http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 29, 2016

Syyttäjä yritti hakea Ilja Janitskinille 13 vuoden tuomiota, epäonnistui ja Janitskin vapautettiinSuomen läpimätä oikeusvaltio sai tänään pysyvästi suurimman kolauksen, mitä se on saanut aikoihin.

Viime torstaina 27.10.2016 espanjan viranomaiset pakotettiin ensin vangitsemaan MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin

Kiinniotto tehtiin rauhallisesti kadulla ja tästä Janitskin vietiin käsi ja jalkaraudoissa vankibussilla Madridiin odottamaan seuraavana päivänä pidettävää pikaoikeudenkäyntiä.

Pikaoikeudenkäynti käytiin Madridissa klo 9.30 paikallista aikaa.

Tähän mennessä espanjan viranomaiset ehtivät pakkolääkitä Janiskinia mm. diapamilla, koska pitivät häntä agressiivisena henkilönä. 

No lopulta koitti tämä pikaoikeudenkäynti, jossa selvisi se, että kuinka syyttäjä Heikki Wendorff oli hakemassa Janitskinille peräti 13 vuoden vankeustuomiota nettikirjoittelusta. Mutta tuomiot naamioitiin mm. eri keksityillä rikosnimikkeillä kuten rahapelirikos, törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus, tekijänoikeusrikos jne.


Tämä oikeusistunto päättyi lopulta siihen, että tämä espanjan kuuluisin asianajaja mr. Navas Marqués (kuvassa) sai jutun ratkaistua ja Ilja on nyt vapaa mies.

Mutta mitä tämä tapaus tekee suomen maineelle ihmisoikeusvaltiona ? 

No se antaa siitä jo Pohjois-Koreamaisen kuvan ja tämäkin koko poliittinen vainonta ja manhunt Ilja Janitskinia vastaan johtuu vain ja ainoastaan MV-lehden vahvasta Nato-kielteisestä kannasta, jota nämä suomessakin vaikuttavat maanpetturit eivät sulata.

Suomessahan on tällä hetkellä sellainen tilanne, että maamme on vallankaapattu jo tällä syyskuussa 2014 solmitulla Naton isäntämaasopimuksella ja mikäli suomen hallinto ei noudata Nato-agendaa, niin siinä tapauksessa CIA antaa hyökkäyskäskyn ja päästää nämä mm. Irakista tänne turvapaikanhakijoina solutetut sotarikolliset irti. 

Tämän jälkeen suomesta tulisi pahimmillaan Syyrian sisällissotaa muistuttava sotatanner, jossa tämä pieni n. 12 000 suuruinen suomen armeijan reservi sotisi näitä lähi-idän n. 25 000 sotarikollisia vastaan.

Ilja astui MV-lehden kautta näin suurille varpaille ja tämän vuoksi hänelle yritettiin saada peräti 13-vuoden mittaista vankeustuomiota. 

Murhastakin saa vuoden vähemmän, joten tämä kyllä kertoo jo jotain tästä suomen läpimädästä oikeuslaitoksesta.

Mutta suomen korruptoituneen eliitin vainonta Iljaa vastaan ei vielä ole ohi, koska syyttäjä aikoo ensitöikseen valittaa tästä kansainvälisen pidätysmääräyksen vapauttavasta tuomiosta.

Alusta saakka on ollut selvää, että tätä Janitskinin poliittista vainontaa on johdettu CIA:n kautta, joka on antanut suomen viranomaisille toimintaohjeet Janitskinin kiinnisaamiseksi. 

Mutta nyt heidän tilanteensa hankaloitui, kun eivät onnistuneet pitämään tätä oikeudenkäyntiä edes salassa.

Suomen läpimätä oikeusjärjestelmä kärsi tänään suurimman tappion, mitä se on ikinä kärsinyt. Kun se menetti kansainvälisesti kasvonsa ja tämä oikeusvaltio voi toimia tasapuolisesti vasta sen jälkeen, kun nämä oikeus-asteissa toimivat vapaamuurari-rikolliset jäävätään ulos näistä hommista.