http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 21, 2017

Minkä takia SPD pelkää ja vihaa Donald Trumppia ?


Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue SDP on puheenjohtajaa myöten kauhistellut vastavalitun USA:n presidentti Donald Trumpin virkaanastujaispuhetta.


Demareiden puheenjohtajaksi hakeva Tytti Tuppurainen väitti vastavalitun Trumpin virkaanastujaispuhetta pahemmaksi kuin pelkäsimme. Mutta mitäs ne demarit nyt oikein pelkää, kun sitä he eivät suostu kertomaan.

Sosiaalidemokraatit kun ovat saaneet vuodesta 1949 lähtien USA:n tiedustelupalvelu CIA:lta ns. lahjusrahaa, joka on eräänlaista haamu puoluetukea. Mutta CIA:lla on aina ollut vaatimukset tähän lahjusrahaan, koska sitä vastaan nämä tämän maan korruptoituneet valtapuolueet joutuvat tanssimaan USA:n hallinnon pillin mukaan.

Nyt Donald Trumpin aloitettua hommat Washingtonissa vaarantui näiden oikeistolaisten sotakiihkoilijoiden asema myös CIA:n sisällä, koska Trump voi USA:n presidenttinä laittaa koko CIA:n ojennukseen.

Tämä CIA:n sisäinen puhdistus vaikuttaisi automaattisesti myös siihen, että CIA:n pakonomainen ja mielivaltainen ulkomaan valtioiden poliittisen kentän hallinta muutuisi. 

Näin ollen saattaisi käydä jopa niin, että Suomen SDP menettäisi CIA:lta saamastaan lahjusrahasta huomattavia summia. Joten yhtään ihme, että miksi nämä demaripellet ovat nyt ensimmäisenä itkemässä Trumpi virkaanastujaispuhetta.

Demarit olivat vielä 60-luvulla ja 70-luvulla suomalaisten asialla, koska saivat vasemmistolaisten kanssa mm. suomen teollistumisen myötä palkat kohdilleen. Mutta nykyään tämä demarilauma on enää kiinnostunut vallasta, jonka himo on korruptoinut koko puolueen. 

Onko kukaan huomannut sitä, että miksi KELA:n pääjohtajan sekä RAY:n pääjohtajan virka tulee aina entisille demari ministereille ? 

Tällainen kun olisi Suomen lain mukaan erittäin jääviä ja härskiä korruptiota, mutta Suomi nimisessä heikkoa tulosta tekevässä liikeyrityksessä tällainen peli silti sallitaan keinoja kaihtamatta. Pääasia vaan että valtion sisällä pääsee valtiontalouden hyväksikäyttäjät ryöstämään vuosittain tarpeeksi monta miljardia euroa, joka toteutetaan suomen veronmaksajien kustannuksella. 

Mikäli tätä Suomen rikkaiden fasistisukujen valtion kassasta ryöstöä tapahtuisi, niin silloin Suomenkin valtion talouden tase jäisi plussalle. Mutta koska korruptio on maan tapa, niin silloin laitetaan köyhä kansa kärsijän paikalle ja rikkaat globalistit syyttävät heikentyvästä viennistä ja tuonnista köyhää suomalaista veronmaksajaa.


Trump käy vierailemassa CIA:n pääkonttorissa

Donald Trump käy ensimmäisellä vierailullaan CIA:n pääkonttorissa tänään lauantaina, jolloin hän tapaa siellä CIA:n nykyistä johtoa. Tämän kertoi julkisuuteen Trumpin tiedottaja jo viime torstaina.

Trump tekee vierailun siis Virginiassa sijaitsevaan CIA:n pääkonttoriin.

CIA:lla ollaan viime aikoina oltu oikein ahkeria Venäjä hakkeroi USA:n vaalit propaganda kampanjan kanssa. Tähän propaganda operaatioon on upotettu tiettävästi jo paljon Sorosin miljoonia.

Mutta Soroillahan sitä rahaa riittää, kun vajaa 25 miljardin dollarin pääomalla hän saattoi tehdä 2 miljardia persnettoa sillä, kun oletti Trumpin häviävän USA:n presidentinvaalit. Näin hän uskoi vielä alle vuosi sitten Sveitsissä järjestetyssä rahaeliitin talousseminaarissa.


