http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 31, 2017

Kohuttu Washington DC:n Pizzagate pähkinänkuoressaAmerikkalaisen CBS-uutiskanavan toimittaja Ben Swan rikkoi toimittajien protokollaa ja ei hokenutkaan aivottomana telepromterista hänelle valmiiksi käsikirjoitettua juttua. Vaan hän alkoi ominpäin tutkimaan Washington DC:n Pizzagate juttua.

Ilmeisesti Swan teki vähän liian hyvää työtä, koska CBS 47 poisti tämän videon kokonaan sivuiltaan ja nyt se löytyy enää Swanin henkilökohtaisen Youtube-kanavalta.

Swan on siis nyt päässyt toimittajana liippaisemaan hyvin läheltä Washingtonin DC:n pedofiilejä ja seuraavaksi hänet mitä todennäköisimmin irtisanotaan CBS:n palveluksesta. 

Mutta sen sijaan tämä demokraattisen puolueen pedofiili John Podesta saa jatkaa edelleen toimintaansa Washington DC:n poliittisessa pedofiili-siivessä, koska näitä lapsien kidnappaajia suojellaan siellä hyvin vaikutusvaltaisilta tahoilta.Podestan veljekset kidnappasivat Madeleine McCannin vuonna 2003 Portugalissa ja vaikka heidän tunnistekuvansa on identtinen Scotland Yardin tekemässä luonnoksessa epäillyistä kidnappaajista, niin silti poliisi ei tee asialle edelleenkään mitään, koska näitä demokraattien pedofiileja suojellaan.


Pedofilia on aina ollut osa valtaeliitin kulisseja

Pedofiilia sekä lapsien kidnappaus/salakuljetus ovat aina olleet osa maailman kulissien takaisen rikollisen valtaleliitin sisäpiirissä. Englanninkin parlamentissa pääministeritkin ovat sekaantuneet pedofiliaan, vaikka näistä asioista ei vain puhuta julkisuudessa, koska ne eivät kestä päivänvaloa.Tässä kuvassa poseeraa Englannin ent. pääministeri Tony Blair edesmenneen sarjapedofiili ja nekrofiilikko Sir Jimmy Savilen seurassa.

Washington DC:n sisällä toimivan poliitikkojen pedofiili-ringin sisällä käytetty koodi-sanasto on Wikileaksin vuodettujen Podestan sähköpostien perusteella seuraava: 

Hot Dog = Poika
Pizza = Tyttö
Pasta = Pieni poika
Cheese = Pieni tyttö
Ice Cream = Miesprostituoitu
Walnut/Nuts = Värillinen prostituoitu
Map = Siemenneste
Kastike = Orgiat
Play Dominos = Koskea seksuaalisessa tarkoituksessa
Chicken = Nuori mies/poika
Moloch = Jumala, joka yhdistetään lapsiuhreihin

Vain aika näyttää sen, että saadaanko tämä John Podestan lapsiinsekaantuja sekä muut Washington DC:n sarjapedofiilit tuomiolle vai ei.


Lähteet: http://vigilantcitizen.com/latestnews/ben-swann-reality-check-pizzagate-cbs-news-immediate-backlash-ensues-video/

CBS Newsin toimittaja Ben Swannin henkilökohtainen Youtube-kanava 

http://www.snopes.com/tony-and-john-podesta-match-madeleine-mccann-police-sketches/ 

http://mvlehti.net/2017/01/26/onko-washingtonin-valtaeliitti-sekaantunut-pedofiilirinkiin/ 

http://mvlehti.net/2017/01/29/vastavalkea-salaliittoteoriat-viihdetta-ja-vaaraa-maailmalle/


  

Lähteet: http://vigilantcitizen.com/latestnews/ben-swann-reality-check-pizzagate-cbs-news-immediate-backlash-ensues-video/

CBS Newsin toimittaja Ben Swannin henkilökohtainen Youtube-kanava