http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 01, 2020

Energian hallinta

Bible guide for the new Age: Luke 11:34-36 The Light of the Body

Teksti: Teemu Vehkala

Tämä aihe mistä nyt kirjoitan liittyy tunnetiloihin. Kun synnymme, niin meille opetetaan että on joko oikein tuntea ajoittain eri tunnetiloja, jos vaikka vapaata tahtoamme aletaan rajoittamaan.

Mutta narsisti taas kasvattaa lapsen niin, että se jopa kieltää lapselta näiden monien tunnetilojen tuntemisen, jolloin lapselle jää helposti sellainen tunne, että "en kelpaa tällaisena kuin olen".

Sitten tällaiset ihmiset aikuisena alkavat hakemaan huomiota itsensä ulkopuolelta ja ajautuvat helposti ongelmiin myöhäisemmässä elämässään.

Tämän taustalle kitkeytyy nuo lapsuuden traumat ja ongelmat, jotka olivat mm. narsistivanhempien henkinen tai jopa fyysinen väkivalta, joka jättää tunnekehoon pysyvät traumat, jotka lähtee sieltä vasta sen jälkeen pois, kunnes ne kykenee käsittelemään läpi anteeksiannolla.

Samoin myös jos alat kokeman katkeruutta tai vihaa näitä vallan salatun verhon esiriipun takana olevan eliitin toimista, niin tässä on se salaisuus, että kaikki tunteet myös viha, palautuvat lähettäjälleen takaisin.

Koska tämä kolmiulotteinen matriiseihin perustuva maailmamme rakentuu näistä matriiseista, jotka ovat vain pelkkää hologrammiin perustuvaa projektiota.

Joten kun metsäkin vastaa, kun sinne huutaa, niin myös muut ympärilläsi olevat ihmiset vastaavat myös energiatasolla aivan samalla tavalla. 

Tätä kontrollia tämä tyranniaan tähtäävä eliitti on käyttänyt meitä koko ihmiskuntaa vastaan, koska heillä on ollut siihen parhaat ja mahdolliset aseet, koska enemmistömme mieli on sumutettu mm. valheellisella informaatiolla, jota tunkee läpi eetteriin valemedioista päivin ja illoin. Ellet sitten älyä laittaa sitä radiota tai tv:tä kiinni, joloin et enää altista itseäsi tämän psykologisen terrorin kohteeksi.

Kaikki tämä informaatiosota perustuu vain mielesi ohjemoinnille, jonka taustalla mitä enemmän pelkoa saadaan aikaiseksi, niin sitä enemmän nämä valveunessa olevat ihmiset saadaan pysymään enemmän ruodussa.

Tämä tie jota kuljet on kuitenkin sinun itsesi valitsema ja jos valitset vihan ja pelon tien, niin se on raskas tie kuljettavaksi, mutta sitten kun herätät sydän tietoisuuden ja avaat oman todellisen itsesi, niin tällä keinoin siirryt tuohon tien risteykseen, jossa valo alkaakin paistaa jo sinne risukasaankin.

Ihmiskunta on nyt jo tuossa kollektiivisessa valon tienristeyksessä ja siksi nämä maailmalla nyt tapahtuvat asiat näyttävät jo sen, että siirrymme kohti uusia aikoja ja koska yhä useampi ihminen valitsee tämän valon tien ja jättää pelon taakseen, niin samalla näkyy tämän palkoa hyväksikäyttävän eliitin paniikki, koska he ovat kauhuissaan näistä ihmisistä, jotka eivät suostu käyttämään tuota ILLUMINATI kuonokoppaa, eli maskia.

Nämä ihmiset eivät suostu edes menemään rokotettavaksi ja eivät alistu näiden psykopaattien tahtoon, joten tulemme näkemään melkisen hulluja aikoja, kun näiden YK:ta johtavien dr. MAD ja DR. evil Bill Gatesin koijarit käyvät viimeistä väsytystaisteluaan tuolta käsin, sillä heillä on jo viimeiset vuodet menossa. 

Koska he tulevat häviämään tämän pahuuden suunnitelmansa Uudesta Maailmanjärjestyksestä, koska pimeyden voimat häviävät tämän projektin ja kyllä osa heistä myös sen tietää, mutta koska Saatana vangittiin sinne alakerran seurakuntiin kuten muistamme... langennut henkiolento Luciferilta lähti luojan kortti hyllylle ja hänellä ei ole luojan ajolupaa vieläkään.

Se on ihan jokaisen teidän oma valintanne, että mihin suuntaan kumarratte, mutta jos teillä on sopimus Saatanan voimien kanssa, niin sieltäkin voi aina vaihtaa leiriä ja tehdä sopimus valon puolen kanssa olit vaikka sielusi Luciferille myynyt vapaamuurari.

Saatanan valtakunta ei koskaan tule onnistumaan tuhoamaan tätä planettaa, koska näin on tarkoitettu.

Tämä kaikki on osa suurta suunnitelmaa, jossa kuitenkin teidän jokaisen valon soturin työtä nyt tarvitaan, koska siksi te olette tänne pallolle myös silloin hyvin kauan aikaa sitten ja jopa yli tuhansia elämiä sitten päättäneet tulla auttamaan tätä planettaanne tässä projektissa, jossa tämän planeetan siirtymistä tultiin avustamaan, jossa tämän planeetan määrä on astua kohti Vesimiehen aikaa.

Joten anna sisimmän valosi loistaa ja älä välitä, jos ympärilläsi on näitä, jotka pelkäävät tuota tiedon ja totuuden valoanne. He ovat vain sisimmässään kateellisia ja peloissaan, koska teistä loistaa tuo valo läpi.

Joten sinussa on tuo kaikki voima ja valo, joten käytä sitä kaikella siihen kuuluvalla vastuulla.