http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 24, 2020

Kasaripankkiirien luottopakki Bernard-Henri Lévy Valko-Venäjällä

Wall Streetin kasaaripankkiirien luottopakki miljonääri sotareportteri Bernard-Henri Lévy värivallankumouksien erikoismies.

Tässä kuvassa on poseeraa Valko-Venäjän oppositiojohtaja Svetlana Tihanovskajan kanssa.

Lévyllä on vuosikymmenien kokemus väkivaltaisten CIA-johteisten värivallankumouksien järjestämisestä.

Todellisuudessa Lévy ei ole mikään sotareportteri pelkään, vaan tämä on pelkkä kulissi, sillä hän toimii CIA:n palkkalistoilla ja hänet on viime vuosina lähetetty noihin maihin, joissa CIA vallankaappaa nämä kansannousut väkivaltaisesti käsiinsä.

Lévy tuki jo vuonna 1999 Servejä, kun silloin CIA auttoi Kosovon vapautusarmeijaa sisällissodan taisteluissa ja ajoivat lopulta NATO:n pommittamaan Jugoslaviaa. Lévy oli siellä lappaamassa rahaa näille sotiville osapuolille ja nimenomaan Serbeille varmistettiin sotabujetti.

Myös samana vuonna Lévy halusi länsimaat tunnustamaan tsetseeniseparatistien valta, jolloin tsetseenikenraali Aslan Mashadov julisti tasavalan presidentiksi.


Kun taas vuonna 2003 Lévy matkusti CIA:n rahoinensa Georgiaan ja rahoitti Mikhail Saakashvilin vallankaappausta CIA:n rahoilla. Tämä sai aikaan sen, että Wall Streetin kasaaripankkiirit saivat siellä aikaiseksi massiiviset taloustoimet, jotka johtivat lukuisiin massairtisanomisiin nimenomaan valtion omistamista yrityksistä.

Valko-Venäjällä on nyt käynnissä sama tilanne, että jos CIA saa tämän vallankumouksen vietyä maaliinsa, niin Valko-Venäjä heti ensitöikseen hakee varmasti EU jäsenyyttä ja maan köyhdyttäminen aloitetaan välittömästi, joka siis tietää sitä, että näille Wall Streetin kasaaripankkiireille aletaan lappaamaan rahaa laatikko kaupalla. Eli myymään Valko-Venäjän valtionyhtiöitä heille sitä vastaan, kun nämä Wall Streetillä ja Lontoon pörssissä vaikuttavat kasaaripankkiirit haluavat Valko-Venäjän valtion velkakriisiin asti lainaamalla sinne liikaa rahaa.

Ex-French President Nicolas Sarkozy to face corruption trial ...

Lévy oli myös tositoimissa, kun Ranska saatiin tukemaan pommituksia Libyaan, jolloin Lévy sai lahjottua Ranskan silloisen presidentti Nicolas Sarkozyn pommittamaan Libyaa, jolloin jo jahdattiin Gaddafia, joka puolestaan oli suututtanut kasaarien pankkiirit, koska suunnitteli Afrikkaan kultaan sidottua yhteisvaluuttaa. Tämänhän takia Mossad räjäytti aamuruuhkassa mutaman pommin 7. heinäkuuta 2005 Lontoon keskustassa, joka sai Lontoon pörssin hankkeen alustavat rahoittajat vetäytymään hankkeesta. Siksi tämä 7/7 false-flag terrori-iskusarja järjestettiin juuri Lontossa.

Israelin silloinen pääministeri Benjamin Netanuahu oli silloin vielä Lontoossa, jonka oli määrä osalistua erääseen talousseminaariin. Mutta hän jäikin hotellihuoneeseensa, joka sijaitsi maanalaisen aseman yläpuolella, joissa yksi räjähdyksistä tapahtui. Mutta hän jäikin hotellihuoneeseensa israelin tiedustelupalvelu Mossadin kertoessa hänelle, että Lontooseen odotettiin hyökkäyksiä maanalaiseen.

