http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Brittiläis-Somalialainen toimittaja: Nairobin al-Shabaabin nimissä julkistettu terroristilista on väärennösBrittiläis-Somalialainen toimittaja Hamza Mohamed paljasti äsken, että Nairobin al-Shabaab järjestön nimissä tehdyn terrori-iskun terroristilista on väärennös.

Mohamed kertoi vielä, että myös tämä Twitter-tili jota al-Shabaab järjestön väitetään käyttävän julkaistessaan tiedotteitaan on myös väärennös.

Mohamed kertoi tviiteissään puhuneensa listasta al-Shabaabin oikean edustajan kanssa.

Die Welt -lehti alkoi julistaa eilen tätä tekaistua terroristilistaa aitona, jonka joukossa oli myös eräs Suomalainen somalimies. 

Mediassa alettiin nimeämään näitä tekaistulla terroristilistalla olevia nimiä ja ensimmäinen julkaistu lista oli tämännäköinen

Ahmed Mohamed Isse 22 vuotias (Minnesota)
Abdifatah Osman Keenadiid  24 vuotias (Minneapolis)
Gen Mustafe Noorudiin 27 vuotias (Kansas city)
Qasim Said Mussa 22 vuotias (Kenia)
Ahmed Nasir Shirdoon 24 vuotias  (Lontoo, Englanti)

Zaki Jama Caraale 20 vuotias (Somalia)
Ismael Guled 23 vuotias (Helsinki, Suomi) *
Sayid Nuh 25 vuotias (Somalia)
Abdirizak Mouled 24 vuotias (Ontario, Kanada) 


* Suomipoika on päässyt lavastetun false-flag terrorismin kansainväliselle etsintäkuulutuslistalle.

Olisi erittäin mielenkiintoista tietää, että missä kyseinen henkilö on tällä hetkellä ja onko Suomessa vai oliko kenties Nairobissa vain pelkällä turistimatkalla. Koska koko ylläoleva lista on tekaistu ja siinä olevista henkilöistä ei kukaan ole ollut tuolla ostoskeskuksessa terrorismiaikeissa.

Nuo kolme jenkkiä tuolla tekaistulla terroristilistalla viestii suoraan Yhdysvalloissa käynnissä olevaan asepropaganda vouhotukseen, kun USA:n hallinto yrittää edelleen kaikin voimin saada kongressia kieltämään aseet kansalta. Niin lavastamalla kolme Yhdysvaltalaista maahanmuuttajataustaista henkilöä Nairobin ostoskeskuksen ampumisista, voisi tod. Pentagonin mukaan vauhdittaa aselakikeskustelua Amerikassa.Mutta tämä Suomen sotkeminen listaan on vieläkin merkillisempi juttu ja voi viestiä siitä, että Suomea halutaan edelleen mukaan liittymään sotilasliitto Natoon. Ja lavastamalla Suomen kansalainen kansainvälisestä terrorismista voisi suurvalta USA:n ja maailman rikollisen valtaeliitin mielestä vauhdittaa Suomen Nato prosessia.

Mutta kuitenkin tämä koko Nairobin Israelilaisomisteisessa ostoskeskuksessa lavastettu ampumavälikohtaus alkaa jo muistuttamaan hyvin paljon Sandy Hookia jo siinä, että se panttivankien vapautusoperaatio on käynnissä edelleen tuolla. Mikä viestii siitä, että sionistiomisteinen media AP-REUTERS pyrkii nyt saamaan omistamansa valtamedian kautta maksimaalisen huomion maailman ihmisiltä, että Keniassa nyt on jotain millä me haluamme muuttaa teidän kaikkien julkista mielipidettä Israelilaisten keksimän Hasbaran avulla, eli mielipiteen muokkauksen.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013092317520664_ul.shtml