http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 04, 2013

Autojen satelliittivalvontajuonittelusta lisää tietojaHenkilöautojen satelliittivalvontahanke on nyt edennyt seuraavaan vaiheeseen. Nyt julkisuuteen vuodettiin hankkeessa mukana olevat suuryhtiöt joita ovat  Pohjola, Aplicom, Nokia, Destia ja Helpten. Myöhemmin autojen satelliittivalvontahankkeeseen on liittynyt Taipale Telematics.  Ryhmää kutsutaan peitenimellä PANDA-yhteistyöryhmäksi.Nokian ex-pääjohtaja Jorma Ollila on hankkeen näkyvimpiä puuhamiehiä. 

Työryhmä kaavailee henkilöautoliikenteeseen satelliittivalvonnan jälkeen 6,8 sentin kilometrimaksua. Joten näin ollen siinä vaiheessa kun bensalitran hinta nousee yli 2 euron, niin autoilusta tulee enää pelkän ökyporvariluokan harrastus. 

Tätä henkilöautojen satelliittivalvontahanketta lobbaa ja tukee tällä hetkellä suuri joukko suomalaisia suuria ja pieniä yrityksiä, jotka ilmeisesti uskovat että pääsevät tienaamaan tällä hankkeella.  

Mitä tästä voisi enää muuta sanoa, että kuin uusi maailmanjärjestys etenee myös tielikkenteessä. Mutta milloinkohan sitten kävelykilometritkin pistetään verolle, kun tämä monikansallisten parasiittiyhtiöiden uusi maailmanjärjestys pääsee vielä vauhtiin ilmastofasismin keinoin.

Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/autojen+satelliittivalvonnalla+tahtoo+rahastaa+salaperainen+suomalainen+pandaryhma/a2202088