CIA:n sisällä vaikuttaa oikeistolainen sotahaukkojen kerho, johon kuuluu myös muutamia sotahulluja kenraaleja

USA:n nykyinen valtarakenne koostuu USA:n presidentin lisäksi CIA:n tiedustelupalvelun johdosta, jonka sisälle valitettavasti kuuluu Amerikkalaisittain epä-isänmaallisista sotahaukoista, joihin kuuluu myös muutamia USA:n armeijan kenraaleja.

Nämä sotakiihkoilijat eivät voi sietää sitä, että jos Trump tulisi lakkauttamaan lähi-idän sotaoperaatiot, jotka tällöin tyrehdyttäisi näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen (Rothschild) sotabisneksen.

Yleensä tällainen toimenpide saa USA:n presidentille ns. pahaa tuulta purjeisiin ja varsinkin tästä syystä USA:n aiemmista presidenteistä Abraham Lincoln sekä John F. Kennedy saivat kuulan kalloon. Koska USA:n keskuspankkia pyörittäneet rikkaat miljardöörisuvut järjestelivät lopulta heidän poliittiset salamurhat.

Donald Trump ei ole taas tällainen sotakiihkoilija, joka haluaisi tehdä itselleen rahaa USA:n armeijan siviilien murhaamisella. Joten tämä tulee olemaan tulevan USA:n presidentin kauden ydinkysyksiä, joka näyttää sen lopulta minne suuntaan USA:n nilkkivaltion rooli kehittyy jatkossa.

Mikäli Trump ei muuta tätä kurssia ja USA:n armeija jatkaa edelleen lähi-idän hyökkäyssotiaan sekä jatkaa ISIS-terroristien tukemista lähi-idässä. Niin tämä ajaa väkisinkin USA:n sotapolitiikkaa kohti tätä kasaarijuutalaisten oligarkkien hakemaa Euroopan ja Venäjän välistä sotakonfliktia.

Näiden Venäjältä Lontooseen paenneiden kasaarijuutalaisten oligarkkien omistama Russia Insider syötti jo ilmoille mitä räikeintä propagandaa Donald Trumpista, että hän olisi jokin KGB:n kouluttama agentti.

Jo viime elokuussa Englantilainen kasaarijuuttien omistama Daily Mail väitti samoja väitteitä Trumpista ilman minkäänlaista todistetta.

Nyt kun tämä taitava näyttelijä ja kuminaama Obama sai tehdä tilaa miehelle, jolla on taas sitä kansanmiehen karismaa, jota näissä muissa pelleissä ei aiemmin ollut. Niin tällainen tilanne on koko USA:n historiassa hyvinkin harvinainen tekijä.

Se nyt on selvääkin selvempää, ettei CNN ja nämä muut sionisti-rahaeliitin omistamat mediat tule kiillottamaan Trumpin kiiltokuvaa. Vaan pyrkivät tekemään kaikkensa, jotta Trumpista annettaisiin myös jatkossa maailmalla yhtä negatiivinen kuva.

Eli sikäli tämän eliitin suunnitelmissa saattaa olla odottamassa vaikka mitä seksiskandaali ansoja, joilla Trumpin asemaa yritetään tulevaisuudessa alkaa horjuttamaan. Vaikka nämä oikeisto-globalistien suurimmat sotahaukat vaativat jo Trumpin salamurhaamista John F. Kennedyn kaltaisen tarkka-ampujan avustuksella. Näin he luulevat, että USA:ssa saataisiin turvattua nämä USA:n armeijan siviilienmurhat ja päättymättömät sodat.

