http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 09, 2013

Uusi salainen GMO-laki valmisteilla Yhdysvalloissa

 

Yhdysvalloissa valmistellaan parhaillaan geenimanipuloitujen tuotteiden merkintäsalausta ja tämä yritetään nyt naamioida Trans Pacific Partnership (TPP) uudistuksen alle.

Se on tarkoitus viedä läpi salaisesti ilman Yhdysvaltain kongressin hyväksyntää ja sen tarkoituksena on salata kaikki geenimanipulointia sisältävät elintarvikkeet tuoteselosteista.

Uudistus on kuulemma niin salainen, että kongresin jäsenilläkään ei ole siitä oikeus puhua ollenkaan.


Yhdysvalloissa jo lukuisat yli 600 elintarvikealan jättiyhtiötä on pyrkinyt jo lobbaamaan tätä uudistusta eteenpäin kulisseissa ja näihin kuuluu mm. kauppatavaraketju Wal-Mart. Samalla lääketeollisuuden korporaatiot (BIG PHARMA) pyrkii hyötymään tästä geenimanipulaatiojuonesta, jotta heidän lääkkeensä menisi jatkossa enemmän kaupaksi.

Tämä salainen Trans Pacific Partnership (TPP) uudistus sisältää myös:

- Kaikkien Trans Pacific Partnership (TPP) allekirjoittaneiden maiden tulisi sallia geenimanipulointia sisältävien tuotteiden viljely ja tuotanto sekä salata geenimanipulointia sisältävät tuotteet.

- Bannata kaikki ne ihmiset internetistä, jotka ovat geenimanipulointia vastaan ja toteuttaa tämä tekijänoikeuslainsäädäntöjen avulla.

Tämä tulisi onnistuessaan lakkauttamaan samanaikaisesti vaihtoehtomedian, monet blogit sekä hiljentämään  myös kaikki valtamediankin piirissä toimivat kriittiset kirjoittelijat. 

Voi vain todeta taas, että kyllä taas on globalisteilla kovat haaveet saada kaadettua internet jälleen uuden lakiuudistuksen kautta. Mutta ongelmana on se, että Euroopassa löytyy edelleen useita maita jotka eivät suostu pistämään allekirjoituksia alle näihin depopulaatioon tähtääviin lakiuudistuksiin. Joten kun ne järjestelmällisesti aina torpataan vahvempien valtioiden toimesta, niin globaali-eliitti joutuu vain keksimään uusia fasistiseja lakiuudistuksia.

Lähteet: http://www.naturalnews.com/041965_TPP_GMO_labeling_Monsanto.html#ixzz2eQliPezK