http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 05, 2013

HP:n kannettavasta tietokoneesta löytyi vakava tietoturva-aukko

 
HP:n kannettavasta tietokoneesta on paljastunut erikoinen tietoturvaongelma. Eräs käyttäjä havaitsi, että koneen sisäinen mikrofoni tai sen osa äänitti ympäristöään ja signaali oli havaittavissa 24 megahertsin radiotaajuudella. 

Lähetys kuitenkin säilyi, vaikka mikrofoni olisi vaimennettu.
 
Erityisen ongelmasta tekee se, että Yhdysvaltain armeija on ilmeisesti ottamassa käyttöön kyseessä olevan EliteBook 8460p -läppärimallin, kirjoittaa Rtl-Sdr.com-sivusto

Käyttäjä ”cronek” raportoi ongelmasta Reddit-palvelussa

Hän havaitsi oudon lähetyksen Realtekin tv-korttiin perustuvalla ohjelmistoradiovirittimellä. On mahdollista, että ongelman ydin on viallinen mikrofonin esivahvistin. 

Ongelman raportoinut käyttäjä kertoo, että hän ei saanut toistettua ongelmaa toisilla samanlaisilla läppäreillä. Hän kuitenkin toteaa, että lähetys toisella taajuudella olisi mahdollinen ja kyseessä siten todellinen ongelma. 

Mitä tästä siis näemme, sen että kannettavat tietokoneet ovat suurempia vakoilupesäkkeitä kuin yksikään pöytätietokone. Koska kannettavissa tietokoneissa mikrofoni on rakennettu suoraan koneen sisälle. 

Pöytäkoneissa taas mikrofoni täytyy kytkeä erikseen tietokoneeseen ja sen voi myös kytkeä erikseen pois päältä.

Mutta samalla tavalla myös kannettavissa koneissa on myös melkein kaikissa sisäänrakennettu nettikamera, jota voi optiona vaikka minkä maan armeijan sotilastiedustelu tai NSA, CIA, FBI, MOSSAD, SUPO, FRA jne. vakoilla tietokoneenkäyttäjän sitä tietämättä.

Suomen suurkaupunkien kaduilla on jo aivan tarpeeksi turvakameroita, joten kannettavien tietokoneiden kameroiden ei enää tarvitsisi olla sellaisia vielä kaiken kukkuraksi. Mutta koneiden käyttäjät kuitenkin usein vain luulevat, että nämä web-kamerat on näihin lähes jokaiseen kannettavaan mikroon asennettu pelkästään käyttäjien välisiä internet/SKYPE-puheluja varten. 

 

Isoveli on kaikkialla se yrittää valvoa koko maailmanlaajuista internet-liikennettä ja säätää jatkuvasti uusia lakeja, jolla se voisi kiristää mm. sanavapautta eripuolilla maailmaa.

Jokainen maailmankansalainen joka sitten uskaltautuu esittämään poliittisia näkemyksiään julkisesti vaikka internetissä, päätyy hyvin helposti mm. armeijan tarkkailun alle. 

Tämän maailman salaisen valtaeliitin mielestä kenenkään valtion ihmisillä ei tulisi olla minkäänlaista itsemääräämisoikeutta eikä sanavapautta. Koska jos sellainen meille annettaisiin, niin se veisi näiltä kontrollifriikeiltä pankkiiriglobalisteilta vallan pois ja se pelottaa suuresti näitä monikansallisia suuryhtiöitä, sekä heidän omistajia.

On tutkittu jo, että koko maailman köyhyyden voisi lopettaa pelkästään muutaman maailmanrikkaimman pankkiirisuvun tuloilla.

Pelkästään Rothschildien saksanjuutalaisen pankkiirisuvun yhteenlaskettu omaisuus ylittää koko maailmanvaroista yli 45 % Sen jälkeen suuromistukset ovat lähinnä Rockefellerien suvun käsissä. Mutta molemmat suvut ovat onnistuneet salaamaan todellisen omaisuutensa tarkkaan, jottei pääsisi laajempaa kohua syntymään maailmalla. 

Tämän vuoksi Forbes-lehden maailmanrikkaimpien ihmisten rankinglistalla ei juuri nähdä näiden kahden maailman rikkaimman pankkiirisukujen edustajia.

Mutta kun tarkemmin näiden kahden pankkiirisuvun omistuksia tarkastellaan tarkemmin, niin monet yksityisomisteiset pankit kuten  
  • Goldman Sachs
  • JP. Morgan Chase
  •  Deutsche Bank AG 
  • Bank of America corporation 

jne. ovat lähinnä näiden kahden maailmanrikkaimman pankkiirisuvun omistuksessa. 
Joten heillä on myös käytännössä kulisseissa suurin päätäntävalta, kuten suuryhtiöissä yleensäkin se joka omistaa osake-enemmistön, päättää kurssin suunnan. 

 
 Kuvassa maailman rikkaimpiin miehiin lukeutuva
 pankkiiri ja liikemies David Rockefeller (1915-)


Kuvassa maailman rikkaimman pankkiirisuvun 
Guy de Rothschild (1909-2007)

Lähde: http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/hpn+lapparin+mikrofonista+paljastui+erikoinen+tietoturvaongelma/a927316

http://inktank.fi/13-quotes-from-george-orwells-1984-that-resonate-more-than-ever/ 

http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt+se+on+tutkittu+maailman+koyhyyden+voisi+lopettaa+100+rikkaimman+ihmisen+tuloilla+4+kertaa/a2164630