http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 18, 2013

Washingtonin ampuja kertoi aiemmin poliisille, että oli joutunut mikroaaltosäteiden pommituksen kohteeksi

Washingtonin ampumavälikohtauksen pääepäilty Aaron Alexis oli kuusi viikkoa ennen ampumavälikohtausta kertonut Rhode Islandin poliisille, kuinka hän oli joutunut mikroaaltosäteiden pommitusten kohteeksi, jonka vuoksi ei pystynyt nukkumaan. Tämä tuli ilmi kyseisestä Rhode Islandin poliisin tekemästä poliisiraportista.

Alexis oli majoittunut 7. elokuuta 2013 Marriot nimisessä hotellissa, jossa ilmoittautui poliisille klo 6.30 aamulla koska ei omien sanojensa mukaan saanut nukutuksi. 

Hän kertoi poliiseille kuinka kuuli koko yön päänsä sisällä ääniä ja tunnisti kolmen ihmisen eri äänet näiden joukosta, joista hänen mukaansa kaksi oli tummaihoista miespuolista ääntä ja yksi tummaihoinen naispuolinen ääni. Alexisin mukaan äänet tulivat hotellihuoneseen seinän lävitse.Tämä tapaus on sinällään erittäinkin mielenkiintoinen sillä nyt kyseessä saattaa olla ensimmäinen MK ULTRA ja Project Vigilante tapaus, josta on vuotanut jotain konkreettiista ulospäin. 

MK ULTRA ja Project Vigilante kuuluvat Yhdysvaltain tiedustelupalvelun sotilaallisten operaatioiden salaisiin operaatioihin, joihin liittyy miltei kaikki kouluampumistapaukset Suomeakin myöten.

Kohdehenkilöt (mm. kouluampujat) valikoidaan huolella ja he jotka sitten ottavat vastaan nämä kohdennus/mikroaaltosignaalit vahvimmin, niin on helpompi ohjelmoida. 

Suomen kouluampumistapauksista mm. Jokelan kouluampuja Pekka-Eric Auvinen purki vihaansa koko järjestelmää kohtaan julkisesti internetissä. Myyrmannin pommimies Petri Gerdt oli myös sosiaalisesti sisäänpäinkääntynyt. Hyvinkään keskustan pyssymies Eero Hiltunen on myös sosiaalisesti herkempi tapaus, joten hänetkin oli helppo ohjelmoida.

Monet ihmiset joilla taas on herkemmät aistit kuulla tällaisia signaaleja joita mm. käytetään tällaisten ammuskelijoiden ja pommimiesten ohjelmoimiseen voi kuulla kuka tahansa meistä. Yhdysvalloissa 3-tuotantokauden verran pyörinyt Jesse Venturan salaliittosarja (Conspiracy Theory) otti kolmannella kaudella kantaa tähän mikroaaltosäde aiheeseen jaksossa "Brain Invaders"

Kyseisessä jaksossa haastateltiin useita ihmisiä jotka olivat joutuneet hallinnon toimesta kidutettavaksi näillä mikroaaltosäteillä, eivätkä mm. pystyneet nukkumaan öisin.   Ylläoleva videopätkä on kyseisen jakson mainos Suomenkielisillä teksteillä.  

Valitettavasti tällä kertaa Windowsin Movie Maker ohjelma ei antanut editoida tätä Suomennettua videota kyseisessä ohjelmassa, joten jouduttiin ottamaan tällä kertaa kännykkäkameran videotoiminto avuksi. Mutta pääasia, että viesti menee perille. Joka siis on, että tämä skalaariaseilla harjoitettu yksityishenkilöiden kidutus ja ahdistelu on täyttä arkipäivää, eikä mitään folioiden höpinöitä. 


Lähteet: http://www.prisonplanet.com/washington-gunman-recently-told-cops-he-was-being-bombarded-by-microwave-signals-that-kept-him-awake-at-night.html

http://www.infowars.com/internet-explodes-who-is-alleged-shooter-aaron-alexis/ 

http://jonrappoport.wordpress.com/2013/09/16/navy-yard-shooting-psyop-loose-ends-media-parrots/