http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 01, 2020

Ricky Gervais jaksaa edelleen ärsyttää Hollywoodin pedofiilieliittiäBrittiläinen näyttelijä Ricky Gervais, jonka tähtihetki oli vuosi sitten, kun hän alkoi roastaamaan Hollywoodin pedofiileja roastaus puheessaan.

Hän kirjoitti äsken Twitteriin näin; "Elämäni jälkeen en tullut valituksi Emmy ehdokkaaksi tänä vuonna. Mutta tämä teki Outstanding Variety Special: The Seitsemänneskymmenesseitsemäs (77th) Vuotuinen Golden Globe gaala".

Joten minusta, Kiitos, Hollwood, ja lakatkaa nussimasta lapsia. Huraa.Tämä roastaus on edelleen klassikko ja ikimuistettavat ovat nämä Hollywood pedofiiliohjaajien pelkokertoiset häpeän ilmeet, jotka kertovat sen, että nyt tuo läppä osui heillä arkaan paikkaan, koska nämä lapsien seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole enää heille mikään huumorin asia, koska sitä nämä sedät siellä Hollywoodissa harrastavat naama vakavana.

Nehän pahoinpitelee niitä lapsia kesken aktin, kuten John Podesta teki siellä Washingtonilaisen pizzerian pelisalissa. Ainoastaan nyt se Podestan lapsenraiskausvideo on kadonnut Youtubesta, että se on enää joillakin sen talteen ottaneilla hallussa.

Jos tämä Hollywoodin pedofiiririnki puhallettaisiin julki kerralla, niin se tietäisi varmasti suoraa konkurssia monelle filmiyhtiölle, koska niin moni tähtinäyttelijä putoaisi koko alalta pois sen seurauksena, koska jos saat pedofiilin leiman otsaasi Hollywoodissa, niin sen jälkeen on enää turha soitella edes B-luokan pornotuottajille, että hei saisko rooleja.

Ellen DeGrenes päätyy nyt seuraavaksi sinne Hollywood lost broken dreams sarjaan ja yleensä tuossa vaiheessa nämä tähdet masentuvat ja kokevat psyykkeen menetyksen sekä burnoutin, kun tuo heidän koko uransa tuhoutuu kuin yhdessä yössä.

Ehkä he kuitenkin tajusivat, että tuo touhu oli rakentunut alusta asti pelkälle illuusiolle siitä, että tämä tv-pelle olisi jotain suurta. 

Kun se taikatemppu tehdään siinä vaiheessa, kun saadaan miljoonat ihmiset uskomaan, että tällainen julkisuudenhenkilö olisi oikeasti hauska ja viihdyttävä tapaus.

Jimmy Savile is captured groping the teenager

Britanniassa tällainen yksi julkisuuteen kuolemansa jälkeen noussut pedofiili pappa oli tv-juontajana britanniassa tunnettu Jimmy Savile, joka kuoli vuonna 2011.

Savile harrasti jopa nekrofiliaa, kun hänellä oli avaimet eräälle ruumishuoneelle, jossa hän kävi pistelemässä kuolleita lapsia.

Freddy Krueger (Original Film Series) | Elm Street Wiki | Fandom

Tämä Freddy Grugerin (kuvassa) näköinen viihdejuontaja, joka eli koko uransa aikana kaksoiselämää ja käytti lukuisia lapsia seksuaalisesti hyväkseen.

Eihän näistä pedofiili julkkiksista ole enää siinä vaiheessa muulle viihdeteollisuuden pedofiiliringeille vaaraa, kun nämä ehtivät vaihtaa hiippakuntaa.

Britanniassa kuitenkin lehdistöllä on ollut tapana paljastaa näiden julkisuudenhenkilöiden pedofilia vasta sen jälkeen, kun näistä pedofiileista aika jättää ja on jo mullat heidän päällä.

jill dando, saville, clifford, rolf harris, paedophile ring, bbc, murdered, crimewatch

Mutta tiettävästi tämä vuonna 1999 murhattu brittitoimittaja Jill Dando murhattiin, koska hän tiesi jotain näistä pedofiileista ja oli jo viemässä näitä tietoja eteenpäin brittien medialle.

Dandon kolleega kertoi tästä muutama vuosi sitten julkisuuteen.

Mutta tämä vitsaus jatkuu edelleen, kun Hollywoodissa vaikuttaa laaja julkkisten pedofiilirinki.

Britanniassa vaikuttaa laaja julkkisten pedofiilirinki.

Suomessakin vaikuttaa laaja viihdeteollisuuden pedofiilirinki, johon tämä Jari Sillanpää kuuluu vain sen takaisiin pikkutekijöihin... Hänen tuttavansa kun tukehtui Virossa, Tallinnassa hodariin, niin hän ei ehtinyt todistamaan oikeudessa.Elijah Wood on myös todennut julkisuudessa, että kuinka Hollywoodissa on laaja pedofiiliongelma.