http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 12, 2020

Libanonissa on käynnissä vallankaappaus

Libanonin viikontakainen possauksen syy alkaa vihdoin selviämään, sillä siellä on jo käynnissä vallankaappausyritys.

Mellakat siellä on pääosin Sorosin säätiöiden kautta orkesteroituja ja niiden tavoitteena on saada muutettua ne vielä väkivaltaisiksi mellakoiksi.

Emmanuel Macron: Europe's new shining light or best of a bad bunch ...

Ranskan puuttuminen ja väliintulo Beirutin tapahtumiin

Libanonin vanhan siirtomaaisäntä Ranskan Presidentti Emmanuel Macron lensi lähes välittömästi sen Beirutin pommin tai siis sen israelin hävittäjästä ammutun ohjusiskun jälkeen Beiruttiin ja totesi julkisesti, että "jos ei uudistuksia toteuteta, niin Libanon jatkaa uppoamistaan". Haisee ihan, että Macron toimi siellä Ranskan Presidentin lisäksi Rothschildien juoksupoikana, mutta hetkonen missäs pankissa se Macron olikaan töissä ennen tuota presidenttiyttään. Bank of Rothshild co pankissa duunissa ja miljoonapalkkaisissa hommissa vielä.

Moshe Feiglin (cropped).jpg

Israelissa oikeisto hurrasi Beirutin iskulle

Israelissa taas tämä Beirutiin israelin ilmavoimien hävittäjästä ammuttu ohjusisku otettiin vastaan israelin oikeiston taholta hurrauksella, kun maan Likud-puolueen äärioikeistolainen edustaja Moshe Feiglin (kuvassa) hurrasi sille julkisesti ja totesi, kuinka se oli järjestettty vielä rakkauden päivän kunniaiksi. Ainoa vaan, että nuo israelin satanisit eivät tiedä rakkaudesta juuri mitään, koska palvovat siellä Saatanaa.


Jopa israelilainen Haaretzin toimittaja Gideon Levy mainitsi asiasta, kuinka Feiglin muiden israelilaisten rasistien kanssa ilmaisivat Beirutin iskusta satanistista ilakointia.


Nähtävästi näiden israelin oikeistolaisten rasistien satanistiharrastus ei ole siinä maassa edes mikään valtionsalaisuus. Joten Haaretzin toimitukselle siitä pisteet, että tämä vihtahousun palvonta tuotiin siellä julki.

Vain satanisti voi hurrata toisten kuolemalla ja toisten kärsimyksellä.


Beirut taisi olla pankkiirien ja Beirutin hallinnon välinen juttu ? 

Ylensä aina kun jossain päin posahtaa ja ohjus lentää jonkun valtion niskaan, niin siellä piilee taustalla pankkiirien salaiset agendat. Joten Beirutin kohdalla kyse lienee näiden pankkiirien ja Beirutin valtion välisestä kiistasta, jotka saattavat liittyä kyseisen maan johtamiseen ja siihen, että tuota maata ei olla johdettu riittävän tyydyttävällä tavalla ja siinä vaiheessa kun pankkiirit ovat tyytymättömiä jonkun valtion toimiin, niin siinä vaiheessa ne pommit posahtaa ja alkaa tämä CIA:n organisoima vallanvaihto ja vallankaappaus.

Sekin miksi tämä on lähes aina CIA, joka on puikoissa johtuu siitä, että CIA:ta ohjaavat Jesuiitat ja jesuiittojen jäljet taas johtavat jälleen Roomaan. Sieltä se vallan näkymätön käsi käy ja ohjaa tätä koko maailmaa, vaikka sitä ei valtaväestö vieläkään näe, että kuinka globalistien peli kulkee noiden voimien kautta.

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu's immunity request ...

Epäilen kuitenkin, kun se ydinkärki jäi siellä hieman torsoksi (sammui liian aikaisin), niin Benjamin Netanuahu on siellä hyppinyt seinille toimistossaan ja raivonnut niille ilmavoimiensa kenraaleille, että miksi Beirutista ei tullut parkkipaikka. 

Mutta ei Ben sedällä riitä turvaluokitukset siihen, että hän tietäisi siitä selvemmin, että mikä taho nämä heidänkin ydinkärjet saat toimintakelvottomiksi.


Israel Tours & Travel Ideas, Things to Do | Tourist Israel

Tämä Uusi Maailmajärjestys on näiden jesuiittojen, kasaarijuutalaisen pankkiirien, Vatikaanin sekä muiden anglo-sax eliitin juoni saada yhdistettyä USA, Kanada ja Meksiko yhteen sekä liittää Euroopan union myös Saksan johteiseen liittovaltioon. Afrikassa heillä on myös tavoitteena luoda se Afrikan union ja lopulta saada aikaiseksi se Aasian union.

Mutta luonnollisesti Japani oli jo II-maailmansodan aikana se melkoinen kiistakapula, että sinne piti USA:n aina pudottaa kaksi atomipommia, joilla Japania yritettiin saada ruotuun, jotta olisivat suostuneet lähtemään näiden muiden elitistien kanssa eteenpäin tuossa globalistisessa hankkeessa.

Consensus Fixes 500 Million As "Optimum Population Size"

Guidestonesiin nämä elitistit ovat tuon lopullisen tavoitteensa kirjanneet, että kuinka he tarvitsevat maailmassa vain 500 miljoonaa ihmistä, jota hallitsevat ja alistavat. Lopuista tulee päästä eroon, koska he kuulemma ovat hyödyttömiä suursyömäreitä.


Tämä koronakriisi on vain eliitin luoma ja sillä on tarkoitus vain pelotella ihmiset nyt luovuttamaan viimeisimmätkin perusoikeutensa ja altistettua heidät pelolla, jotta kumartaisivat sitten sitä UUTTA NORMAALIA ja alkaisivat tanssimaan kohti sen jälkeen tätä UUTTA MAAILMANJÄRJESTYSTÄ, johon kuuluisi kaikki itsemääräämisoikeuden menetys. 

Toisaalta jos nyt Suomeen tuleville ihmisille määrätään "pakkokaranteeni", niin ei se paljon enää siitä eroa, että ihmisillä on täällä melkein samat oikeudet kuin turkistarhaeläimillä.

Ennen olivat turkistarhaeläimet karanteenissa, nyt ihmiset täytyi laittaa karanteeneihin. Eliitiltä kun loppuu keinot ja he ovat hätää kärsimässä, koska heidän valtansa murenee ja ihmiset heräävät tästä unesta. Joten valinta on yksinomaan teidän, että te päätätte itse kummalle puolelle kuulut. Että kuljetko noiden muiden kanssa maski naamalla ja kuljette siihen koronarokotejonoon, tai sitten uskallat taistella tätä maskityranniaa vastaan, jonka ainoa tarkoitus on suojata meitä vain heräämiseltä. Sillä se virus on pelkkä placebo, joka on mikroskooppikuvassakin pelkkä eksosomi, jota tuottaa kehon omat stressihormonit.

Korona kuolemat kuolintilastoissa väärennetään, koska lääkäreille on lahjottu per kuollut potilas n. 8000-12 000 euroa lahjuksia per väärennetty kuolintilasto. THL:n johtoon kuuluvat henkilö paljasti tämän jo, että kuolintilastot väärennetään koronakuolemiksi.


Lähde: https://countercurrents.org/2020/08/lebanon-the-beirut-blast-destabilisation-chaos-an-attempt-at-regime-change/