http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 24, 2017

Donald Trump aikoo tuoda Nikola Teslan vapaaenergiat julki


Donald Trump on suunnitellut tuovansa julki maailman kuuluisimpiin kuuvan keksijä Nikola Teslan vapaaenergian patentit.Tieto on peräisin Alex Jonesilta, joka väitti kuulleensa tämän sisäpiiristä.


Teslan keksimiä vapaaenergialaitteita piiloteltu jo liian kauan 


Nikola Teslan jo 1900-luvun alussa keksimiä vapaaenergialaitteita on eliitti pitänyt piilossa jo liian kauan.


Mutta tämä piilottelu on vain ja ainoastaan johtunut tästä ydinvoimaan perustuvan  teollisuuspamppujen sikamaisesta ahneudesta, koska ydinvoiman teknologialla saatiin Oppenheimerin johdolla luotua sellainen vempain kuin ydinase.


Tesla kuitenkin onnistui luomaan tuolloin 1900-luvun alussa vapaaenergiatornin, jonka oli vielä esittelemässä silloisille suurille monikansallisille sähköyhtiöille.

Mutta nämä sähköyhtiöiden pamput pelästyivät, että tuolla vapaaenergialla ei voitaisi enää valvoa sähkönkulutusta, koska sillä tuo energia tulisi suoraan kosmisesta taustasäteilystä.Tämä sai lopulta aikaan sen, että nämä sähköyhtiöiden pomot tilasivat sabotaasin, jonka seurauksena tämä Teslan kasaama vapaaenergiatorni räjäytettiin alas.


Tapausta väitettiin tietenkin tapaturmaksi, koska eihän tätä tilattua sabotaasia saanut kertoa julkisuuteen.


Tämän jälkeen Nikola Teslan oli enää miltei mahdotonta hakea keksinnöilleen rahoittajia, joita olivat aiemmin olleet mm. pankkiiri J.P. Morgan.


Teslasta tuli tuon jälkeen vihattu mies teollisuuspohattojen joukossa, koska hänet pudotettiin sen jälkeen ns. isommista piireistä pois. 


Mutta tuota kohtelua kuvaa myös se, että miksi Teslan ympärille ei rakennettu samanlaista tiedemies-kulttia kuin patenttivirkailija Albert Einsteinin ympärille.


Einsteinista on liikkunut paljon sellaisia huhuja, että mies oli vain patenttitoimiston virkamiehenä onnistunut varastamaan itselleen nämä hänen suuret keksintönsä ja hankkinut sillä itselleen tämän maailman älykkäimmän miehen neronleiman otsaansa.

Vastavalittu USA:n presidentti Donald Trump on Alex Jonesin mukaan nyt erittäin vihainen ja ärtynyt näille häntä jatkuvasti selkäänpuukottaville elitisteille. Vaikka selkeästi tämä CNN:n mediakeisareiden Trump-uutisointi on tarkoituksellisesti suunnattu Trumpin vihaajille, joista vielä toivotaan näiden Trump-kannattajien ärsyyntyvän, jotta nämä lipat (ihmisliskot = narsisti-psykopaatti) saisivat lisää negatiivista energiaa imettyä itseensä. 


Kuten Joneskin sanoi äsken Washingtonissa, että kuinka tämä Illuminatin satanistinen eliitti on aina tiennyt sen, että kaikki on vain energiaa ja käyttänyt sitä valta-asemansa pönkittämiseen.


Mutta nyt tämä koko maailman energia muuttui positiiviselle värähtelylle ja tämä Trumpin mahdollisuus tuoda julki vapaaenergia, tulee olemaan koko ihmiskunnan ratkaisevin hetki kohti muutosta.


Koska nämä vapaaenergiat mahdollistavat niin uskomattomia asioita, joista monikaan meistä ei osannut vielä ennen kuvitella. 


USA:n hallinnon sisällä toimiva DARPA on ollut yksiä näitä kvantti-tietokoneiden jemmaajia ja virallisesti nämä laitokset väittävät, ettei mitään kvanttitietokoneita olisi vielä missään markkinoilla. Vaikka niitä on kehitetty koko ajan, mutta salassa.

Vaikka Wikipediassa lukee, että tämä kvanttitietokone olisi vasta kehitteillä, niin se on valhe.


