http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 12, 2020

Alec Baldwin älähti, koska Epstein saarella vierailu kalahti ilmoille





Hollywood näyttelijä Alec Baldwin, joka oli myös yksiä Jeffrey Epsteinin asiakkaita, jonka nimi löytyy siltä Lolita Express lentoyhtiön matkustuslistalta, on nyt julkisesti ärähtänyt tästä ja nyt hän joutui oikein lataamaan Youtubeen videon, jossa hän valehtelee tuolla Hollywood pokerilla, että kuinka hän ei olisi koskaan tavannut Jeffrey Epsteinia eikä lentänyt koskaan hänen saarelleen.



Vaikka hänen nimensä kuitenkin löytyy siltä Lolita Express lentoyhtiön matkustusasiakirjoista. Siis tämä Epsteinin omistama lentoyhtiö, jonka VIP henkilökuntaan kuului myös jopa 12-vuotiaita lapsiprostituoituja, joita Epstein välitti asiakkailleen.



Alec Baldwin taitaa kuitenkin tietää, että vielä hänenkin tie käy kohta sinne Epstein näytösoikeudenkäyntiin ja pedofiilin leima otsaan Hollywoodissa tietää automaattisesti täyttä pudotusta pois noista ympyröistä ja sen tietää myös Alec Baldwin. 



Tuo Hollywood urahan on noille Hollywood pelleille kaikki kaikessa ja sieltä putoaminen jonkin pizzalähetin hommiin on heille puhdas maailmanloppu ja ylimmän luokan nöyryytys. 



Kun nämä Hollywood starat elävät niin kallista jetset elämää, että heiltä lähtee lopulta aina luksustalot alta luksusveneineen, luksusautoineen, luksuskylpyammeideen. Eivät pääse enää paskalle kullalla valettuun kylpyhuoneeseen., vaan joutuvat muuttamaan jonneklin vuokralle, minne Hollywoodin tekopyhä aurinko ei enää paista.