http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 24, 2013

Nairobin ostoskeskushyökkäyksen propaganda muuntui jo vähä-älyjournalismin puolelleUusimmat viralliset uutiset Nairobilaisen Westgate ostoskeskuksen hyökkäyksestä pudottivat kyllä pohjan kokonaan asiajournalismista. Sillä nyt siellä kerrottiin, että kuinka 4-vuotias pikkupoika sanoi terroristeille "sinä olet paha mies" ja terroristi antoi pojalle Mars suklaapatukan.Siis voitteko kuvitella? Onko tällaisella uutisella mitään järkeä ja päätä eikä häntää. Paljonkohan on itse suklaapatukkakorporaatio maksanut sionistisille uutistoimistoille tästä piilomainonnasta, että saadaan varmasti MARS-brändi näkyville, sillä viimeistään Reutersin uutiskuvaaja sai brändin näkyviin virallisissa lehtikuvissa.

Oksettavaa toimintaa kertakaikkiaan ja al-Shabaabin namusedät sitten ilmestyvät vielä etelä-Eurooppalaisiin tavarataloihin pommeineen ja suklaapatukoineen. Joopa joo.

Alex Jones showssa vähän aikaa sitten joku geopolitiikan erikoisasiantuntija oli sanonut kuinka valtaeliitin ja CIA:n luotsaama terroristipelottelujärjestö al-Qaida oli juuri tässä kuussa peräänkuuluttanut haluavansa lisää ampumavälikohtauksia mm. armeijan laivaston tukikohtiin sekä ostoskeskuksiin. 


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013092417528533_ul.shtml