http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 03, 2020

Rudolf Steiner: Tulevaisuudessa eliminoimme sielun lääkkeillä

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö

Saksalainen filosofi Rudolf Steiner (1861-1925) puhui aikanaan lääkkeiden haitoista, kuinka niillä on jossain vaiheessa tulevaisuutta tarkoitus eliminoida sielu.

′′ Tulevaisuudessa eliminoimme sielun lääkkeillä. ′′ Terveen näkökulman ′′ varjolla tulee rokote, jolla ihmiskehoa hoidetaan mahdollisimman pian suoraan syntyessään, jotta ihminen ei voi kehittää ajatusta sielun ja hengen olemassaolosta.
Materialistisille lääkäreille uskotaan tehtäväksi poistaa ihmiskunnan sielu. 


Nykyään ihmiset rokotetaan tätä tautia tai tuota tautia vastaan, joten tulevaisuudessa lapsia rokotetaan aineella, jota voidaan tuottaa juuri siten, että tämän rokotuksen ansiosta ihmiset ovat immuuneja sille, että he joutuvat kärsimään Hengellisen elämän ′′ hulluutta Hän olisi äärimmäisen älykäs, mutta ei kehittäisi omaatuntoa, ja se on joidenkin materialististen piirien todellinen tavoite.


Tällaisella rokotteella eettisen kehon saa helposti irti fyysisessä kehossa. Kun eettinen keho on irroitettu, maailmankaikkeuden ja eettisen kehon välinen suhde muuttuisi erittäin epävakaaksi, ja ihmisestä tulisi automaatti, sillä ihmisen fyysinen keho on kiillotettava tällä maapallolla hengellisellä tahdolla. Rokotteesta tulee siis eräänlainen arymanique voima; ihminen ei enää pääse eroon tietystä materialistisesta tunteesta. Hänestä tulee materialistinen perustuslaki eikä voi enää nousta hengelliseen ".

Rudolf Steiner (1861-1925)