http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 24, 2013

Lavastettu al-Shabaab terrorismi kasvussa

 

Tässä ei nyt paljon ennustajaa tarvitse leikkiä. Mutta Nairobin westgate ostoskeskuksen lavastettu terrori-isku/ampumavälikohtaus viestii jo siitä, että näitä lavastettuja ampumavälikohtauksia on kohta luvassa lisää. 

Mutta niistä ei kylläkään ole vastuussa mikään ääri-islasmilainen Somalialainen äärijärjestö al-Shabaab tai al-Qaida. Vaan nämä lavastetaan edelleen tiedustelupalveluiden kuten Israelin Mossadin tai Yhdysvaltain CIA:n toimesta. Jos taas ollaan Iso-Britannian puolella, niin silloin tiedustelupalvelut Mi5 ja Mi6 ovat valmiita myös yhteistyöhön.

CIA kyllä kuitenkin kouluttaa näitä muutamia harvasti valittuja Somalialaisia aavikoilla, kuten tuossa yllä näkyy. Mutta ei näitä Somalimiehiä päästetä minnekään ostoskeskuksiin asentelemaan pommeja kuten Nairobin Westagateen. Sillä näiden lavastettujen terrori-iskujen ja ampumavälikohtausen sekä panttivankidraamojen käsikirjoituksesta vastaa edelleen Israelin tiedustelupalvelu Mossad sekä USA:n CIA. Äärijärjestöjen Somalimiehet saavat edelleen poseerata vain noissa propagandakuvissa AK-47 rynnäkkökiväärien kanssa.

al-Qaidan brändi on selvästi laskenut viime-aikoina mediassa ja tämä viestii vahvasti siitä, että al-Shabaabia aletaan tunkemaan entistäkin enemmän valtaväestön keskuuteen tässä informaatiosodankäynnissä.

Mutta missä sitten näemme seuraavan ostoskeskuspanttivankidraaman ja lavastetun ampumavälikohtauksen. Kenties ollaan siirrytty jo Euroopan puolelle ja kenties Iso-Britanniaan ? Koska maailman salaisen valtaeliitti tekee nyt kaikkensa, jotta sen terrorismipropaganda uppoaisi valtaväestöön. Mutta kun siinä on vain sellainen pieni ongelma, että valveilla oleviin heränneisiin se ei enää tehoa.