http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Yhdysvaltalaismies teki kattavan syväanalyysin Nairobin ostoskeskuksen hyökkäyksesta - Poistettiin välittömästi YoutubestaEräs valveutunut Yhdysvaltalaismies teki juuri äsken erittäin kattavan syväanalyysin Nairobin ostoskeskuksen hyökkäyksestä, jossa hän analysoi kuva kuvalta kaikki ne uutiskuvat joita hän sai käsiinsä Nairobilaiseen ostoskeskukseen tapahtuneesta hyökkäyksestä.

Kuvasarjoista käy ilmi se kuinka useissa kuvissa olevat aseistetut viranomaiset tuntuvat kuin poseeran kameralle ja oikeissa panttivankidraama tilanteissa ei tällainen käytös käy päinsä. 

Samoin tämä jenkki teki äärmmäisen hyvät havainnot, sillä lukuisia siviilejä kannettiin ostoskeskuksesta haavoittumattomana ulos käsistä ja jaloista kannettuna.

Kameramies varsinkin tuntui olevan aina paikalla siellä missä tapahtuu, mutta varsinaisia terroristeja ei näy yhdelläkään kuvalla ja jopa sellaisissa kuvissa missä tummaihoiset poliisit näyttävät olevan haavoittuneita, niin heillä ei ole lainkaan veritahroja missään, eikä poliisikolleega suojaa heitä millään tavalla.

Näin ollen jos tuo todellakin pitää paikkansa, että tämä Nairobilaisen ostoskeskuksen panttivankidraama ja sen 69 ihmisuhria ovat samanlaista mediavalhetta kuin mitä Sandy Hookin kouluammuskelu. Niin tässähän tapauksessa Israelin valtion lähettämät kommandot ovat tuolla enää pelkkä huono vitsi.

Tänään siellä ostoskeskuksessa sytytettiin jo rakennus palamaan samalla tyylillä kuin Mumbain Taj Mahal Place hotelli aikanaan.Tämä Nairobin iskuja kriittisesti tarkasteleva alkuperäinen video kerkesi olla Youtubessa vain alle vuorokauden, jonka jälkeen se poistettiin sieltä vedoten Youtuben sääntöihin. 

Kyseinen video on nyt kuitenkin kerinnyt jo levitä sadoille, ellei tuhansille tietokoneille ja kovalevyille, että näiden kelmien peli on jo pelattu tässä suhteessa. Koska siinä on heidän aivan turha lähetä vielä ampumaan vielä tykillä kärpäsiä. 

Valtaväestö herää ja maailmaneliitti on kusessa tämän kanssa, että heidän tuottamat false-flag show valheet eivät enää menekään valveutuneille ihmismassoille läpi. Vaan ne paljastetaan jo niiden alkuvaiheessa ja tämä sapettaa sionistista median valtaomistavaa eliittiä suunnattomasti. 

Eihän tähän muuta voi sanoa kuin, että mitäs julkistitte internetin. Tuon vanhan sotilastietokannan julkiseen käyttöön joka koitui lopulta salaisen maailmaneliitin juonittelijoiden kohtaloksi.