http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2017

Ilja Janitskinille oli varattu paikka Turun vankimielisairaalasta


MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinille oltiin varattu jo paikka Turun vankimielisairaalasta. 


Asia tuli ilmi Janitskinin ex-tyttöystävän kautta, jonka äiti työskentelee Turun vankimielisairaalan ylilääkärinä.

Miten voi olla mahdollista että henkilö jolla ei vielä ole edes mielenterveydellisen tilan heikkenemistä viittaavaa diagnoosia, tai edes rikostuomiota, voidaan valmistella siirrettävän vankimielisairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon ? 

Tässä on jo suoraan rikottu mielenterveyslakia sekä esitutkintalakia.

Jo pelkästään esitutkintalain 4 luvun 2 §:n mukaan rikoksesta epäiltyä on kohdeltava esitutkinnassa syyttömänä. Ilja on vasta esitutkinnassa rikoksesta epäiltynä, joten häntä kohdeltava syyttömänä. Iljaa ei syytetä mistään.  

Mutta lehdistössä Janitskin ollaan esitelty kuin Suomen pahamaineisimpana ja etsintyimpänä rikollisena, jota vielä Espanjankin poliisille ohjeistettiin erittäin vaaralliseksi henkilöksi.


Janitskin suunniteltiin siirrettävän ensin Vantaan tutkintavankilan psykiatriseen yksikköön

Vantaan tutkintavankilassa on myös psykiatrinen rikosseuraamuslaitoksen yksikkö, jossa hoidetaan vapaaehtoisessa pakkohoidossa olevia vankeja.


Janitskin suunniteltiin siirrettävän tämän Vantaan yksikön kautta m1-lähetteellä suoraan Turun vankimielisairaalaan, jossa häntä olisi odottanut Hannu Lauerman (kuvassa) johtama pakkolääkintä-tiimi.

Lauerma toimii Turun vankimielisairaalan johtajana ja hän on jo pari vuotta sitten kertonut kuuluvansa MV-lehden vihaajiin julkisesti, joten ei jää kyllä yhtään epäselväksi, että miten hän on jo nyt ottanut Janitskinin silmätikuksi.

Voi jopa olla että Janitskin suunniteltiin myrkytettävän hengiltä tutkintavankeuden aikana, jonka aikana hänelle oltaisiin syötetty fataali määrä tappavia lääkeannoksia. Sillä nämä eräät tahot Suomen rikkaine fasisti-sukuineen haluavat hänet keinolla millä hyvänsä hiljennettyä.

Mielenterveyslain mukaan pakkohoitoon voidaan määrätä vain henkilö, jonka katsotaan olevan vaaraksi itselleen tai muille

Suomen pakkohoitolain mukaan tahdosta riippumattomaan hoitoon voidaan määrätä vain sellainen henkilö, jonka katsotaan olevan vaaraksi itselleen tai muille.

Janitskinin kohdalla näistä ei täyty lain mukaan mikään kohta, mutta taas tämän DDR-Eurostoliiton mukaisen toisinajattelijoiden hoito-ohjelman mukaan kaikki MV-lehden kirjoituksetkin heikentävät taudin kuvaa, jota he leimakirveellään nimittävät paranoidiseksi psykoosiksi.

Tämä paranoidisen psykoosin leima on laitettu jo useiden tuhansien suomalaisten toisinajattelijoiden potilasrekisteriin ja miltei jokaisen heidän kohdalla tuo diagnoosi on mätkäisty vain poliittisista syistä.

Tästä Janitskinille varatusta pakkohoitopaikasta Turun vankimielisairaalassa tulee järjestää seuraavaksi poliisitutkinta, jonka seurauksena Janitskinin näytösoikeudenkäynnin syyttäjä osasto joutuu seuraavaksi erittäin huonoon valoon. Sillä jutun syyttäjä Heikki Wendorf kuuluu myös julkisesti Janitskinin vihamiehiin, jolloin hän on lain mukaan esteellinen toimimaan tapauksen syyttäjänä.

Janitskinin näytösoikeudenkäynnin pää-pirut syyllistyivät jo viime vuoden lokakuussa laittomaan vapaudenriistoon, kun he määräsivät Espanjan viranomaisille hänestä ohjeet tahdonvastaiseen pakkolääkitsemiseen.


Vaikka Ilja Janitskinin rikosrekisterissä ei ole lainkaan merkintää, niin silti häntä jahdataan kuin jotain suurrikollista. Koska nämä eräät Helsingin Sanomatkin omistavat fasisti-suvut ovat äärimmäisen vihaisia siitä, että MV-lehden kaltainen nettijulkaisu on alkanut uhkaamaan valtamedian asemaa.