Kvanttitietokone on jo olemassa, mutta se on laitettu eräistä syistä jemmaan tämän planeetan valtaväestön silmistä, koska se voisi taas olla jälleen yksi uhka tälle yhä harvenevalle negatiivisen puolen eliitille.


USA:n hallinto on myös salannut lukuisia nanoteknologialla kehitettyjä keksintöjä, jotka on myös laitettu piiloon julkisuudesta.


Miksi kvanttitietokoneet on salattu ihmiskunnalta ?


Tavallinen tietokone käyttää vielä laskennassa bittejä, joista jokainen sisältää ykkösen ja nollan.


Kvanttitietokone taas käyttää laskutoimituksissa kubitteja.


Siinä missä jollain tavallisella PC:llä suoritettu ongelmanratkaisu voi olla hyvinkin hidasta laskentateholla, niin kvanttitietokoneella suoritettu algoritmi voidaan jakaa tekijöihinsä hyvin tehokkaasti, mikä tekee tästä teknologiasta aivan ainutlaatuisen.


Kvanttitietokoneessa käytetään suprajohteisia virtasilmukoita, joiden tietoa varastoivia yksiköitä kutsutaan kubiteiksi (kvanttibitti).


Kanadalainen D-Wave Systems yritti valmistaa jo kaupallisia laskentapalveluja tarjoavan, tunneloitumistekniikkaan perustuvan kvanttitietokoneen vuoteen 2008 mennessä. Mutta tämä järjestelmä myytiin sitten Googlelle sekä Lockheed Martinille.


Techforecastin asiantuntijoiden mukaan kvanttitietokoneiden markkinat alkavat 2020-luvulla. 


Nämä laitteet (kvanttitietokoneet) ovat siis jo olemassa, mutta vieläkään niitä ei olla uskallettu tuoda julki.


Kuten tämä tietokoneiden mikroprosessorienkin kehitys pidettiin tarkoituksellisesti hitaalla vaihteella. 


Siinä laitettiin kirjaimellisesti matkustamaan ihmiset kamelilla maailman ympäri ja ei se reissu nyt ihan viikossa ole ohi.


Donald Trump pystyy nyt USA:n presidenttinä toteuttamaan toimeksiannon, jolla nämä kvanttitietokoneet saadaan tuotua ns. julkisille markkinoille.


Trump on vielä USA:n presidenttinä ensimmäinen valtakunnanmies, joka ei enää tarvitse korvanappia, jonne aiemmin USA:n presidentin neuvonantajat puhuivat koko käsikirjoitetun puheen.

Tämän vuoksi Trumpin virkaanastujaispuhe kun tuli suoraan elävästä elämästä, niin tämä puhe sai jopa entisen Suomen first lady Tellervo Koiviston ihon kananlihalle.


Elitisteiksi itsensä ylentäneet kun pelkäävät tätä USA:n valtionpäämiestä, joka toimii myös sydämensä kautta. Kun nämä aiemmat kuminaamat olivat Obaman tavoin vain hyvin koulutettuja näyttelijöitä, jotka osasivat roolinsa hyvin. Koska kauttaaltaan tämä USA:n valtionpolitiikka on ollut aina miltei ennalta käsikirjoitettua poliittista teatteria.


Trumpin aikakausi muuttui nyt populismin suuntaan ja sallii näin myös koko ihmiskunnan henkiselle kehitykselle turbo vaihteen käyttöön. 

Joten kun nyt tämä henkinen kehitys otti pelkän Trumpin virkanastujaispuheen aikana sellaisen kiihdytyksen, että lisääntyvän valon (rakkaus) määrä lisääntyi jo huomattavasti. Niin tätä oman todellisen itsensä peilaavaa olotilaa nimeltä rakkaus joutuu tässä nyt itse kukin meistä havannoimaan ympärillä olevien ärsykkeiden kautta.


Vaikka tätä mr. Trumpettia lyödään nyt näiden hänen poliittisten vihaajien taholta kuin vierasta sikaa, niin silti Trumpin ylle luotu henkilökultti käänsi jo tämän maailman suunnan kohti valoa.


CNN:n kasaarijuutalaiset omistajat eivät kestä tätä, että USA:n presidenttinä on nyt mies, jota rakastetaan enemmän kuin ketään aiempaa eliitin sätkynukkea.


USA:n hallinnon nukketeatteri on ohi ja nyt presidentin rooli muuttui tämän uudistuksen myötä.


