http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 05, 2013

Entinen FBI:n päälikkö Ted L. Gunderson paljasti ennen kuolemaansa, että jenkeissä odottaa yli 30 000 giljotiinia FEMA-keskitysleireilläTäälläkin blogissa oli jo 2010 vuonna juttua siitä, kuinka Yhdysvaltain FEMA-keskitysleireille oli tilattu useita tuhansia giljotiineja. 

Tuolloin asiasta vuodettiin vasta Yhdysvaltain suositummalla Abovetopsecret.com salaliittofoorumilla ja silloisten tietojen mukaan asiasta oli vain muutamat sotilaat uskaltautuneet puhua julkisesti. 

FBI:n ent. päällikkö Ted L. Gunderson kuitenkin vahvisti asian kuolinvuoteellaan vuonna 2011, jolloin hän kuoli syöpään. Hän kertoi tienneensä asian, että Yhdysvaltain FEMA:n hallinnoimille keskitysleireille oli tilattu aiemmin yli 30 000 giljotiinia eripuolin Yhdysvaltoja.

"He aikovat vielä jäljittää meistä jokaisen, joten pitäkää silmät auki", Gunderson varoitti.


 
 


Yhdysvaltain FEMA:n hallinnoimilla keskitysleireillä on jo odottanut miljoonia muoviarkkuja, jonne mahtuu enemmän kuin yksi ihminen sisälle.


FEMA:lla on Yhdysvalloissa todella paljon keskitysleirejä ja tarkemmin on jo suunniteltu, että jos USA:ssa puhkeaa kansallinen hätätila, niin FEMA:n määräyksestä Yhdysvaltain alueet jaetaan viiteen eri osaan.

Itse keskitysleirit ovat kuitenkin rakennettu täysin kansalaistenvangitsemistarkoituksessa ja niillä ei käytännössä ole juurikaan eroa Natsi-Saksan keskitysleirien kanssa, sillä niiden käyttötarkoitus on sama.

Maailman salaisen valtaeliitin on tarkoitus erityisesti Yhdysvalloissa tehdä vielä kokonainen uudenmaailmanjärjestyksen etninen puhdistus, jolla saadaan väestö lopulta hyväksymään fasistinen maailmanjärjestys ja väestö luopumaan heille aiemmin kuuluneista perusoikeuksistaan.

Valtaeliitti on kautta aikain käyttänyt tässä yhtenä tehokkaana keinona lavastamalla terroritekoja eri ääriliikkeiden ja ryhmittymien nimiin, kuten nyt Al-Qaida pienenä esimerkkinä on ehkä maailman tunnetuin peite/valeterroristiorganisaatio.Al-Qaida on myös ollut se mörkö, jolla pelotellaan toistuvasti NATO-maiden väestöä ja se tapahtuu parhaiten lavastamalla näitä al-Qaidan nimiin tehtyjä terroritekoja juuri muutamissa NATO-maissa.

Al-Qaidan haamuterroristijärjestö luotiin vuonna 1988 Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toimesta ja tämän vahvisti myös Britannian ent. ulkoministeri Robin Cook jokunen vuosi sitten.
Tästä lausunnosta ei kulunut kuin vajaa kuukausi, niin Cook kuoli hämärissä olosuhteissa vuonna 2005.
Muutama vuosi aiemmin Britanniassa murhattiin myös YK:n entinen asetarkastaja dr. David Kelly, joka vuoti julkisuudessa eteenpäin salaisia tietoja Irakin sotaan liittyvistä asiakirjoista. 

Kellyn väitettiin tehneen itsemurhan, mutta myöhemmin hänen kuolinsyytutkimuksensa tulokset julistettiin salatuiksi 70 vuodeksi. Tämä jo viimeistään kertoo sen, että oliko hänenhämärissä olosuhteissa tapahtuneessa kuolemassa mitään salattavaa vai ei.

Maailman salaisen valtaeliitin suunnitelmat eivät yksinkertaisesti kestä päivänvaloa. Mutta nykyään elämme sellaisia aikoja, että nämä kaikki globalistien brutaaleimmatkin suunnitelmat tulevat julki jokainen. Sillä jos nyt on NSA:n vakoilu paljastettu maailmalle, niin seuraavana vuorossa on NATO:n salainen skalaariase H.A.A.R.P. jne. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on kuitenkin vaikuttanut kovin hiljaiselta viime-aikoina mitä tulee tähän NSA-vakoiluun. Siihen varsinkin, että kuinka Yhdysvaltain hallitus upottaa 52 miljardia pelkästään oman maansa yli 16-vakoiluohjelmaan vuodessa ? 

Samaan aikaan vielä USA:n valkoisessa talossa ollaan jo meinattu painaa III-maailmansodan starttinappulaa, mutta ilmeisesti se nappi on vieläkin jumissa. 

Nyt uusimman tiedon mukaan Yhdysvaltain kongressi hyväksyi ensimmäisen äänestyksen Syyriaan hyökkäyksestä. 


Lähteet: http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2009/fall/the-second-wave#.UcMLyOc3t8E

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=14164

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2010/10/fema-federal-emergency-management.html