http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 19, 2020

Maailmanpankki yllytti Valko-Venäjän presidenttiä 940 miljoonan dollarin lahjuksilla järjestämään Italian kaltaisen superkaranteenin

 

No nyt tämä Valko-Venäjän homma alkaa selviämään.

Maailmanpankki IMF tyrkytti jo heinäkuussa Presidentti Lukashenkolle 940 miljoonan dollarin lahuksia, jos hän sitä vastaan olisi määrännyt koko maansa pakkokaranteeniin.

Näin sitten pankkiirit olisivat saaneet haluamansa, eli tapettua mahdollisimman monta pienyritystä siinä maassa näiden korporaatioidensa tieltä. Mutta kun Lukashenko ei suostunut, niin sitten iskettiin toisella tavalla ja odotettiin näihin Presidentinvaaleihin asti. 

Kun nyt Valko-Venäjälle tuli myös tunnuksettomia Venäläisiä sota-ajoneuvoja. Lukashenko ilmoitti jo julkisesti, että "uusia vaaleja ei tule ennen kuin tapatte minut".


Lukashenko piti tästä jo julkisen tiedotustilaisuuden. Hän käytännössä jo astui näiden pankkiiri roistojen varpaille ja kyllä Lukashenko tietää, että siinä maailmassa vastapuoli toimii kuten mafia. Eli sinne on mitä todennäköisimmin nyt lähetetty jälleen joku CIA:n erikoisjoukko (black op's team), joka voi olla käytännössä värvätty mistä puolin tahansa. Mutta pääasia näissä CIA:n lavastamissa värivallankumouksissa on se, että ne jäävät historiaan voittajien, eli vallankaapanneiden vääristelemänä.

Eli kun siellä Kiovan maidanin aukiolla CIA:n leivissä työskennelleen Puolalaisen kenraalin kouluttamat tarkka-ampujat tappoivat satoja mielenosoittajia, niin historian kirjoihin taas laitettiin, että Ukrainan silloinen Presidentti Janukotivsin joukot tappoivat mielenosoittajia.

Presidentti Lukashenko on mitä todennäköisimmin kohta vähän vastaavan operaation kohteena, koska nyt nämä pankkiirit haluavat päästä hänestä eroon, koska Lukashenko asettui näiden pankkiglobalistien pelilaudalle estämään tämän Korona taloudentuhoamisohjelman Valko-Venäjän osalta, kun nämä pankkiirit haluavat nyt tuhota jokaisen maan. 

Mutta eihän Valko-Venäjä edes ole EU maa ja siitähän tässä nyt asia hiertääkin.


Mistä nyt oikein hiertää

Valemedia julistaa nyt papukaijoina Euroopassa, kuinka Lukashenko on Euroopan viimeinen diktaattori.

Mutta samanlainen vallankäyttäjä hän on ollut jo tuon reilut parikymmentä vuotta. Eikä se ole juuri muun maan lehdistöä suututtanut. Mutta jälleen Helsingin-Sanomat ja YLE hävisi tällä kertaa Valko-Venäjän vaalit. Kun äsken he hävisivät Puolan vaalit.


Muammar Gaddafi - IMDb

Libyan Presidentti Muammar Gaddafi oli kanssa lännen valemediassa kautta ajat kauhistuttava diktaattori, koska kauhistuttava diktaattori jakoi öljyvaroja maansa kansalaisilleen.

Jos hän olisikin laittanut jokaisen öljymiljardin omaan liiviinsä, niin silloin hän ei enää olisi läntisessä valedmediassa kauhea diktaattori.


Power structure (con imágenes) | Sociedad secreta, Iluminati ...

Tässä kun on taustalla aina tämä luonnonvarojen ja rikkauksien haaliminen ja jakaminen, jonka nämä mailman rikkaimmat roistot (pankkiirit, suuryhtiöiden suuromistajat) ovat jaotelleet omaksi globaaliksi ympyräksi.

Kun tämä, että nämä yksityisomisteiset pankit omistavat pankkiirit ovat haalineet jo yli 95 prosenttia tämän planeetan varallisuudesta omiin käsiinsä ja koska tuollaisen 8500 miehen ja muutaman naisen käsissä tuollainen suunnaton varallisuus asettaa jo koko planeetalle suuria haasteita siitä, että miten me muut täällä pärjäämme. 