Janitskinin jahdissa on toki myös USA:n tiedustelupalvelu CIA:lta sekä Euroopan Komissiolta tullut jatkuvasti Suomen hallinnon sisälle ukaaseja, joissa vaaditaan asianomaisen pikaista vangitsemista ja hiljentämistä.

Vaikka itse allekirjoittanut näki tämän Janitskinin pakkohoitolähetteen jo viime vuoden lokakuussa, koska omaa selvännäöllisiä kykyjä. Niin nyt asia lopulta varmistui, kun tämä Janitskinin ex-tyttökaverin perheenjäsen vahvisti asian.

Itse asianomaisten todistajien kuuluisi vielä vahvistaa tämä seuraavaksi poliisille esitutkinnassa, jottei Janitskinin oikeusmurha-näytösoikeudenkäynnin syyttäjät voisi leimata tätä asiaa vain pelkäksi vahvistamattomiksi huhupuheiksi.

Jokaisesta Suomen kansalaisesta löytyy oman sairaanhoitopiirinsä sisällä oma potilasrekisteri, jonka jokainen potilas pystyy halutessaan salaamaan. Mutta silloin siitä on jätettävä kirjallinen tai suullinen salauspyyntö. Mikä tarkoittaa että tämän jälkeen yksikään ulkopuolinen lääkäri ei saisi enää ominpäin käydä lukemassa vieraan potilaiden tietoja.

Ilja Janitskinin potilasrekisteriin on mitä todennäköisimmin tällä hetkellä jo kirjattu valmisteltu pakkohoitolähete Vantaan tutkintavankilasta Turun vankimielisairaalaan, vaikka itse henkilöä ei olla vieläkään saatu kiinni tai vangittua Vantaan tutkintavankilaan.

Syy miksi Janitskinia ollaan nyt Europolin sekä EU-maiden viranomaisten toimesta etsimässä kansainvälisellä etsintäkuulutuksella ei ole se, että häntä epäillään 46 eri rikoksesta. Vaan syy on se, että tätä miestä pelkää Suomen lukuisat fasisti-suvut sekä monet muut valtaeliitin piirit, jotka haluaisivat hiljentää tämän miehen keinolla millä hyvänsä konsteja kaihtamatta.

Mielisairaala on vain yksi valtaeliitin keino yrittää hiljentää toisinajattelijoita pakkolääkitsemällä, tai suoraan lääkkeiden yliannostuksella myrkyttämällä.

Pitkäaikaisesta mielialalääkkeiden käytöstä aivot alkavat sulamaan ja lopulta ne aiheuttavat lääkkeiden syöjälle elinikäisen aivovamman, jota taas lääkäri voi väittää taudin kuvan heikkenemiseksi (tähän mm. skitsofrenian taudin kuvan paheneminen perustuu todellisuudessa, että sen aiheuttavat aivojen pysyvä syöpyminen).

Neuvostoliitossa oli aikanaan tapana hallinnon passittaa mielisairaalaan kaikki hallintoa uhkaavat toisinajattelijat, jotka leimattiin siellä hulluiksi ja alettiin heidän aivotoimintaansa mm. lobotomian keinoin tuhoamaan. Nykyään on myös sähköshokki-terapia, jolla aivoja voidaan tuhota elektronisesti.


Janitskinille valmistellusta pakkohoitolähetteestä tehdään esitutkintapyyntö poliisille

Ilja Janitskinille salassa valmistellusta pakkohoitolähetteestä tehdään seuraavaksi esitutkintapyyntö poliisille, jossa selvitetään että syyllistyikö tuon pakkohoitolähetteen tekijät vakavaan virkarikokseen. 

Sillä varsinkin tämä että itse rikoksesta epäiltyä ei olla vielä tuomittu yhdestäkään rikoksesta, niin kuinka hänelle ollaan voitu jo nyt valmistella paikkaa Turun vankimielisairaalasta ?

Sillä juuri tämä tekee tuosta virka-aseman väärinkäyttö-rikoksesta erittäin törkeän.

Mutta mikäli poliisi ei suostu käynnistämään asiasta rikostutkintaa, niin silloin taas poliisi syyllistyy virka-asemansa väärinkäyttämiseen, suojellessaan tätä rikollista ja korruptoitunutta HYVÄ VELI/Demla- syyttäjien mafiaa, jotka ovat pääosin tämän Janitskinin näytösoikeudenkäynnin sekä poliittisen vainon takana.

Juuri tällä hetkellä tämä juttu näyttäisi olevan niin tulen arka, että Suomi24:n moderaattorit poistivat kaikki sitä koskevat ketjut viimeisen 2 tunnin sisällä. Tämä juttu on kuitenkin nyt jo tullut eetteriin, joten sitä ei voi enää sensuroida.