http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 05, 2020

Valemedian vallan vahtikoiraan osui salaliittokapula

Angela Siniwaara🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮Commentary on Twitter ...

CIA on viime aikoina kohdistanut mitä useampia toimeksiantoja Suomen lehdistölle kuten Suomen Kuvalehdelle, Helsingin Sanomille, YLE:lle ja Seura-lehdelle.

Sillä heidän toimittajat on laitettu räksyttämään salaliittoja tutkivista ihmisistä.
QAnon liikkeeseen uskovia ihmisiä on ihan avoimesti pilkattu näissä julkaisuissa.

Kuvalehden toimittaja Pasi Kivioja kirjoitti artikkelin "Puhutaanko salaliitoista?", jonka päätarkoitus oli vain heittää lokaa näistä asioista puhuvien ihmisten niskaan poliittisen mustamaalauksen merkeissä.

Petri Korhonen - Seura.fi

Mutta Seura-lehden toimittaja Petri Korhonen (kuvassa) taas päätti, että nyt pilkataan Kärkkäinen tavarataloketjun omistaja Juha Kärkkäistä, joka on ottanut kantaa somessa juuri tähän maskisekoiluun ja sanonut siellä suoraan, ettei usko koko tähän koronavirusepidemiaan.Toimittaja Korhonen luuli, että nyt hän saa tuolla jutulla Kärkkäisen naurunlaiseksi, mutta hän ei samalla huomannut antaneensa tuolle maskihuijaukselle sen verran julkisuutta, että hän saattoi jo tuolla virheliikkeellä herättää myös kymmeniätuhansia suomalaisia mummojakin tästä koronahuijauksesta.

Meinaan siellä CIA:lla, josta lahjovat näitä vallan vahtikoiria mm. juottamalla heille kerran kuussa keskiviikkokerhossa ilmaista viinaa, niin siellä ei katota koskaan hyvällä, jos nämä vallan vahtikoira-pelletoimittajat saattavatkin samalla vaarallisia ja valtiollisen turvallisuuden vaarantavia asioita Seura-lehtien kaltaisten mummolehtien kansien väliin. Koska sehän jo vaarantaa valtiollisen turvallisuuden, jos sen efekti saakin lukijan tietoisuuden heräämään auki. 

Sitten tällainen toimittaja astuu symbolisesti huomaamattaan jo omaan paskaansa, vaikka luulee koko tuon ajan tahranneensa sillä jonkun artikkelissaan haukkuneen henkilön.


Mikä niissä salaliitoissa nyt on niin vaarallista, että ne täytyy torjua keinolla millä hyvänsä julkisessa keskustelussa ? 

Moni tavallinen ihminen ei välttämättä ymmärrä, että mikä niissä salaliitoissa on niin vaarallista, että ne täytyy torjua tuolla tavalla kaikessa julkisessa keskustelussa, että nämä vallan vahtikoirana toimivat toimittajat asettavat toistuvasti salaliittoihin uskovat ihmiset sellaiseen asemaan, että heistä melkein tehdään koomikoita heidän siitä haluamatta. 

Joten siinähän tapauksessa allekirjoittaneellekin pitäisi sitten melkein antaa muutaman viikon slotti jostain komedia areenasta, jonne periaatteessa voisi mennä julistamaan vaikka näitä samoja juttuja mitä täällä lukee, mutta komiikan keinoin, koska totuudelle ensin nauretaan.

Mutta kun se asia on niin, että salaliittoja on aina ollut ja tulee niin kauan olemaan, kuinka kauan tämä planeetta on noiden vallanhimoisten psykopaattien käsissä.

He ovat itse näiden salaliittojen takana ja luonnollisesti ja joutuvat siksi huutelemaan näistä tietävien päälle ja yrittämällä leimata heidät hulluiksi.

He ovat se maailman suurin rosvokopla, jossa toimii mafian kaltaiset otteet.

Joten luonnollisesti he eivät pidä yhdestäkään ihmisestä, joka on tietoinen noista heidän suuremmista suunnitelmistaan.

Italiassakin tähän mafiaan on jo Pohjois-Italiassa kyllästytty, koska nämä rosvot ovat siellä jo mellestäneet riittävän kauan.

Mutta taas tämä DEEP STATE sarjan eliittirikolliset, niin ne pitävät salaisesti yhtä ja joutuvat toimimaan maan alla, koska jos heidän Bilderberg-kokoukset huudettaisiin julki kuten Pori Areenassa, niin kas joutuisi jo Henry Kissingerkin maanpakoon Juan Carlosin tavoin, kun näiden elitistien yli 7 miljardin ihmisen massamurhasuunnitelmat vuotaisivat julki.

Se kopla koostuu täydellisistä rikollisista, jotka eivät kunnioita yhtään ihmissielua minkään vertaa, sillä näiltä psykopaateilta puuttuu melkein koko ihmissielu, koska heidän mielensä on rikki. Sillä ei kenenkään edes psykopaatin pää kestä katsella sellaista, että pikkulapsia laitetaan tikarilla teuraaksi ja juodaan heidän veri sekä liha syödään.

Tämä porukka on miltei kaikki kannibaaleja ja he myös tuottavat näistä lasten veristä tuota adrenokromia, jota sitten myydään pimeään hintaan maailmalla.

Luokkavallan vahtikoirat | Into Kustannus

Nämä toimittajat siis toimivat vallan vahtikoirina, koska tämä korruptoitunut eliitti pelkää muuten menettävänsä valtansa.

Tämä vallan menettämisen pelkohan on tuon DEEP STATE/Vatikaanin/Jesuiittojen/Bilderberg-kerhon jne. suurin huolenaihe.

Koska nämä parasiittit eivät saa mistään muusta energiaa, kuin meidän koko maailman väestön kiusaamisesta. Joten jos tuollaiset nilkit yhtäkkiä saatetaan siihen tilanteeseen, ettei heillä enää löydy tekemistä. Niin ei tuollainen miljardööri limanuljaska kiusaaja keksi itselleen tekemistä, ellei se pääsisi taas kyykyttämään tätä yli 7 miljardin väestöä.

He on psykopaatteja ja he nauttii siitä, kun he pääsevät nyt tällä KORONA hysterialla ja huijauksella alistamaan yli 7 miljardia ihmistä psykologisen terrorin keinoin.