http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 08, 2013

Paljastiko Israelin pääministeri Netanyahu 2012 valkoisessa talossa Israelin ja USA:n välisen satanistisen yhteyden? Katsokaa Youtuben kohuvideo ja päätelkää itseYoutube videopalvelussa on videopätkä joka on peräisin 2012 vuoden alkukeväältä, jossa Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu puhuu Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman kanssa maidenvälisistä suhteista. 

Niin merkillepantava lause tässä lehdistön edessä esitetystä keskustelusta on se, kun Netanyahu mainitsee mukamas Iranin kannan maidenvälisiin suhteisiin lauseella: "Heille te olette suuri saatana, me olemme me olemme pienempi saatana. Heille me olemme te ja te olette me ja tiedätkö jotain herra presidentti ? Ainakin tässä viimeisessä pointissa,  uskon että he ovat oikeassa. Me olemme te ja te olette me koska olemme yhdessä. Jos joku asia nousee eniten esille lähi-idässä on se, että Israel ja USA pysyvät yhdessä."

Jos ei kolmanteen maailmansotaan NATO-valtioita yllyttävä Israelin sotatoimet ole satanistisia Yhdysvaltain hallituksen kanssa, niin mikä sitten?