Koska he pitävät valtioiden veronmaksajia puhtaina orjina. Bilderberg-kerhossa heitä nimitellään mm. torakoiksi

He ovat tuon valtahierarkiansa jo ajat sitten rakentaneet niin, että alinpana kulkee tämä tiedostomattomana kulkeva veronmaksajien ja köyhien tuloluokka, joiden ei kuuluisikaan tietää mitään, koska heidät on aivopesty televisiolla ja muulla viihde roskalla, etteivät he heräisi kyseenalaistamaan tätä ylemmillä tasoilla tapahtuvaa rahan jakoa ja puhallusta.

The Great Reset - YouTube

Tämä koronakriisi, jonka tämä sama rikas eliitti on luonut vain sen takia, koska he haluavat nyt tuhota maailman talouden ja vielä käyttävät tästä nimeä The Great Reset, joka oli tämän vuoden tammikuussa järjestetyn Sveitsin Davosin talousfoorumin pääaiheita.

Heidän mielestään on hienoa, kun köyhemmät yrittäjät tekevät itsemurhia ja nämä heille lainoja myöntäneet pankit pääsevät nyt ryöstämään heidän omaisuuden. Joten rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.

Bankers at work | Jw humor, Teachers be like, Humor

Mutta kun tämä pankkiirien ja suuryhtiöiden suuromistajien seurakunta on vielä satanisteja, niin he vielä nauttivat tästä kaikesta taloudellisesta haitasta, jota he nyt ovat tämän Korona vuoden aikana onnistuneet luomaan.

The Great Reset | Nature of Healing

Tässä talouden tuhoamisohjelmassa koronan verukkeilla ja varjolla ei ole mitään hienoa. Mutta tuo keskuspankkeja omistava elitisti nauttii tästä näytöksestä kuten psykopaattisadisteille tuollainen muiden kärsimyksestä ja pelosta nauttiminen on heille hyvin ominaista.

Now is the time for a 'great reset' of capitalism | World Economic ...

Maailman talousfoorumin perustaja Klaus Schwab sanoi jopa julkisesti äänen, että "Pandemia edustaa mahdollisuutta reflektoida ja kuvata uudelleen ja nollata maailmamme".


Korona kriisi on tähänkin mennessä täyttänyt kaikki psykologisen terrorismin tunnusmerkit ja siksi tämä entinen psyop mantra, jota valemedia toisteli oli terroristi, terroristit, terroristeja ja sitä toisteltiin päivästä ja viikosta toiseen.

Mutta nyt tämä terroristisana korvattiin toisella sanalla, jota toistellaan ja toistellaan päivästä toiseen ja kun radion tai tv:n avaa, niin uutisten sitältö on joka päivä tätä samaa; "Korona tartuntoja on taas havaittu, korona siellä, korona täällä, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona,  korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona, korona. 

Melkein jonkun papukaijan voisivat vaihtaa sinne uutisankkureiksi, joka vain hokisi tuota koronaa muutaman tunnin ajan.

Mutta tällä korona uutisoinnilla on vain yksi tarkoitus... 

Syöttää pelkoa ihmisiin ja saada heidät pelonsa avulla hyväksymään, kun hallinnot nyt muutetaan tuon toisen aallon ajaksi sellaiseksi, joka se on määrätty siinä Korona narratiivi vihkossa, joka on THL:lle sekä Suomen terveysministeriöllekin jaettu. 

Korona on psykologisen sodankäynnin (Eng. psyop) operaatio. Psykologista sodankäyntiä näkyy tv-uutisissa, radio uutisissa ja ylipäänsä kaikessa valemediassa yleensä.

CIA:n PROJECT MOCKINGBIRD oli jo kylmän sodan aikana operaatio, jolloin CIA:lle työskenteleviä ihmisiä soluttautui aina tv-ruutujen taakse mm. uutisankkureiksi. 

Anderson Cooper CIA Vanderbilt

Näitä on edelleen myös jenkeissä hommissa, jotka todellisuudessa eivät ole pelkästään tv-toimittajia, vaan työskentelevät myös CIA:lle. Anderson Cooper on mm. yksi heistä.

Lähde: ZeroHedge