http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 16, 2013

Yhdysvalloissa lavastettiin jälleen uusi ampumavälikohtaus ?

Yhdysvaltain Washingtonissa lavastettiin todennäköisesti jälleen uusi ampumavälikohtaus, kun uutisissa kerrottiin että USA:n armeijan laivaston telakalla ammuskeltiin ja useita kuollut.

Amerikkalaisviestimien mukaan ampumavälikohtauksessa kuoli 4 ihmistä ja loukkaantuneita on useita ja kuolleiden joukosta kaksi on poliiseja. 



Nyt tapauksen ensimmänen silminnäkijä oli jo tällä tuoreella videolla ja CNN-uutiskanava pisti Sandy Hookin kouluammuskelustakin tutusti livekuvaa liian aikaisin televisioruutuihin, sillä tästä lyhyestä pätkästä näkee mitenkä tällä silminnäkijällä on niin oikein hauskaa tv-toimittajan kanssa. Joka paljastaa jo suoraan sen, että kameran edessä ei ole mikään oikea silminnäkijä, vaan näyttelijä ja näin ollen kyseessä on jälleen uuusi Yhdysvalloissa lavastettu ampumavälikohtaus, jolla valtaeliitti yrittää saada USA:n kongressin kieltämään aseet kaikilta Yhdysvaltain kansalaisilta.



Kaiken tämän tarkoituksena on nyt Yhdysvalloissa jälleen saada kongressia kieltämään aseet Yhdysvaltain kansalaisilta, koska pankki ja finanssieliitti pelkää sisällissotaa ja tuntee olevansa vasta sen jälkeen turvassa, kun USA:n kansalaisten aseet on takavarikoitu.



Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013091617495121_ul.shtml

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-24111481