http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 27, 2013

Pakkorokotuslakia juonitaan parhaillaan suomeenSikainfluenssapandemian aikana lukuisat maailman suurimmat rokotefirmat yrittivät tyrkyttää näitä immuniteettisuojaa heikentäviä rokotteita maasta maahan ja suomikin oli listalla. Tuolloin kuitenkin silloinen pääministeri Matti Vanhanen kuuli suomen kansan pakkorokotusaikeista vuoden 2009 salaisessa suljettujen ovien takana pidetyssä Bilderberg kokouksessa ja heti suomeen tultuaan Vanhanen muutti suomen tartuntalakia niin, että suomen kansa säästyi pakkorokotuksilta. 

Joten rokotevalmistajat jäivät näppejään nuolemaan ja suomen väestön pakkorokotussuunnitelma pysähtyi. Mutta samalla myös loppui Matti Vanhasen poliittinen ura sekä häntä ei enää tuon 2009 jälkeen kutsuttu tämän salaisen Bilderberg-ryhmän vieraaksi.
Nyt tätä lääketeollisuuden BIG PHARMAA suomessa hallitusohjelman ohessa lobanneet jenkkikonsultit ovat saaneet päättäjille tämän tartuntatautilain uudistamisen ja tätä lakia yritetään saada voimaan vuonna 2015, mutta sote-uudistus ja tuleva potilaiden vapaa liikkuvuus tuovat valmisteluun vielä lisää hiottavaa. Nykyisinkun tartuntatautityöstä vastaavat pääosin kunnat, sairaanhoitopiirien tukemana ja THL toimii BIG PHARMA:n suulla ja saa miljoonia lobbausrahaa kertoessaan mitä lääketeollisuuden BIG PHARMA haluaa mm. rokotteiden turvallisuudesta, jota ei yleensä tutkita ollenkaan. Koska muuten särkyisi tämä THL:n ylläpitämä illuusio ja pelottelu pienen flunssan vaarallisuudesta, jolloin rokotusinto vähenisi ja rokotevalmistajat jäisivät ilman miljardejaan suomen osalta. Kuten kävi sikainfluenssapandemian aikana.  Kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri sekä dosentti/ylilääkäri  Anni Virolainen-Julkunen kirjoittaa Tesso-lehdessä (Sosiaali- ja terveyspoliittinen aikakausilehti) kuinka tartuntalakia juonitteleva ryhmä on pohtinut nyt yksilön vapauden ja vastuun rajoja. 

Kun tällä tartuntalailla virallisesti haluttaisiin suojella koko väestöä ja silloin maailman terveysjärjestö WHO:n julkistama tartuntavaara voi pakottaa rajoittamaan kansalaisten vapauksia. Eli pakottamaan koko suomen väestön ottamaan rokotus vaikka aseella uhaten, jos poikkeustila olisi jo julistettu. 

Näin ollen onkin selvää, että mikään muu kuin fasistiseen maailmanhallintoon tähtäävä valtaeliitti ja heidän YK:n agenda 21 suunnitelmaan tähtäävä valtavöestön eliminointi/depopulaatiohanke käyttää näitä samoja väkivaltaisia pakkorokotuskeinoja näiden sairaiden kontrollifriikkien suunnitelman toteuttamiseksi ja siitä voitte olla varmoja, että niin kauan kuin tämä heidän alullepanemansa EU on olemassa. Niin se pistetään aina asialle ajamaan tätä samaa pakkorokotuslakia (tartuntalaki) Suomessa. Ellei sitä ennen suomen kansalaiset onnistu pistämään kapuloita rattaisiin ja uskoisin, että tämä sikainfluenssapandemia oli jo viimeinen niitti suomalaisille ja sen aiheuttamat narkolepsiat. Että meillä on jo mitta täynnä näille kontrollifriikeille paskiaisille, jotka pyrkivät jatkuvasti myrkytämään koko kansan immuniteetin näillä uusilla piikeillään. Tässä maassa ei pakkorokoteta ketään ja siitä pidämme me huolen. 


Lähde: http://www.tesso.fi/kasvot/anni-virolainen-julkunen-mikrobit-askeleen-ihmista-edella