Vuonna 2012 Lévy oli mukana vaatimassa Syyriaan hyökkäystä, kun Bashar al-Assad ei suostunut antamaan siimaa näille Wall Streetin pankkiireille, jotka halusivat ottaa haltuunsa Syyrian itsehallinnoisen keskuspankin.

2014 helmikuussa Lévy lensi taas Kiovan maidanin aukiolle ja syyti rahaa siellä järjestettyyn CIA:n vallankaappaukseen, jossa Puolalainen kenraali koulutti joukon tarkka-ampujia, jotka alkoivat ampumaan hallintorakennuksesta Maidanin mielenosoittajia. Sitten lehtiotsikoihin laitettiin, että Ukrainan presidentti Janukovitsin joukot ampuivat mielenosoittajia. 

Näin sitten sisällissota saatiin siellä käyntiin ja Janukovits pakeni maasta.

Nyt Valko-Venäjällä on samanlainen tilanne käynnissä ja CIA on tullut Lévyn konsultoimana maahan ja yrittää kaapata jälleen vallan CIA:n käsiin, jotta Valko-Venäjälle saataisiin CIA-johteinen nukkehallinto.

Sisällissodankin vaara leijuu ilmassa, koska mikäli CIA päättää Valko-Venäjällä järjestää 2014 Maidaninaukion kaltaisen kansanmurjan, niin silloin siinä on vaara sen äityä aina sisällissodaksi asti, mikäli Lukashenko ehtii paeta maasta. Sillä muuten häntä voisi odottaa jopa samanlainen kohtalo kuin Romanian Presidentti Ceausescua, joka teloitettiin pien sen jälkeen, kun CIA:n värväämät joukot lavastivat Timisoarassa kansanmurhan joulukuussa 1989.

Tuolloinkin Romanian Presidentti Ceausescun teloituskäsky tuli Wall Streetin kasaaripankkiireilta. Koska kaiken syy oli siinä, että Romanian valtio kieltäytyi ottamasta enää lisää lainaa, koska maa oli jo vuonna 1982 maksanut valtion velkansa takaisin, eikä halunnut enää ottaa lisää lainaa. 

Joten nämä rahan ahneet pankkiirit aina Wall Streetillä ja Lontoon pörssissä asti päättivät sitten hankkiutua Ceausescusta eroon ja sekin tuotti siinä määrin tulosta, että Romanian valtio köyhtyi suunnattomasti tuon vallanvaihdon jälkeen ja lukuisat duunarit jäivät työttömiksi, kun konkurssiaalto iski välittömästi Ceausescun syrjäyttämisen jälkeen.

Pin on Muse

Että tämä on melkoisen hullunkurista, että silloin on valtioiden ja EU:n asiat hyvin, kunhan jokainen valtio muistaa ottaa pikavippejä näiltä maailman rikkaimmilta pankkisuvuilta, jotka omistavat haamuomistajina osake-enemmistön näistä huumerahoja ja ihmiskaupan rahoja pyörittävistä liikepankeista kuten JP. Morgan, Goldman Sachs jne.

khazars return to their homeland UKRAINE "second israel"

Nuo pankit kun eivät enää ole mitään yksitysyrityksiä, vaan kyse on jo ihan puhtaasta pankkimafiasta, jota nämä kasaaripankkiirit johtavat.

Nämä kasaaripankkiirit uskovat, että he saivat nyt sen Ukrainan takaisin haltuunsa, kun he onnistuivat rahoittamaan sen 2014 verisen vallankumouksen siellä. 

Että saas nähdä, että missä vaiheessa kyseisen maan Presidentti sitten julistaa, että tämä on tästä lähtien vain juutalaisten toinen valittu maa ja alkavat rakentamaan siellä Israelin tyylisiä siirtokuntia ja sysäävät muun paikallisväestön sinne siirtokuntiin.

The Khazarian Mafia (Part II) Updated | Justice4Poland.com

Kasaarithan tosiaan aikanaan asuttivat nykyistä Ukrainaa, mutta näille kasaareile on kovin ominaista sellainen asia, etteivät he tule toimeen miltei koskaan muiden kanssa, koska heidän liikemiehenäkin toimiessa ilmenee niin suunnaton ahneus, ettei tällaisia koronkiskureita katsota edelleenkään missään maailmalla hyvällä.