Hillary Clinton olisi ollut presidentiksi valittuaan olemaan USA:n historian pahin sotahaukka ja varmasti Drone-iskuissa oltaisiin tehty uusin ennätys koko kausiin. Mutta nyt edelleen kaikkien kulttuurimarxistien itkukaan ei auta, koska tämä Killary Clinton ei nouse USA:n nykyiseksi presidentiksi. Vaan tämä murhanhimoinen presidentti vaikuttaa korkeintaan rinnakkaisulottuvuudessa USA:n julmimpana presidenttinä, jossa kaikki kulttuuri-vihermaxistit kannattavat hänen sotatyranniaansa. Mutta ei kuitenkaan tässä ulottuvuudessa.
Donald Trump ärsyttää vielä erityisesti näitä kulttuurimarxisteja sen vuoksi, koska hän sattuu kuulumaan niihin valtionpäämiehiin, joiden sydän ei ole täynnä vihaa ja sodanlietsontaa. Sillä silmät ovat sielun peili ja jos esim. katsoo näitä ylläolevia hyväntekijöiksi naamioituneita herrasmiehiä, niin sieltä heidän silmistään kyllä näkee sen pahuuden, joka heidän pimeässä sielussaan on jokaisen nähtävillä.


Vaikka Donald Trump onkin miljardööri, niin ollaksesi miljardööri sinun sydämesi ei ole pakko olla täynnä vihaa ja pimeyttä, kuten näillä Rockefellerin, Rothschildien kaltaisten sukujen sekä Englannin kuningashuoneen kuninkaallisilla.

Tästä syytä varsinkin monelle köyhälle ihmiselle on jäänyt pysyvä ja negatiivinen kuva varallisuudesta, että sitä hyvin paljon omaavat ihmiset olisivat kaikki tällaisia samanlaisia murhanhimoisia hirviöitä, kuten nämä Illuminatin salaseuran sisäpiiriläiset.


Näin ei kuitenkaan ole, koska ainoastaan teot ratkaisesta, että miten nämä rikkaat sitä rahaansa käyttävät.


Rothschildien varallisuus on yhteenlaskettuna yli puolet koko maailman yhteenlasketusta varallisuudesta, jolloin se suoraan todistaa sen, ettei tälle rahasuvulle ole missään vaiheessa ollut enää tärkeää päästä tekemään lisää rahaa.


Vaan nämä psykopaatit haluavat tuhota kaiken ympärillään ja tuhota keinolla millä hyvänsä koko länsimaat kerralla. Ja he käyttävät tähän projektiin parasta työkaluaan - velkaa.


He ensin velkaannuttavat länsimaiset valtiot ja tämän jälkeen asettavat velallisille maille kuten Kreikalle uudet velallisen pelisäännöt, johon kuuluu lopulta näiden maiden talouden tuhoaminen lopullisesti.


Tämä ajaa sitten jokaisen tuhottavan maan sosiaaliturvan alas, joka on aina suora askel kohti täydellistä kansanmurhaa. Koska tällä luodaan lopulta jokaiseen tuhottavaan maahan uusi köyhin tuloluokka. 


Jokainen joka haluaa nähdä sen, että mitä tällainen alin kasti voi pahimmillaan olla, niin voi mennä Bangladeshiin katsomaan miltä tällaiset huumeslummit ja köyhin ryysy köyhällistö näyttää. Intia on kanssa toinen esimerkki tästä kapitalismin negatiivisesta puolesta.


Jos nämä rikkaat lois-suvut suostuisivat jakamaan nuo valtioilta ryöstämänsä varallisuuden koko maailman kesken, niin lopulta jokainen ihminen tällä pallolla olisi miljonääri. 


Näiden psykopaattien väitteet siitä, ettei resurssit lopulta riittäisi koko maailman kesken on täyttä valetta alusta loppuun.


Nämä taloususkonnon kiihkoilijat puolustavat mm. ajamaansa globalisaatiota sillä, että he esittävät sen hyödyttävän kaikkia. Mutta hyödyttääkö se Suomea, jos täältä imuroidaan yli 25 miljardia euroa veroparatiiseihin vuosittain ? 


Onko se suomalaisen veromaksajan kannalta edullista, että suomalaisten veronmaksajien rahaa ryöstetään rikkaille Suomen fasistisuvuille veroparatiiseihin suoraan 8 miljardia euroa vuodessa, jotka vielä otetaan Suomen valtionlainoista ? 


