http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 21, 2020

Australian pääministeri yritti saada pakkorokotuksia eteenpäin - Kansa nousi vastaan ja sai Pääministerin perumaan aikeen

Australian Pääministeri Scott Morrison joutui perääntymään, kun hän oli jo ilmoittanut, että korona rokotukset tulisivat olemaan Australiassa pakollisia.

Kansalaiset nousivat vastaan ja Pääministeri joutui perumaan puheensa.

Näin tämä asia on myös täällä Suomessa, että ei meitä kukaan tule täällä käskemään ja määräämään pakolla minnekään rokotuksiin, koska silloin mennään jo perustuslain ja itsemääräämisoikeuden yli.

Me päätämme edelleen, että tungetaanko meihin näitä vaarallisia rokotteita ja varsinkin täysi-ikäiset suomalaiset päättävät omasta elämästään, eikä THL.

Suomen kansaa ei ala yksikään lääkeyhtiö holhoamaan PISTE!

Nämä lääketeollisuuden mafiaa edustvat roistot voivat painua täältä hevon kuuseen niiden korona piikkiensä kanssa, joita ovat tänne kohta tyrkyttämässä ja jälleen kyseessä on rokoteyhtiö GlaxoSmithKline, joka on puhdas kansainvälinen rikollisjärjestö.

Samainen rokoteyhtiö sairastutti mm. narkolepsialla suomalaisia lapsia viimeksi 10 vuotta sitten ja silloinkin näillä roistoilla oli syytesuojat.

Tällä kertaa näiden lääketeollisuuden rikollisten tarkoituksena on jo alkaa toden teolla harventamaan maailmanväestöä, joita on eliitin mukaan liikaa ja heidän tavoitteenaan olisi päästä eroon n. 95 prosenttia koko maailman väestöstä ja jättää enää se n. 500 miljoonaa jäljelle.

Eräälläkin USA:n armeijaan liittyvällä Deagel.com nettisivustolla ennustetaan, että Jenkkien väestön määrä olisi 2025 vuonna enää 69 miljoonaa.

Jos tämä väestönlasku tapahtuisi oikeasti sinne vuoteen 2025 mennessä, niin silloin se tarkoittaisi sitä, että amerikassa kuolee näiden seuraavien 5 vuoden aikana peräti 261 miljoonaa ihmistä.

Kun jenkeissä on vielä tällä hetkellä n. 330 miljoonaa ihmistä.

Eli jos tuo RNA-koronarokote toimii sillä teholla, jonka sen Bill Gates yhtiöineen on suunnitellut, niin sehän olisi melkoisen tehokas harventamaan porukkaa, jos tuo 69 miljoonaa olisi jenkkien väestömäärä vuonna 2025.

Näitä harvennuslistalle päätyneitä ihmisiä se varjohallitus kutsuu hyödyttömiksi suursyömäreiksi ja heitä ovat mm. työttömät ihmiset sekä eläkeläiset sekä USA:ssa se musta väestö, jotka ovat sitä alempaa tuloluokkaa.

Kissinger - Useless Eater

USA:n ulkoministerinä pitkään aikanaan toiminut Henry Kissinger käytti kanssa aikanaan paljon tätä termiä The useless eaters.

Mutta todellisuudessa nämä rikkaaseen satanistiseen eliittiin kuuluvat miehet siellä vallan verhojen takana aina Kissingeriä myöten. He ovat niitä todellisia suursyömäreitä.

He juovat vielä sitä lapsista talteen otettua adrenokromia, joka pitää Kissingerinkin nuorena ja silloin voi nämä lasten murhaajat ja ihmiskauppiaat elää jopa yli satavuotiaiksi. 

Chemtrails and NWO photomontage - I lament the stupidity of SHEEPLE

Olen näistä ajoista yrittänyt varoittaa ihmisiä jo tämän 15 vuotta ja ensin minut ignoorattiin.

Sitten minulle naurettiin ja ehkä nauretaan edelleen... No tottakai siksi käytänkin huumoria, koska muuten nämä vastustajat väittäisivät vastaan koko ajan.

quote-first-they-ignore-you-then-they-laugh-at-you-then-they-fight ...

Mutta siinä vaiheessa kun nämä vastustajat alkavat taitelemaan sinua vastaan, niin siinä vaiheessa voitat, koska nämä ihmiset heräävät joukolla ja herättävät oman sisäisen totuudensa. Jonka jälkeen totuus leviää ja muodostaa dominoefektin ja kollektiivisen heräämisen kriittisen massan, joka saavutettiin jo vuonna 2016.

Joten voitto on yksin meidän.

Nämä pankkiirit ovat jo hävinneet tuon Uuden Maailmanjärjestyksen suunnitelmansa. Eivät ne satanistit patsaineen tule täällä ikuisesti kumartamaan sille Saatanalle, koska Kristus on aina voimakkaampi voima näiden vihtahousunpalvojien edessä.

Joten meillä ei silloin ole mitään hätää, kunhan taistelemme totuuden ja oikeuden puolesta.

Lähde: CNBC