The Complete History of the House of Rothschild – 69BaaL69

Joten ilmankos tällaiset heimot ovat joutuneet lähtemään aina lopulta pakosalle, kun heidät on ajettu maasta toiseen pois. 

Mutta Israelin valtion synnyssä oli pitkät perinteet, koska tämä kasaarien heimojen porukka tyrannisoi hyvän kauan aikaa sitten Israelissa. Joten ilmankos Rothschildit rahoittivat Israelin maan takaisinperinnän silloin 40-luvun lopussa sen perustamisvuonna.

Ilmestyskirjan 3. luvussa kun mainitaan tästä kasaarien porukasta näillä sanoilla; "Katso, minä anna sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valehtelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan".

Will RICO Suits Break the Banking Mafia?

Tämä on pankkisotaa

Tämä kasaaripankkien käymä sota on pääosin pankkisotaa, koska nämä kasaaripankkiirit pyrkivät saamaansa hallinnan jokaisesta pankista, koska silloin heillä pysyy kaikki valta käsissään ja nämä valtio ovat velkaorjia.

Tämän vuoksi vielä Iranin keskuspankki, Pohjois-Korean keskuspankki, Sudanin sekä Kuuban keskuspankki on vielä ottamatta haltuun. Joten näissä maissa on vielä tulevaisuudessa odotettavissa jonkinnäköinen sotilaallinen interventio.

Libyassa tuo pankki saatiin jo kasaaripankkiirien haltuun. Mutta Syyriassa sen hallinnasta soditaan vielä.

Belarus | History, Flag, Map, Population, Capital, Language ...

Nämä kasaaripankkiirit ajattelevat Valko-Venäjässä myös sotilaallista erua, koska nämä kasaaripankkiirit ovat suunnitelleet jo vuosikymmenet sotilaallista kriisiä EU:n yhteisarmeijan ja Venäjän/Kiinan välille.

Ja mikäli Valko-Venäjä olisi siinä välissä, niin siksi Valko-Venäjä täytyisi näiden kasaaripankkiirien mukaan vetää ensin EU:n jäseneksi, jonka jälkeen sitten Valko-Venäjä haluttaisiin tuohon Saksan haluaman yhteisen EU-armeijan jäseneksi.

Näin ollen Valko-Venäjä ei enää tulevaisuudessa olisi ikävästi siinä Venäjän ja EU-Euroopan välissä.

Kun Suomihan pakotettiin juuri tästä syystä 2014 Naton isäntämaasopimuksella tuohon, että mikäli sotiaallinen konflikti saataisiin aikaan EU:n yhteisarmeijan ja Venäjän välillä, niin silloin NATO voisi tuon isäntämaasopimuksen nojalla tuoda koko sotakalustonsa tänne Suomeen ja suunnata jo ydinohjukset kohti Venäjää.

Suomea siis olisi tarkoitus käyttää puhtaana Venäjälle hyökkäyksen välikappaleena ja niinhän myös silloin kylmän sodankin aikaan Suomi oli USA:n tiedustelupalvelun salaisissa dokumenteissa pelkkä hyväksikäytön kohde, mikäli ydinsota olisi syttynyt, niin niissä dokumenteissa Suomi olisi tuhoutunut ydinlaskeumassa.

Tämä kaikki Suomen valtion hyväksikäyttö tällaisissa mittasuhteissa on juuri tätä kasaarien pankkimafian geopolitiikkaa, koska he himoitsevat Venäjän valtavia uraanivarantoja, jotka he haluavat Israelin haltuun.

Mutta onneksi tuo Beirutin räjähdys näytti jo sen, ettei se ydinsota onnistu millään, koska ne keinot eliminoidaan näiden eräiden toispaikkakuntalaisten palloliittouman toimesta.

Lähde: https://markkusiira.blogspot.com/2020/08/varivallankumousmies-bernard-henri-levy.html