http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 12, 2013

Pohjoismainen turvallisuusdialogi alkoi Ruotissa ja valmistelee pohjoismaita sotaanYhdysvaltain presidentti Barack Obama saapui äsken Ruotsiin vierailulle, jossa tapasi pohjoismaiden johdosta Suomen presidentti Sauli Niinistön, Tanskan pääministeri Helle Thorning-Schmidtin, Ruotsin pääministeri Fredrik Reinfeldtin ja Islannin pääministeri  Davia Gunnlaugssonin

Salaisessa tapaamisessa tehtiin pohjoismaiden välinen turvallisuusdialogi, josta nyt Suomen eduskunta halusi lisää tietoa. Mutta ei sitä tiettävästi tule saamaan.Jos on vähänkään seurannut mitä tuolla maailmalla on viime-aikoina tapahtunut, niin pohjoismaissa käydyt neuvottelut ovat liittyneet siihen, että pohjoismaat ollaan nyt kaikessa hiljaisuudessa kiristetty allekirjoittamaan paperit, jossa kaikki pohjoismaat lupautuvat lähtemään tulevaan III-maailmansotaan mukaan ja sotimaan mm. Venäjää vastaan.

Mutta kuten aina ennenkin, niin kaikki palaneenkäryä savuavat sopimukset ollaan pyritty naamioimaan erilaisten peitenimikkeiden alle ja nyt tämä NATO:n ja suurvaltojen sotilasliitto pohjoismaiden kanssa on mediassa vain turvallisuusdialogi.

Tästä kaikesta tulee mieleen II-maailmansodan ajat, jolloin Suomi solmi liittoutumissopimuksen Natsi-Saksan kanssa. Nyt tuo Natsi-Saksa on vaihtunut ja sen tilalla on USA, mutta sen geopoliittiset tavoitteet eivät eroa juuri Natsi-Saksan aikaisesta ideologiasta.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/eduskunta_haluaa_lisatietoa_obama-sopimuksesta/6826814