http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 12, 2013

Suomesta vallattu jo Tanskan kokoinen alue monikansallisille kaivosyhtiöille

 

Osmo Soininvaara (vihr.) kirjoitti blogissaan, että Suomesta on jo vallattu n. Tanskan kokoinen alue yksityiselle ja monikansallisten yhtiöiden pyörittämälle kaivostoiminnalle.

Suomen kaivosalueet ja myös lukuisat mineraalivarannot ryövätään nyt siis monikansallisille yhtiöille. Sillä Suomi on ainoa maa maailmassa, joka on julistanut mineraalivaransa koko maailman yhteiseksi omaisuudeksi niin, ettei suomalaisilla olisi niihin enää mitään oikeutta.

Vastaavasti jossain Saudi-Arabiassa systeemi on aivan erilainen ja siellä mm. öljyesiintymät eivät ole löytäjä saa pitää periaatteella toimivia.Talvivaaran kaivosalue on osoittanut jo sen, että varsinkin nämä uraanikaivokset ovat mitä varsinaisimpia saastepesiä ja ne tuhoavat lopulta koko ekosyysteemin. Mutta ehkä näin onkin tarkoitus kun ydinvoimateollisuus tarvitsee jatkuvasti lisää uraania ja ydinpommit eivät toimi ilman sitä ja pirullinen lisäoptio uraanissa on vielä se, että sitä käytetään myös säteilyaseena mm. lähi-idässä koko ajan, kun tämän köyhdytetyn uraanin avulla harvennetaan siellä siviilejä joka päivä.

Köyhdytetty uraanin jälki ihmisiin on järkyttävää katsottavaa ja näiden pysäyttävien kuvien jälkeen jokainen näkee, että vain paholaiset käyttävät köyhdytettyä uraania sodissa, jotta voisivat toteuttaa YK:n agenda 21 suunnitelmaa valtaväestön vähentämiseksi.

 Lähteet: http://www.soininvaara.fi/2013/09/11/kaivoslain-korjaamisella-on-kiire/?utm_source=feedly


http://www.talouselama.fi/uutiset/soininvaara+suomesta+on+jo+vallattu+tanskan+kokoinen+alue/a2203200

http://www.rauhanpuolustajat.fi/RaPu-lehti/lehdet/2006/306/koyhdytetty_uraani.html