http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 27, 2013

Intelin prosessori mahdollistaa tietokoneelle hakkeroinnin PC:n off-tilassa

Intel Core vPro prosessori mahdollistaa tietokoneelle hakkeroinnin myös tietokoneen ollessa off-tilassa. Tämä onnistuu Intelin salaisella 3G osalla, jonka Intel lisäsi prosessoreihinsa jo vuonna 2011 ensimmäisen kerran.


 

Virallisella prosessorin esittelyvideolla, Intel perustelee toimintoa sillä että jos tietokoneeseen tule joku vika niin se voitaisiin korjata ilman että koneessa on virrat päällä.

Intel lisäsi siis 3G radiolähettimen, jotta Anti Theft 3.0 teknologia voitaisiin aloittaa. Jonka tuotanto aloitettiin jo Core i3/i5/i7 malleissa. 

Näistä 3G yhteyksistä ei ennen tiennyt kukaan, ennen kuin Softpedia paljasti ne. Tälläkin hetkellä internettiä valvotaan laajasti Yhdysvaltain NSA:n sekä Echelonin järjestelmän toimesta lukuisien kvanttitietokoneiden avulla. Niin on varsin hävytöntä, että tietokoneiden Intel alkaa sitten vielä valmistamaan mikroprosessoreita, jonne on isoveli-eliitin viranomaisten helpompi tunkeutua.

Mutta ei tämä vielä tähän lopu, sillä seuraavaksi tulevat sitten jo Google lasit jotka taltioivat kaikki ihmisten liikkeet, jotka saadaan tallennettua näihin NSA:n kvanttitietokoneihin videomuodossa. Voi kun vielä ihmiset tajuaisivat, että se Google on tänään sama kuin NSA. Että tietoa sillä kyllä löytyy, mutta sillä pyritään vakoilemaan tietokoneen käyttäjää mahdollisimman tarkkaan.


Lähde: http://www.infowars.com/91497/