Tämä populismi on aina käsitetty tässä valtiollisessa orjajärjestelmässä sellaiseksi keinoksi, jota ei sallita kansalaisille. 


Mutta vasta siinä vaiheessa kun tämä koko valtioon perustuva feodaalinen orjatalous ja väestön sadistinen hallinta loppuvat, niin ihmiset vapauttavat lopulta tämän orjuuden itsessään.


Koska kaikki tämän Suomen kansankin jatkuva henkinen alistaminen päättäjiemme taholta on suoritettu jokaisen meidän uhri-minän suostumuksella. 


Tämä negatiivinen eliitti on taas tuntenut itsensä aina eräänlaisiksi vallan huipulla vaikuttaviksi aateliksi, jotka nauttivat tuosta Suomen kansan henkisestä sekä taloudellisesta alistamisesta. 


Mutta nyt tälle henkisen sorron aikakaudelle tulee loppu, koska Suomalaisten itsetunto muuttuu tämän rakkauden + värähtelyissä.


Tunne kuinka tuo valkoinen valo täyttää koko kehosi ja virittäydy tähän tilaan ja vapauta kaikki negatiiviset ajatukset mielestäsi. 


Kun pääset tähän tilaan, niin silloin ajatuksesi ei ole enää negatiivisissa ärsykkeissä kiinni. 


Televisio syöttää liikaa ärsykkeitä negatiiviseen mieleen, jota eliitti käyttää pääosin ihmiskunnan henkiseen alistamiseen.


Siinä ihmiset hypnotisoidaan sille henkiselle kurjuudelle ja alistumiselle, jotteivat he vain heräisi tästä valveunesta, nimeltä hyvinvointivaltio.


Olette varmaan huomanneet, että tällaisessa kapitalistisessa hyvinvointivaltiossa sinun hyvinvointisi vastuu on jätetty vain sinulle itselleen. Koska siitä oman itsensä hyvinvoinnista ja iloisuudestakin vastaat vain sinä itse.


Mutta läntinen koululaitos opetti sinut auktoriteettiuskovaiseksi ateistiksi, joka oletti että kaikki totuus löytyy vain auktoriteeteista, jotka sanelevat sen mikä on totta.


Teidät opetettiin myös koulussa kiinnittämään vain luettuun tekstiin huomiota, että mikä on oikein kirjoitettu tai väärin kirjoitettu.


Todellisuudessa kirjoitusoppi kielipoliiseineen on vain yksi väestönhallintakeino.


Ateismi on perustunut aina tälle väestönhallinnalle, joka perustuu nykyisen satanismiin perustuvan länsi-kapitalistisen uskonnon sisälle.


Tässä nykyisessä järjestelmässä väestö on alistettu rahauskonnon alttarille ja taas nämä päivän pakolliset jumalanpalvelustuokiot muuttuivat valtamedian uutisiksi.


Uutisista tuli lopulta sen vanhan rahanahneen valtionkirkon fuusio, jolla korvattiin nämä entiset jumalanpelkoa kylvävät jumalanpalvelukset. 


Mutta koska nykyinen kapitalistinen jumala on raha/materia, niin tästä valveunesta on monen vaikea irroittautua.


Tämä johtuu siitä koska tämä rahaan perustuva rahanpalvonta on alter-egolle (kaksoispersoona) perustuva ohjelmointi, joka tarttui jo sinun vanhempiesi kautta sinulle. 


Sillä vanhempien lapsiin tartuttamat asenteet muokkaavat lapsen persoonaa jo paljon ja kriittisin vaihe lapsen kehitykselle on 1-3 ikävuoden aikana, jolloin myös syntyy tämä ns. uhma ikä.


Uhma ikä on taas se vaihe, jolloin lapsi laitetaan henkisen alistuksen keinoin ns. ruotuun, koska tämä kamppailee vanhempiensa ylivaltaa vastaan. 


Monet eivät huomaa sitä, että kuinka heidän lapsuudessa koetut asiat ovat aiheuttaneet heille juuri tuossa 1-3 ikävuoden paikkeilla olevan uhmaiän aikana tapahtuvien kokemusten myötä tunnelukkoja, joita on vaikea avata pois.


Tunnelukot jäävät energiakehoon ja muodostavat sitten tämän persoonaksi kutsutun tilan, jolle lapsen kehitys aikuiseksi perustuu.


Nämä kaikki henkisen alistamisen metodit ovat olleet koko tämän länsimaisen valtiomallin perustoja.


