http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 12, 2013

Suomen elintarvikevirasto EVIRA kieltää GMO-vapaa merkinnän broilereissaSuomen elintarviketurvallisuusvirasto EVIRA kieltää GMO-vapaa merkinnän kaikissa broilereissa, koska EU kieltää näiden vaarallisten geenimanipuloitujen elintarvikkeiden merkitsemisen.

EU-komissio on tuonut nyt asetuksen, jossa määritellään, mitä kuluttaja pakkaukseen ei saa merkitä ja geenimanipulointia sisältävät elintarvikkeet on tarkoitus salata tällä tavalla. Koska geenimanipuloinnin tarkoitus on tehdä väestöstä steriili. 

Myös lihatalot eivät tiedä sikojensa ruokavaliota ja tässä keväällä 2013 Suomen rehutalot ovat alkaneet tuoda geenimanipuloitua soijarehua Suomeen.

YLE:n kuningaskuluttaja ohjelma kysyi Suomen suurimmilta lihataloilta, ovatko heidän tuorelihana myymänsä siat tai broilerit syöneet geenimanipuloitua rehua. HK Scanin mukaan osa heidän tuottamistaan sioista ja broilereista "on todennäköisesti syönyt muuntogeenistä soijaa".

Euroopan EFSA on hyväksynyt geenimuunnellun rehun käytön turvallisena, vaikka tämän koko geenimanipulointi kuuluu YK:n agenda 21 piiriin, joka takana on suuri maailmanlaajuinen hanke nimeltään väestön vähennys (Eng. depopulation).
Tiettävästi suurin rahoittaja tälle maailmanlaajuiselle geenimanipuloinnille on Rockefellerien pankkiirisuku, joka toimii pääosin Yhdysvalloista käsin.


Lähde: http://yle.fi/uutiset/evira_on_kieltamassa_gmo-vapaa-merkinnan_broilereissa/6828444

http://www.activistpost.com/2013/08/rockefellers-double-game-in-gmo-foods.html 

http://www.dailypaul.com/296697/rockefellers-double-game-in-gmo-foods-and-depopulation