http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 22, 2013

Israelin Mossad mukana Kenian kauppakeskuksen verilöylyssäKenian pääkaupungissa Nairobissa tapahtui raaka verilöyly, kun paikalliseen kauppakeskukseen teurastettiin rynnäkkökiväärillä joukoittain ihmisiä, joista tietojen mukaan kuoli 68 kpl ja lähes 200 loukkaantui.

Kenian sisäministeri Joseph Ole Lenkun mukaan kauppakeskukseen hyökänneitä asemiehiä oli n. 10-15. Ministerin mukaan heidät on kyetty eristämään tiettyyn osaan ostoskeskusta, mutta heihin ei vielä lauantaina saatu neuvotteluyhteyttä. Rakennuksessa on tietojen mukaan vielä tuntematon määrä panttivankeja.Tapahtumasta merkillisen tekee se, että Israelin tiedustelupalvelu Mossad oli jo alueella silloin kun tämä verilöyly alkoi ja julistautui välittömästi sen viralliseksi tutkijaksi sekä luovutti agenttinsa mukaan panttivankidraaman vapautusoperaatioon.

Kuinka Israelin Mossad oli jo aivan kulmilla silloin kun tämä verilöyly tapahtui ? Tuskin ne siellä millään Israelin valtion kustantamalla turismireissulla olleet.Kauppakeskuksen verilöylystä otti sitten välittömästi vastuun Somalialainen äärijärjestö al-Shabaab.

Kuitenkin jo vanhan sanonnan mukaan rikoksentekijä on aina ensimmäisenä rikospaikalla, niin mitä ihmettä Israelin tiedustelupalvelu mossad tekee Nairobissa ? Sillä se ei olisi Nairobissa, ellei Israel siitä jotenkin hyötyisi.7. Elokuuta 2013  roihusi Nairobin lentokenttä täysillä liekeillä ja sen tihutyön ja tulipalon tutkintaa johti jälleen Israelin tiedustelupalvelu Mossad sekä Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI.

Mitä FBI ja Mossad tekevät Keniassa, jolleivat olisi sinne tulleet peittelemään omia jälkiään. Sillä ei näitä tihutöitä ja ammuskeluja anneta keidenkään puolihuolimattomien äärijärjestöihin kuuluvien Somaliterroristien hoitaa. Koska Mossad on jo omaa luokkaansa mm. terrori-iskujen lavastamisessa ja jälkien peittelyssä.Israelin ja Yhdysvaltain hallinto ei poliisi ja tiedustelupalveluyksiköitä lähetä Keniaan millekään turistimatkalle, vaan sinne ollaan menty täysiin hommiin ja tämän ostoskeskuksen verilöylyn jälki näyttää lähes samalta kuin mitä Norjan, Utöyalla tapahtui 2011. Koska sielläkin oli huhujen mukaan 2-3 Mossadin kommandoa Breivikin lisäksi lahtaamassa Norjalaisia nuoria.

Mossad ei sen vuoksi ole oikeasti mikään tiedustelupalvelu, vaan se on maailman salaisen valtaeliitin lähes työllistetyin terrorijärjestö.


Lähteet:  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288601830976.html

http://www.debka.com/article/23298/Arabic-speaking-gunmen-kill-22-injure-500-in-Israel-owned-mall-in-Nairobi-Kenya-

http://www.timesofisrael.com/mossad-said-to-join-probe-of-kenya-airport-fire/ 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/155307

http://www.infowars.com/wayne-madsen-link-between-breivik-and-israeli-mossad/

http://rt.com/news/kenya-mall-attack-nairobi-204/