Rockefeller Foundation onnistui 60-luvulla soluttamaan myös yliopistoihin feministi-liikkeensä, joilla uskottelivat ajavansa naisten asemaa. Mutta he loivatkin tällä joukon akateemisesti koulutettuja miesvihaajia, jotka ohjelmoitiin myös hajoittamaan koko miehen ja naisen välinen perhe instituutio.


Tämän perhe instituution hajoittaminen on ollut vielä CIA:n salaisen Project Monarchin päätarkoitus.


CIA:n project monarch johti 50-luvulta asti siihen, että ohjelmoitiin naisten ja miesten asenne mm. seksuaalisuuteen. 


70-luvulla tätä seksuaalista vallankumousta lisättiin hippi liikkeessä ja lopulta 80- sekä 90-luvulla aina tähän päivään asti saatiin lopulta mm. pornografian vaikutuksella murennettua edelleen miehen ja naisen välistä parisuhdetta.


Tulevaisuudessa kun tämä kulttuurimarxismi kehittyy vielä pidemmälle, niin lopulta tavalliset miehen ja naisen väliset avioliitot kielletään. Sekä myös lasten saaminen kielletään kaikilta tavallisilta kansalaisilta. 

Tähän antoi jo suuntaa pankkiiri Nalle Wahlroos, joka lipsautti tämän aivopierun muutama vuosi sitten.


Ei tämä Nallen lipsautus ollut mikään vitsi, koska tämä satanismia harjoittava eliitti on tosissaan kaiken tuon eugeniikan kanssa.


Koska heille vain tuo haluttu 500 miljoonaa alistettavaa ihmistä riittää ja kaikista muista ihmisistä koko tällä pallolla tulisi heidän mukaansa päästä eroon keinolla millä hyvänsä.
Tämä 500 miljoonaa juttu on vielä kaiverrettu Georgian Guidestonen kivimonumenttiin, joka löytyy USA:sta.


Mistä kumpuaa tämä Illuminatin satanistien suunnaton ylimielisyys ? 


Monet ihmettelevät varmaan sitä, että mistä johtuu tämän salaisesti maailmaa esivallan suunnaton ylimielisyys ? 


Eihän valtiotakaan johda pääministerit sekä presidentit komeroon piiloutuneena.

Tämä johtuu siitä, että tämä narsisti-psykopaattien avaruusrotu, jolla on vielä toistaiseksi ihmisen keho on tätä negatiivista liskoja muistuttavaa rotua.


Heillä on käärmeen silmät ja käärmeen kieli. Mutta ihmisinä he käyttävät näitä liskojen ominaisuuksia vain energian varastamiseen, koska he saavat energiaansa vain vampyroimalla sitä muilta.


Näiltä psykopaateilta puuttuu aivoista kokonaan se osa, josta voisi tuntea myötämielisyyttä toisia ihmisiä kohtaan. 


Tämä liskoaivokeskus (reptilian complex), joka löytyy jokaisella tämän planeetan ihmisellä on osa tuota liskorodun sinne panemaa, koska tämä homo sapiens luotiin tänne näiden eräiden negatiivisten avaruusrotujen toimesta.


Tämä on se alkuihmisen homo sapiens teoria, jonka kehitys taas väärennettiin Darwinismilla. Jottei tämän jutun totuutta pääsisi kukaan tavallinen pulliainen koskaan löytämään.


Liskorotu on hyvin negatiivinen avaruusrotu, jonka älyllinen kehitys kyllä eteni, mutta heiltä vietiin lopulta karmaattisesti oikeus kokonaan tähän ns. tunnekehoon.


Liskot eivät vieläkään ole oppineet kunnioittamaan Valon kosmisia lakeja
 
Nämä tällä planeetalla lukuisten päättäjien ja virkamiesten sekä poliisienkin kehoissa vaikuttavat liskot eivät ole vieläkään oppineet yhtä kosmisen lain suurinta sääntöä.

