http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 11, 2013

Ydinreaktorit pysähdyksissä Ruotsissa, Suomessa ja Venäjällä? Sattumaako...Peräti 5 ydinreaktoria pysähtyi tänään Ruotsissa, Suomessa ja Venäjällä.

- Venäjällä Leningradin ydinvoimalan kolmosreaktori pysähtyi

- Ruotsissa Oskarhamnin ydinvoimala pysähtyi ja voimalan kolmosreaktorin sähköntuotanto katkesi jo runsas viikko sitten eivätkä käynnistysyritykset ole onnistuneet

- Olkiluodon ydinvoimalan kakkosreaktorissa laukesi maanantaina hieman ennen kello yhdeksää turbiinin pikasulku, minkä vuoksi kakkosreaktoria alettiin ajaa alas.

Voi vaan ihmetellä, että mitä ihmettä nyt täällä Pohjoismaissa oikein tapahtuu? Vaikka Suomen ulkopoliittisen instituutin tutkijat eivät usko suursotaan (III-maailmansota), niin siitäkin huolimatta Yhdysvaltain sekä Israelin sotilastiedusteluhallinnon sisällä sekä Venäjän ja muiden suurvaltojen välillä tilanne on edelleen hyvin jännittynyt, koska maailman salainen valtaeliitti yrittää nyt saada kaikella voimalla Yhdysvallat julistamaan kolmannen maailmansodan. 

Mutta näille öykkärivaltioille kyllä pistää vastaan mm. Venäjän sotilashallinto tällä hetkellä kaikilla diplomaattisilla keinoilla, jotta suursodan alkamiselta vältyttäisiin.NATO:n sotaharjoitukset ovat edelleen jatkuneet myös Suomen ilmatilassa ja Ruotsin JAS hävittäjiäkin lentelee tässä pohjoismaisessa sotaharjoituksessa näiden Hornettien lisäksi.

Venäjän puolustusministeriö on jo aiemmin tänävuonna tuominnut NATO:n marraskuussa 2013 järjestettävän sotaharjoituksen, joka on NATO:n suurin sotaharjoitus kylmän sodan jälkeen. Kyseessä on Naton suurin sotaharjoitus, jossa valmistaudutaan alueen ulkoista miehitystä vastaan. Eli jos käyttää vähänkään järkeä, niin Venäjän ja muiden liittolaisten (Kiina) miehitystä vastaan tässä harjoitellaan kaikessa hiljaisuudessa.