärjäisi kukaan.


Se ei ole lainkaan sattumaa, että tämäkin Jeffrey Rothschild ylensi itsensä aina Facebookin varatoimitusjohtajaksi (Vice President) asti. 

Hän yrittää siellä VP:n pallilla istuessaan saada tuon koko sovelluksen sensuroitua sille tasolle, jolle nämä valtaeliitin psykopaatit sen haluavat muuttuvan. 

Mutta nämä psykot eivät vaan tajua sitä, että mikäli he sensuroivat Facebookin kokonaan, niin silloin sieltä lähtee käyttäjät pois ja tilalle tulee lopulta jokin vastaava muu sovellus, joka syrjäyttää lopulta koko Facebookin. Tämä sitten tuhoaa Facebookin osakkeiden arvon ja tälle koko menestystarinalle saadaan aivan toisenlainen loppu.


Facebook on avaintekijä tietoisuuden evoluution kehityksessä

Facebook on ollut alusta saakka hyvin merkittävässä asemassa koko planeetan tietoisuuden tason nousussa.

Tämä tekee siitä silloin avaintekijän tietoisuuden evoluution kehitysprosesissa.

CIA, NSA, FBI, DARPA sekä muut USA:n hallinnon sisälle solutetut urkintalaitokset yrittivät jo varhaisessa vaiheessa luoda Facebookista täydellisen ihmisten vakoilusovelluksen. Mutta samalla Facebookista tuli maailman yleisin sosiaalisen median kommunikointiväline, joka syrjäytti miltei sähköpostitkin.

Jos nyt on viime aikoina nähnyt kuinka Facebookin johto on joutunut käymään mm. Euroopan komission suljetuissa palavereissa, joissa nämä internetin sanavapauden tukahduttajat raivosivat heille siitä, kuinka Facebookin tulisi pystyä vastaamaan sensuuriin astetta kovemmin.

Erityisesti nämä sensorit ovat huutaneet valeuutisista, joista he syyttävät näitä poliittisia vihollisiaan. 

Vaikka totuus on aivan toinen, koska Helsingin Sanomat, YLE, Iltasanomat, Iltalehti, Aamulehti, Turunsanomat jne. ovat kaikki valeuutismedioita.

Mutta mikä saa sitten nämä poliittisen eliitin konnat syyttämään vain MV-lehteä valeuutismediaksi ? 

No tietenkin se koska MV-lehti nyt sattuu tässä maassa uhkaamaan jo Helsingin Sanomien myyntiä sekä levikkiä. Sekä paljastaa näiden mädäntyneiden sanomalehtien valheita.


USA:ssa taas korruptoitunut eliitti on raivoissaan Alex Jonesin (kuvassa) ylläpitämän Prisonplanet.com sivuston suosiosta.

Vaikka valtamedia onkin vain näiden samojen kasaarijuutalaisten miljardöörien käsissä, niin he eivät siitäkään huolimatta kykene kontrolloimaan sosiaalisen median kenttää, josta myös johtuu se, miksi nämä höyrypäät vaahtoavat nyt näistä valemedioistaan niin kovaa.

CNN:n kaltainen valemedia ei suostu kertomaan totuuksia, koska totuus taas tekisi ihmiset vapaiksi.

Ihmiskunta kun tulee pitää siinä tietoisuuden vankilassa, josta he eivät pääse ulos kuin vain tietoisen mielensä avaamisella ja tämän myös tietävät nämä Rothschildit ynnä muut keskuspankkitason konspiraattorit.

Koska tämä negatiivinen avaruusrotu, jonka ulkomuoto muistuttaa liskoa saa energiansa vain negatiivisista tunteista, ajatuksista. Niin tästä johtuu se, että miksi tämä korruptoitunut valtamedia syöttää vain negatiivisia uutisia päivästä toiseen.

Mitä enemmän me masennumme noista valeuutisista, niin sitä enemmän nämä negatiiviset ihmisliskot (psykopaatti narsistit) saavat itselleen lisää elinvoimaa.

Illuminatin vapaamuurarien yli 33-asteen sisäpiiri koostuu vain negatiivisesti valaistuneista miehistä, jotka kaikki ovat tehneet valansa Luciferin kanssa.

Näistä miljardööreistä Jeff Rothschildia myöten moni vielä juo alle puberteetti-ikäisten lasten verta, koska he uskovat näin säilyttävänsä nuorekkuuden ja korkean iän.

Nämä lapset taas ovat niitä alle 6-vuotiaita, jotka on ensin siepattu ja sen jälkeen murhattu jossain salaisissa eliitin lapsiuhrausriiteissä.

                           Kuvassa Asteekit uhraamassa ihmisiä 1500-luvulla (Codex Mendoza).

Lapsiuhrit on tunnettu jo aikoinaan mm. Asteekkien rituaaleissa, mutta syy siihen miksi tämä vuonna 1776 Saksan Baijerissa perustetun salaseuran rituaaleissa uhrataan myös lapsia, johtuu siitä että näiden salaseurojen juuret ulottuvat aina tuonne muinaisille ajoille asti. Okkultismi ei ole siis poistunut näistä salaseuroista koskaan, koska satanismissa ei ole tilaa humanismille.