Tämä suurin sääntö on vapaan tahdon lain rikkominen...
Tämän elämänkokeiluplaneetta Maan jokaisella sielulla kun on täysin vapaaehtoinen vapaantahdon laki, joka on kosminen perusoikeus.
Se kuuluu jokaiselle tänne syntyneelle sielulle. 
Mutta tämä negatiivinen liskorotu ei ole tätä kosmista sääntöä suostunut koskaan noudattamaan, koska he eivät toimi valon puolen sopimuksessa. 
Koska tämä negatiivinen liskorotu toimii näiden negatiivisten henkiolentojen kuten Lucifer palveluksessa. 
Joten tästä syystä tämä henkistä alistusta harjoittava porukka pitää toimintaansa täysin siihen oikeutettuna, koska he rellestävät täällä miten lystäävät ja alistavat jokaista heikompaansa, nauttien vielä siitä, koska juuri tällaisesta toiminnasta nämä liskot saavat imettyä energiaa itseensä.
Mutta tällaista kosmisten lakien rikkomista ei tällä Telluksen elämänkokeiluplaneetalla voi valvoa juuri mikään virallinen taho. Ei ole edes avaruuspoliisilaitosta, jonne voisi tehdä tutkintapyynnön jonkun virkamiehen tekemästä henkisestä alistamisesta.

Joten tämä kaikki kamppailu näiden henkisten alistajien edessä on silloin jokaisen yksilön käytävä vaikka siellä omalla työpaikallaan tai koulun penkillä. Jossa näitä liskorodun kiusaajia liikkuu paljon ja heidät tunnistaa aina siitä, että he pomottavat muita tuolla käytöksellään, jota he pitävät itselleen täysin normaalina.
He ovat näitä psykopaatti virkamiehiä, jotka henkisesti alistavat yritysten johdossa alempia työntekijöitä. 

Ei ole olemassa mitään sääntöä sille, että missä tällainen negatiivinen sielu voisi aiheuttaa häiriötä ja kiusata muita.

Tämä muiden kiusaaminenkin johtuu vain siitä, että koska lisko-rotu saa energiansa vain imemällä sitä muista. Niin he mielellään imevät sitä näistä kosmisten sielujen auroista (energiakenttä). 
Kosmiset sielut ovat taas tänne hyvin kauan aikaa sitten inkarnoituneita sieluja, jotka eivät alunperin ole tältä Tellus-planeetalta kotoisin.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että tämän Tellus-planeetan ihmisten seassa on useita eri avaruusolentoja, jotka kuitenkin toimivat kuskeina ihmisen kehoissa.


Yksi negatiivinen liskorotu oli Archonit, joista puhuttiin mm. Gnostilaisissa kirjoituksissa.


Vaikka Archonit ovat negatiivinen avaruusrotu, niin Yhdysvaltalaiseen Stargaten scifi-sarjaan nämä hyvin paljon Archoneja muistuttavat esiteltiinkin hyviksinä.


Archonit on yksi näistä negatiivisista avaruusroduista, jotka ovat työskennelleet mm. USA:n armeijalle. 
Miksi Illuminatin langennut eliitti salailee ufojen olemassaoloa vieläkin ? 

Tämä Illuminatin langenneen eliitin suurimpia salailun aiheita ovat maailmassa miltei vain ufoihin liittyvät asiat ja erityisesti salaiset yhteydet lukuisiin avaruusrotuihin.

Mutta tämä mikä pelästytti aina USA:n hallinnon pahemman päiväisesti oli se, kun mm. 70-luvulla USA:n hallintoon otti yhteyttä Valon Galaktisen liiton rodut, jotka vaatimat täällä lopettamaan tuon ydinasevarustelun.

Sitten tuli CIA:n tietoon myös se, että nämä useat avaruusrodut ovatkin liittoutuneet keskenään ja ovatkin rauhantahtoisia.

Tämän jälkeen CIA sai myös selville sen, että nämä Valon Galaktisen liiton osastot toimivat myös militaarisesti, eli heillä on myös armeijat sekä palloaluslaivueet. 

Tämä säikäytti USA:n kenraalit pahanpäiväisesti ja kun vielä nämä armeijat joutuivat kerran myös Antarktikalla tulitaisteluun siellä tukikohtaansa pitävien avaruusolentojen kanssa, niin tehtiin nopeasti Antarktikalle rauha ja kumpaankaan alueeseen ei enää koskettu.

USA:n hallinto ei missään tapauksessa halua ajautua sotaan näiden Valon Galaktisen liiton kanssa, koska heidän sotateolliset vehkeensä eivät pärjää näitä Valon Galaktisen liiton aluksia vastaan.

Galaktinen liitto ei halua hyökätä tänne, koska rakkauden värähtelyssä toimivat avaruusrodut eivät tunne enää sellaista käsitettä kuin sota, jossa tapetaan muita.

