http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 26, 2017

Vihapuhe vs. kivapuhe on mielen luoma illuusio


Suomen hallinnon sisällä toimivat rakkaus tietoisuutta pelkäävät virkamiehet kuin syyttäjät pelkäävät tätä rakkaus -tietoisuutta niin paljon, että he haluaisivat jo tulevaisuudessa lähettää kaikki vihapuhujat vankilaan.

Nettipoliisi joi jo uuden käsitteen, että olisi vielä jotain kivapuhetta, joka olisi tämän vihapuheen vastakohta.

Mutta annas kun kerron yhden salaisuuden.

On olemassa vain sinun itsesi puhetta, jolle luot aivan omilla ajatuksillasi todellisuuden.

Voit luoda mielelläsi vaikka rakkauspuhetta, jolla rakastat Suomen korruptoituneet päättäjät valkoisella valolla. 

Rakkauden energioiden värähtely puhdistaa kaiken negatiivisen kuonan astraalisaasteineen ja tätä pitäisi alkaa vihdoin jokaisen valotyöntekijän tekemään, joka siihen pystyy. Koska tämä planeetta on täynnä paljon negatiivista astraalisaastetta, jota tulee hyvin paljon tämän median syöttämän negatiivisen propagandan puolelta.

Kanavoi siis rakkautta sekä valoa vihapuhelakeja suunnitteleville päättäjille. 

Kanavoi heille rakkautta, jotta heidän suunnitelmistaan lähtee tuo negatiivinen energia pois, jolloin sen vaikutus katoaa olemasta rakkauden avulla. 

Rakkaus on tämän uuden ajan värähtelyn perusta, jolle Suomenkin tulevaisuuden värähtelyt perustuvat jo tälläkin hetkellä.

Rakkaus puhdistaa myös pelon, jolla tämä negatiivinen puoli halliti vielä ennen meitä, mutta nämä valon virtauksen värähtelyt ovat nyt sellaiset, että niihin pääsee jo kuka tahansa valotyöntekijä halutessaan kiinni.

Meditaatio on myös hyvin tärkeä keino pitää itsensä maadoitettuna, joka onnistuu ulkona käymällä mm. laittamalla kädet nurmikolla maahan, koska maasta lähtee piuhat ylös. 

Kesällä tämä maadoitus on helppo tehdä kävelemällä nurmikolla paljaiteen jaloin, koska näin Äiti Maan syöttämä varaus tulee ihmisen energiakenttään.

Anteeksianto on myös yksi tärkeä tämän uuden ajan asia, jossa ei enää ole näitä vanhaan dualismiin perustuvia hyvä-paha kaltaisia vastakkainasettelumalleja.

Poliisin tehtävä olisi turvata kansalaisten oloja, eikä käyttää niitä tämän negatiivisen liskorodun harjoittamaan kansan alistamiseen. Mutta tämä henkinen alistaminen loppuu heti siinä vaiheessa, kun sinä päätät että tämä alistaminen loppui. Koska uhri-minäsi tuon orjan rooli sinulle loi, jolle sinut oli lapsena opetettu olemaan nöyrän alamaisen asemassa.

Kilpailukykysopimuksen kaltaiset mallit ovat osa tätä negatiivisen eliitin orjataloutta, joka toimii niin kauan kuin on riittävä määrä näitä alistettavia palkkaorjia. 

Orjuus loppuu sekä fyysisesti kuin henkisesti vasta siinä vaiheessa, kun orjan asemaan joutunut ymmärtää tuon tärkeän henkisen oppiläksyn, että vain hän mahdollisti tuon orjuuden, koska hän loi itselleen tuon orja-mentaliteetin uhri-minällään.

Sinä luot aivan yhtä myös tälle Suomen kansalle sellaisen mentaliteetin, minkä sinun arvomaailmasi on sinulle uskotellut. 

Porvari luo sellaisen, että hän jakaa itsensä parempiosaisiin kuin pienempi palkkaiset, vaikka tuokin on vain porvarien luoma egon illuusio, joka eristää heidät muista.

