http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 17, 2013

Washingtonin ammuskelujen syntipukki on 34-vuotias miesWashingtonin laivaston esikunnassa tapahtuneiden ammuskelujen pääsyntipukki on 34-vuotis mies. Hän on nimeltään Aaron Alexis joka on kotoisin Teksasista ja on ammatiltaan laivaston alihankkija.
Hän kuoli poliisin luoteihin.

Tilanteesta mielenkiintoisen tekee se, että jällen kerran ampumavälikohtauksen aiheuttajan väitetään olevan ns. yksi näinen susi (eng. lonely wolf). Se ei näissä lavastetuissa ampumadraamoissa juuri koskaan poikkea.

Nyt poliisi tutkii, että toimiko Alexis yksin, vai oliko hänellä rikoskumppani. Heillä ei ole myöskään tietoa ammunnan mahdollisista motiiveista. 

Amerikkalaismedian mukaan Alexis on ollut laivaston reserviläinen vuosina 2007-2011 ja nyt FBI sitten kuulemma yrittä kerätä tietoja miehestä ja on pyytänyt yleisöltä apua hänen taustojensa selvittämiseen.

Sinne FBI:lle voisi joku vaikka pistää kirjeen tai sähköpostin, että tapauksen motiivi on saada USA:n kongressia kieltämään aseet Yhdysvaltojen kansalta. Joten mitä tekemistä sillä on tämän 34-vuotiaan mieshenkilön kanssa muuta kuin, että hän on tämän lavastetun ampumavälikohtauksen pääsyntipukki, jota nyt käytetään taas yrityksessä saada Yhdysvaltain kongressi kieltämään aseet USA:n kansalaisilta.

Viime-vuoden joulukuussa 2012 se syntipukki oli muuan Adam Lanza, jonka väitettiin ammuskelleen Newtonilaisessa peruskoulussa 28 henkilöä, joista 20 lasta. Tuokin tapaus oli varsinainen pannukakku koska monet kuolleiden lapsien omaisia näytelleet jäivät kiinni jo suoraan ilmeiden perusteella. Tässä on pieni tyylinäyte erään kuolleen tytön isältä, jolla oli hymy herkässä ennen kuin CNN-uutiskanavan televisiokamerat vielä pyörivät suorassa lähetyksessä. Mutta vieläkin ikuistettavampi oli saman miehen Robbie Parkerin ilme, kun mies matkasi tyttärensä hautajaisiin valkoisella limusiinilla.

Tämä totuus näistä Yhdysvalloissa tapahtuneista lavastetuista koulusurmista ja muista ampumavälikohtauksista on niin raju, että monet eivät voi uskoa silmiään. Sillä Hollywoodin elokuvateollisuus on jo parikymmentä vuotta tehnyt yhteistyötä Pentagonin kanssa ja lukuisat lukuisat dramaattiset tapahtumat joita CNN-uutiskanavankin reportterit ja tiimi näyttää suorana ulos ei välttämättä olekaan sitä mitä olettaa.
 

 
Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013091617496508_ul.shtml

http://www.washingtonpost.com/local/police-search-for-active-shooter-on-grounds-of-washington-navy-yard-in-southeast-dc/2013/09/16/b1d72b9a-1ecb-11e3-b7d1-7153ad47b549_story.html  

http://topdocumentaryfilms.com/hollywood-and-the-pentagon/