http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 20, 2013

Youtube sulki Iranin PressTV:n virallisen Youtube kanavan


Videopalvelusivusto Youtube on sulkenut Iranin PressTV:n virallisen youtube kanavan, kun Israelilais-Amerikkalainen ADL järjestö vaati sitä sulkemaan Iranilaisen kanavan livelähetykset.

"Emme ole enää pystyneet lisäämään yhtään uutta uutisvideota viralliselle Youtube kanavallemme sitten 25. heinäkuuta 2013 sanoi PressTV:n uutishuoneen Hamid Reza Emadi.

Hän lisäsi vielä, että "Youtube itseasiassa vastasi ADL:n pyyntöön olla näyttämättä Youtubessa Iraelin suorittamia sotarikoksia maailmalle".

PressTV on lisännyt painetta länsimaiseen mediaan tammikuusta 2012 lähtien, kun se alkoi lähettämään uutislähetyksiä myös satelliittiverkossa EU-alueella.Virallisessa tiedotteessa Amerikan-Juutalainen komitea (AJC), pro-Israelilainen lobbausjärjestö on aloittanut jo vaatimuksen, että Espanian on seuraavaksi lakkauttettava Press TV:n lähetykset ja kertoi jo, että Madrid sulki kanavan jo muutamaa kuukautta aiemmin.

"Viime-vuosina olemme saaneet kyseenalaistettua sionistien tekemät sotarikokset, joka ei pelkästään haasta sionistisen median ylivaltaa. Mutta myös kyseenalaistaa läntisen maailman hiljaisuuden liittyen näihin sionistien tekemiin sotarikoksiin." Emadi jatkoi.

Emadi sanoi, että PressTV aikoo tehdä uuden kanavan Youtubeen, vaikka edellinen kanava hävitettiin. "Mutta vanhalta viralliselta Youtube kanavaltamme ei enää kukaan voi nähdä mitään". Lähde: http://www.presstv.ir/detail/2013/08/18/319340/youtube-bans-press-tv-upon-adl-order/