Todellisuudessa vain sinä luot oman todellisuutesi ja voit muuttaa ajatuksia negatiivisista myönteisiksi, jolla rakkaus muuttaa tämän kaiken uudeksi sekä kestäväksi todellisuudeksi.

Hyvinvointivaltion tehtävänä ei ole alistaa kansalaisiaan uhittelemalla heille, että nettikirjoittelusta joutuu vankilaan. 

Tällainen valtiomalli on pahoinvointivaltio, jollainen Suomi on on jo pitkään ollut, vaikka aniharva duunari sitä on ehtinyt huomaamaan, koska ovat juosseet oravanpyörässä valveunessa.

Rahaa ei myöskään kasva puussa, vaan sitä syntyy vain velalla ja tämä EU on ollut pelkkä negatiivisen liskorodun pyörittämä kommunistinen rahanpumppauskone, jolla nämä liskopankkiirit ovat kahmineet EU-maiden kassasta kaiken minkä ovat saaneet.

Mutta tämä koko rahajärjestelmäkin on ollut siksi epävakaa, koska vain tämä pieni kabinettikerho-osasto on onnistunut rohmuamaan koko 95 % tämän planeetan varallisuudesta itselleen, koska ahneus on ottanut tuon roolin tuhoavasta energiasta. Oli se energia sitten elämää tuhoavaa rakkautta jne. 

Ihminen ei ole syntynyt tälle planeetalle vain juoksemaan työelämässä ja maksamaan näille ahneille ihmisliskoille veroja. Tämä malli tuli Orionilta, jossa harjoitettiin aivan samaa orjatalousmallia.

Asenteesi esim. rahasta ovat tulleet sinulle todennäköisesti vanhempiesi asenteesta. Oli sitten vanhemmat kitupiikkejä tai tuhlareita, niin nämä negatiiviset tai positiiviset ajatusmallit lapsi imee itseensä ja heijastaa ne usein myöhemmässä elämänvaiheessa suhteutettuna omaan asennemaailmaansa. 

Voit kuvitella itsesi varakkaaksi tai persaukiseksi. 

Mielikuvitus luo vain tuon sinun asenteesi siitä mikä tai kuka olet, mutta yhteiskunta on halunnut laittaa sinulle vain tuollaisen muotin, että olet joko posteliooni tai joku konttorityöntekijä, johon sitten olet usein tuon viran perusteella mahdollisesti tylsistynyt.

Mutta ihmisellä on aina ollut sellainen asia käytössään kuin mielikuvitus, jota tämä negatiivinen eliitti on valtamediallaan käyttänyt häikäilemättömästi hyväkseen. Koska he ovat sillä onnistuneet kaappaamaan valveuneen hypnotisoitujen ihmisten alitajunnan.

Mutta ihminen on luonnostaan vapaa, jos hän osaa vapauttaa mielensä näistä negatiivisen mielen kahleista.   

Ihminen on vapaa jos hän osaa vapauttaa itsensä ja tämä on tehtävä ensin mielensä tasolla, sitten sydämensä tasolla. 

Ajatukset ovat sinun luovuutesi väline, jolla voit vapauttaa itsesi kaikesta orjuudesta, jos vain vapautat itsesi tuosta orja-mentaliteetille perustuvasta uhriutumisesta. 

Tämä uhriutuminen tuli vanhempien kasvatuksesta, jolloin sinut alistettiin lapsena ehkä heidän toimesta.

Lapsi ei siis saa tuota alistetun roolia kuin yleensä vain vanhemmiltaan, joiden henkinen orjuuttaminen perustui vain tuolle, että ehkä yrititte auttaa vanhempianne tuossa hallintadraamassa.

Jokainen sielu myös valitsee perheensä jonne syntyy ennen tänne syntymää ja monista oikeasti rakastavista vanhemmista on paljon pulaa, joten moni on joutunut syntymään jopa hyvin haastaviin olosuhteisiin, jotka ovat kuitenkin ehkä olleet heidän sielunpolunsa varrella välttämättömiä. Valtio ei omista sinua ja puheitasi

Vaikka sinulla on sosiaaliturvatunnus, joka oikeuttaa sinut sosiaaliturvaan, niin valtiomallissa tätä väitetään myös eräänlaiseksi orjien viivakoodiksi, jolla valtion orjuuttajat kuvittelevat omistavansa jokaisen joilla on se sosiaaliturvatunnus.

