http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 12, 2013

Hyökättiinkö Suomen, Ruotsin ja Venäjän ydinvoimaloihin Stuxnet-viruksella?Tällä viikolla Suomen, Ruotsin ja Venäjän ydinvoimaloissa meni reaktorit sammuksiin lähes samanaikaisesti. Samalla Yhdysvaltain presidentti Barack Obama oli Ruotsissa hieromassa pohjoismailta valtioiden suostumusta lähteä mukaan III-maailmansotaan, joka naamioitiin pohjoismaiden turvallisuusdialogina.

Jos samaan aikaan sammui sitten Ruotsin ja Suomenkin ydinvoimalat, niin mistä tässä oikein mahtaisi olla kyse? 

Ydinvoimaloita on sammuteltu ennenkin Israelilaisten kehittelemällä stuxnet viruksella ja tällainen tunnetuin tapaus tapahtui Iranin ydinlaitoksessa.


Suomen ja Ruotsin ydinvoimaloiden reaktorit sammuivat samalla viikolla mutta Tanskan ydinvoimalat säilyivät koskematta. Niin mahtoikohan tällä pohjoismaiden reaktoreiden sammutuksella olla jotain tekemistä tämän pohjoismaisen turvallisuusdialogin maiden allekirjoitusten kanssa.

Tanska taisi pistää valtiona ensimmäisen allekirjoituksen näihin turvallisuusdialogipapereihin ja heidän ydinvoimalaansa ei tarvinnut sitten hyökätä stuxnet viruksella. Muista pohjoismaista Islanti on poikkeus siinä, että NATO ja muut pohjoismaat ovat jo aiemmin lupautuneet puolustamaan sen ilmatilaa.

Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=2036