Valtion kassasta ryöstäjät eivät ole näitä sosiaalituella eläviä suomalaisia, vaan ne ovat näitä jo entuudestaan rikkaita fasistisukuja, joille rahasta on tullut enää vallanhimon motivaattori.Vallanhimoinen ihminen joka on jo valmiistaan miljonääri, ei tarvitsisi enää yhtään jatkaa tuota köyhien veronmaksajien ryöstämistä. Mutta koska talousglobalistien motiivina olisi saada vähennettyä koko maailman väestöstä peräti 95 prosenttia pois. Niin tällöin he näkevät meistä suurimman osan ihmisistä täysin heille hyödyttöminä tekijöinä. 

Eli nämä kaikki demareidenkin jatkuvat vaatimukset Suomen työllisyyden lisäämiseksi onkin vain tätä samaa rikkaiden globalistien saarnaa, jossa halutaan rikkaalle eliitille lisää valtaa, jota saadaan vain riistämällä lisää köyhiltä.Demarien kaltaisten CIA:n lahjomien puolueiden toiminta on perustunut USA:n hallinnon sanelemalle proxy-politiikalle, jolla tarkoitetaan sitä, että vieraan valtion politiikkaa ohjataan USA:n hallinnon intresseillä.


Valitettavasti tämä poliittinen malli on ollut Suomessa käytössä jo 60-luvulla ja Kekkonen oli myös tästä tietoinen. Mutta jostain syystä CIA luotti Kekkoseen ja Kekkonen CIA:han. 


Tämä kerrottiin vasta pari vuorokautta sitten, kun CIA suostui julkistamaan aiemmin salattuja raporttejaan, joiden salassapitovelvollisuusaika tuli täyteen.


Tällä hetkellä CIA:n luottamus presidentti Sauli Niinistöön on kiinni Kokoomuksen ja USA:n suurlähetystön välisestä valtionpetosdiilistä, joka liittyy Suomen viemiseksi Natoon eduskunnan ja Suomen kansalaisten seläntakaa.
Kokoomus suostui tähän diiliin vuonna 2006, jolloin se kävi salaista kirjeenvaihtoa USA:n suurlähetystön kanssa.

Tämä Nato kysymys on kuitenkin jo valtionpetos, koska tämä vuonna 2014 Naton ja Suomen välillä laadittu isäntämaasopimus tehtiin laittomasti rikkomalla Suomen perustuslakia.Syy siihen miksi tämä Nato kysymys on näille USA:n hallinnon ja CIA:n puolella vaikuttaville sotakiihkoilijoille niin tärkeä, johtuu siitä että koska Suomella on eniten Venäjän kanssa yhteistä rajaa.


Suomen tulisi todellisuudessa toimia Idän ja Lännen välissä rakentavana tekijänä, eikä lyöttäytyä näiden sotahullujen pankkiirien kelkkaan ja luvata USA:n armeijalle sekä Naton ja tulevalle EU:n natsiarmeijalle hyökkäystilaa mahdollisessa III-maailmansodan konfliktissa Venäjää vastaan.

Vielä syy tähän, että miksi USA:n armeija halutaan EU:n tulevan natsiarmeijan kanssa valjastaa sotaan Venäjää vastaan liittyy hyvin vahvasti eräisiin luonnonresursseihin, jotka ovat uraani. Kun taas tämä uraani, josta nämä länsivaltojen pankkiirit ovat kiinnostuneita on vain sitä uraania, josta voi rakentaa uusia ydinpommeja. 


Vaikka toisaalta tätä kyseistä uraania 235-isotooppeineen löytyy vain 2 prosenttia siitä kaivetusta uraanista. Tämän takia myös Talvivaara/Terraframe tuottaa vuositasolla satoja miljoonia persnettoa.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701202200057338_uu.shtml

http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-cia-idUSKBN15333R

http://www.stopfake.org/en/is-russia-insider-sponsored-by-a-russian-oligarch-with-the-ties-to-the-european-far-right/ 

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/1827469-sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3738302/Is-Trump-Russian-agent-Kremlinologist-presents-tantalising-disturbing-dossier-presidential-hopeful-closer-links-Kremlin-appear.html 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701192200056043_uu.shtml