Mutta 90-luvulla näiden lamayrittäjien kohtalona oli monilla joutua menettämään koko omaisuutensa ja heidän sielu taas kaupattiin eräälle Norjalaiselle perintäyhtiöille. 


Sielun myyminen siis tarkoittaa sitä, että siinä vaiheessa kun solmit sopimuksen näiden mm. perintäyhtiöiden kanssa, niin myyt silloin sielusi heille tuota velkaa vastaan.


Mutta tässä tullaankin sitten tähän kaikista tärkeimpään asiaan.


Ovatko siis velat ihmisiä, joiden pitää maksaa itsensä näille verenimijöille takaisin, että pysyisivät itse hengissä ? 


Raha ei ole ihminen ja ihminen ei ole rahaa, mutta ihminen aivopestiin juoksemaan rahan perässä vielä uskotellen, että tämä raha olisi jokin sellainen että sen perässä pitäisi juosta kaikkialla ja tavoitella aina mahdollisimman monta miljoonaa. 


Mutta totuus kun oli se, että vain sinut uskoteltiin uskomaan tähän rahajärjestelmään sillä tavalla, että luulit tämän koko rahajärjestelmän olevan tuo sinun egosi illuusio. 


Raha voi olla vaikka rakkautta, jos sinä vain sille annat sellaisen muodon. Mutta tämä länsimaalainen liskojen palkkaorjatalous loi sellaisen mallin, jossa oli tehtaiden omistajia sekä tehtaantyöntekijöinä sinne houkuteltuja palkkaorjia.


Sitten luotiin nämä koululaitokset, joissa uskoteltiin syntyvän korkeampi koulutusarvo, jolla sinut huijattiin saavan parempaa palkkaa kuin muut. 


Tämä kaikki perustui vain tuolle egon illuusiolle, jossa uskoteltiin sinut uskomaan tähän kilpailuyhteiskuntaan. 


Vaikka missään vaiheessa tämä kilpajuoksu nälkäpalkkojen perässä on ollut vain sinun itsesi mielen kuvitelmaa, mikä perustui tuolle mielen tuottamalle MATRIX-todellisuudelle.


Mutta tämä oli vain pelkkä hologrammi.


Raha kun on energiaa ja niin ovat myös ihmisetkin, mutta siinä vaiheessa kun ihmisten sielu kaupattiin markkinoimalla rahalle, niin tämän koko planeetan sielullinen kehitys päätyi hyvin vaarallisille vesille.


Rakkaus on asia jota ei voi ostaa, koska se on meissä jokaisessa sisällä sydämen tasolla. 


Liian monet ihmiset ovat perustaneet uskomuksensa rakkaudelle, että se olisi heidän ulkopuolellaan. Mutta ei se rakkaus ole koskaan ollut sinun ulkopuolellasi, vaan se on ollut aina siellä sinun sisälläsi. 


Rakkaus on itseasiassa tämän koko Tellus-planeetan sielun kehityksen tärkein oppiläksy, joka tämän planeetan kollektiivisen tietoisuuden täytyy suorittaa.


Rakkaus on luonnollinen tila, jossa olet vain läsnä hetkessä olevassa tietoisuudessasi ja tuo tila jo itsessään on luonnollista meditaatiota. Joten tämä Buddha munkkien harjoittama meditaatio on myös samanlaista. Mutta länsimaalainen ihminen heijastaa meditaatioon helposti tuon kilpailuyhteiskuntaan perustuvan suorituksen.


Vapauta siis mielesi rakkaudella ja välitä tuota rakkauden valoa aina sinne missä on pelkoa tai epätoivoa. 


Ihminen joka elää rakkaudessa ei pelkää tuossa tietoisuudessa mitään, koska pelotkin olivat vain mielesi tuottama illuusio. 


Rakkaus on valoa, jota tämä planeetta tarvitsee kehittyäkseen siihen pisteeseen, että tuo rakkauden oppiläksy on tämän planeetan kansojen kesken käyty loppuun.