http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 15, 2020

Australian viranomaisilla on nyt avaimet käsissä KORONAN varjolla lasten kidnappaukseen

 

Tämä virallinen dokumentti hyppäsi silmiini muutama tunti sitten ja tämä on Etelä-Australiasta.

Siinä lukee, että COVID-19 Emergency Response Act 2020

Tuo dokumentti siis jo mahdollistaa kaikkien lapsien, eli alle 18-vuotiaiden sieppauksen ja kidnappaamisen, kunhan heille ensin saadaan se feikkitartunta, eli koronatesti näyttää positiivista, niin lapsi voidaan jo kidnapata näiden viranomaisten toimesta ja huostaanottaa lapsi pois perheiltä.


Tällä ei edelleenkään ole mitään tekemistä miltään virukselta suojautumisen kanssa, koska YK AGENDA 21 ja AGENDA 2030 suunnitelmissa kaikki ydinperheet tulee hajoittaa vuoteen 2030 mennessä. Siitähän tuo vuosilukukin 2030 on keksitty.

Kun katsos kaikki henkisesti vahvat perheet, joissa on toimivat perhearvot ovat uhka Uuden Maailmanjärjestykselle ja tälle tulevalle eliitin ajamalle Uudelle Normaalille.

HLBT agenda (Eng. LGBT) on taas tämä sukupuolivähemmistöilla aivopesu, jonka kohteeksi lapset otettiin jo nyt kouluissa.

Kun tämä muunsukupuolisuus on kuin se lääke, joka maistuu myrkyltä, mutta se kuin väkisin pakoitetaan jo ylä-aste ikäisten nielemään, koska nämä Uutta maailmanjärjestystä ilman perheitä, ilman miesten ja naisten tasapainoisia liittoja ajavaa agendaa ajavat elitistit haluaisivat tarjota näille nuorille tämän muun vaihtoehdon, että kun tulevaisuudessa esim. miesten ja naisten välinen seurustelu ei ole enää sallittua tuossa Uudessa Normaalissa, niin he sitten tarjoavat näille lapsille jonkun muunsukupuolisen vaihtoehdon, että Maija voisi vaikka alkaa lesboilemaan, vaikka Maija on hetero kuten muutkin ikäisensä lapset.

https://www.nykysuomi.com/2018/10/31/raportti-ykn-palkkalistoilla-3300-pedofiilia-ja-tyontekijat-syyllistyneet-60-000-raiskaukseen-viimeisten-10-vuoden-aikana/

Seksuaalisuus on luonnostaan hyvin pyhä asia, mutta nämä telaketju-lesbo ja homojärjestöt ovat tuossa roolissa jälleen hyödyllisen idiootin asemassa, koska he eivät edes älyä, että näille heidän yhdistyksilleen tulee Sorosin hedgerahastoilta rahaa niiden pyörimiseen. 

Kun niille homoparaatin pervesseille ei pitäisi oikeasti antaa penniäkään rahaa, niin kauan kuin he tulevat olemaan lapsien kanssa tekemisissä, eli alaikäisten.

YK:sä toimii edelleen yli 3000 pedofiilia ja pervessit eivät lapsia halua pelastaa, koska he haluavat vain nussia lapsia ja traumatisoida tuolla harrastuksellaan.


Paedophiles use secret Facebook groups to swap images - BBC News

Sen sijaan, että niihin puhelimiin pitäisi nyt asentaa ne koronavirusjäljitysohjelmat, niin mielummin sellainen kansainvälinen pedofiilien jäljityssofta menisi varmasti kuumille kiville. Joutuisi sen jälkeen aika moni poliitikkokin lähtemään maanpakoon, kun ne partiot tulisivat lopulta heidän ovilleen.