http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 04, 2013

Venäjä toimittanut Syyriaan järeitä P-800 ohjuksiaVenäjä on toimittanut Syyriaan järeitä P-800 ohjuksia. Joten jos Yhdysvallat iskevät Syyriaan, niin he eivät välttämättä tiedäkään että Syyrian armeijalla onkin nyt jotain millä iskeä takaisin.

Syyrian armeijan tulivoima eroaa huomattavasti Afganistanin, Irakin tai Libyan armeijasta, sillä näiden muiden maiden armeijalla ei ole yhtä tehokasta sotakalustoa kuin Syyrian armeijalla.


  • Syyrialainen Dam Press lehti kertoi, että Venäjä ei ole perääntymässä Syyrian suhteen, vaan tukee jatkossakin Assadin sotajoukkoja. 

Venäjän presidentti Vladimir Putinin väitetään kertoneen julkisuuteen, että Venäjä aikoo toimittaa jatkossa Syyriaan myös S-400 ilmatorjuntaohjuksia.
Myös Venäjän armeija on lupautunut tukemaan Syyriaa myös mannertenvälisillä ohjuksilla.Valkoinen talo sekä Pentagon punoo edelleen Syyriaan hyökkäyksen operaatiota ja nyt Yhdysvaltain ulkoninisteri John Kerry on jopa ehdottanut USA:n armeijan maajoukkojen käyttämistä Syyriassa.

Suurin osa kuitenkin jenkkisotilaista tullaan kantamaan Syyriasta kotiin sinkkiarkussa ja kuinka moni USA:n armeijan sotilas tajuaa, että he eivät tuonne lähi-itään ole koskaan lähteneet puolustamaan Yhdysvaltoja.

Vaan heidät on lähetetty sinne puolustamaan näiden sionististen sekä monikansallisten satanististen suurtyhtiöiden etuja. Jotta nämä parasiitiyhtiöt pääsisivät jatkossakin harjoittamaan demonistista talouskolonialismia, eli ryöväämään jokaisen maailman valtion tyhjäksi mm. yksityisen keskuspankin avulla ja tyhjentämään näiden ryövättyjen valtioiden talouden kuin suuren pajatson ja jättämällä sinne sen jälkeen pohjattoman valtionvelan ja köyhyyden tuliaiseksi. Tätä tapahtuu tällähetkellä myös Suomessa ja siitä tämä jatkuva velanotto oikeasti johtuu.


Myös Yhdysvaltain armeijan sisällä tapahtuu kokoajan kuitenkin tätä väestönheräämisprosessia ja yhä enemmän sotilaita alkaa tajuta minkälaisten paholaisten kanssa he oikein tekevät yhteistyötä tuolla verisessä lähi-idässä. Mutta kuitenkin sääli sinänsä, että Yhdysvaltoihin lähi-idästä palvelleista sotilaista kuolee enemmän oman käden kautta, kuin taisteluissa, koska postraumaattinen stressioireyhtymä vaivaa lähes jokaista johtuen näistä jatkuvista lähi-idässä tapahtuneista lapsien ja siviilientapoista sekä raiskauksista.

Lähde:
http://www.informationclearinghouse.info/article36076.htm

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/56786-hatkahdyttava-paljastus-yhdysvaltain-armeijasta

http://www.theguardian.com/news/datablog/2013/feb/01/us-military-suicides-trend-charts