Mutta taas tämä negatiivinen lisko rotu on aina tappanut ja tuhonnut aiemmat planeettansa Orionilla, Marsissa ja myös muualla. 

Nyt nämä liskorodut tulivat karman neuvoston tänne lähettämänä jo hyvin kauan sitten ja rakensivat aina Rooman valtakunnasta lähtien aina suuret armeijat.

USA:n armeijan sotateollisuus, jonka on pakko murhata jatkuvasti lisää siviilejä pois täältä on näiden negatiivisten liskojen aikaansaannosta.

Negatiiviselta liskorodulta on myös tullut koko tämä länsimaiseen palkkaorjuuteen perustuva yhteiskunta, jossa työntekijä toimii palkkarengin asemassa alistajalleen.

Orionilla tuota palkkaorjuutta käytettiin aivan siinä missä myös täällä ja aina se perustui toisen elävän olennon riistämiseen sekä alistamiseen.

Tämä negatiivinen eliitti nauttii kaikesta siitä, kun se pääsee tappamaan, alistamaan sekä orjuuttamaan heidän mielestään alempiarvoisia ihmisrotuja.

Tämä rotuoppi mitä he harjoittavat on Illuminatin suvuissa hyvin tarkkaa ja siksi siellä ei sallita heidän rotunsa sekoittuvan yhtään muihin. Koska he ovat kuoleva rotu, joille ei enää olla annettu lupaa syntyä tälle planeetalle uudestaan. Joten tästä syystä nämä maailman rikkaimmat suvut pyrkivät vielä pitämään verilinjansa sisäsiittoisena.

Mutta viha on vielä täysin energianhukkaa, jos tätä negatiivista eliittiä alkaa vihaamaan.

On se silti täysin selvää, että varsinkin niille jotka tämän salaisuuden tajuaa vasta nyt, niin kyllä se varmasti nostaa verenpainetta hieman ylös.

Mutta tämä Illuminatiksi itsensä 1776 Baijerin Saksassa ristinyt eliitti toimii vain negatiivisella polttoaineella. 

Eihän diesel-autokaan käy bensalla. Mutta tämä satanistien leiri saa virtansa vain negatiivisuudesta, jonka voima on koko ajan tällä planeetalla vähentymässä. Miksi he yrittävät tehdä kaikkensa, jotta tuo negatiivisuus säilyisi täällä.

Tämän vuoksi he tilaavat näitä terrori-iskuja, pommi-iskuja, sotia, väkivaltaelokuvia ja kaikkea sitä mikä ruokkii vain lisää pelkoa, jolla tämä heidän negatiivinen MATRIX pidetään kasassa.

Mutta sinä ja jokainen muukin herännyt sielu pystytte muuntamaan tämän kaiken negatiivisuuden positiivisuudeksi ja kääntämään sen negatiivisen varauksen positiiviseksi.

Tämä positiivinen + varaus tyhjentää negatiivisten energioiden virrat ja sille käy kuin paristolle, jonka virta tyhjenee.

Tällä hetkellä maailman tulevaisuus näyttää valoisalta, koska positiivinen kurssi kääntyi jo. Joten Hollywoodillakin on hirveä kiire työstää uusia katastrofielokuvia suurtuotannoilla, joilla nämä epätoivoiset valtansa menettäneet eksyneet sielut yrittävät vielä pysyä tässä oman mielensä valtaleikissä mukana.

Mutta kaikki tämä langenneiden sielujenkin kuviteltu valta-asema toimia tällaisen maaplaneetan johdossa. 

Sekin on ollut vain heidän tumman mielensä luoma illuusio, jolle nämä pikkusielut ovat antaneet omalla egollaan vallan.

Rakkaus ja tunneäly on sellainen turboahdin, että sillä tämän koko planeetan kuudenteen ja raskaan säteen voima viedään takaa-alalle.

Esim. musiikkiteollisuudessa tämä muutos näkyy siinä, että entistäkin raskaampia metalliyhtyeitä nousee pinnalle. Jotka tiedostamattaan yrittävät myrkyttää tämän planeetan rakkauden värähtelyt tuolla hyvin säröhtävällä mörköhevillä.

Mutta tämäkin kuuluu tähän tämän kehittyvän planeetan kehitykseen, jossa ihmiskunnan eläintaso on vain kasvamassa pois tuolta apinamaiselta tasolta.