http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 13, 2020

Haihtuuko itsemääräämisoikeus ilmaan hiilidioksidina pienellä kankaan palalla ?

Wearing a mask isn't a form of oppression: opinion - Business Insider

Kansallinen ja valtiollinen itsemäärämisoikeus uhkaa nyt haihtua ilmaan pienellä kankaan palalla ja hajota hiilidioksiidiksi.

Tyrannia on nyt saanut uuden symbolin ja se on tuo hengitysmaski.

Mutta edelleen se, että annatko vapautesi pois ja sananvapautesi pois sekä itsemääräämisoikeutesi pois tuolla maskilla, niin se on edelleen sinun valintasi.

Tätä korona näytöstä johtava eliitti on suuresti kiihottunut tästä miten jo tämä maskisuositus otettiin vastaan maailmalla ja miten tähän maskilla holhoukseen suostuttiin näin helposti. Ihmiskunta on melkein kuin antanut paholaiselle jo sen kätensä ja tiedätte kyllä mitä tapahtuu seuraavaksi, kun se paholainen saa yhä enemmän otetta uhristaan.

Mutta nyt on koittanut jo se massaheräämisen aika, jolloin yhä useampi ihminen joutuu huomaamaan, että hallitukset toimivat näiden lääketeollisuuden rikollisten talutusnuorassa. Eli THL ylimpänä terveysviranomaisena myös itseään kansainvälisesti ylemmän YK:n sekä WHO:n holhouksen alla.

UN aid workers raped 60,000 people as it's claimed organisation ...

Yhdistynet kansakunnat (YK) on tämä pedofiilien järjestö, jonka palkkalistoilla oli muutama vuosi sitten peräti 3300 pedofiilia. 

GOOGLE THE FOLLOWING: “UN Child Sex Slaves”, and “UN Child Snuff ...

Salattu totuushan tästä YK:sta on vielä se, että se harjoittaa maailmalla rauhanturvaoperaatioiden kulissina näitä pienten lasten kidnappausoperaatioita. Sitä tehdään niiden "rauhanturvaoperaatioiden" lomassa. Minkäs nyt pedofiilit tuolta lapsiinsekaantumisen suuntaukseltaan pääsisivät.


Print Your Own Face Mask Exempt Card – AIM Truth Bits

Mutta tätä ei tarvitse paljon enää arvailla, että mitä näiden maskien jälkeen tapahtuu ? 

No se on se Terveyden- ja Hyvinvoinninlaitoksen propaganda mainos TULE NYT JA ROKOTA ITSESI JA LÄHEISESI KORONAROKOTTEELLA. ROKOTE ON TURVALLINEN.

Sitten kun rokotukset ovat ohi, niin saa jokainen rokotettu oman kehonsa RNA:n (ribonukleiinihappo) ja DNA:n tasapainon hajalle, jonka seurauksena kehon immuunipuolustusjärjestelmä laukeaa ja tämä kemiallinen reaktio saa rokotteen ottajan kehon lusirefaasi-entsyymin hajoamisen. Tässähän se RNA-rokotteen salaisuus tuli nyt julki.

Kiinassa tämä koronarokote on jo testattu mm. apinoilla.


Lääkärit ovat jo maailmalla perustaneet tutkimusryhmän, jonka nojalla vaativat rajoitusten perutusta. Kyseessä on ns. ulkoparlamentaarinen tutkimusryhmä.

He ovat nyt yhdistäneet voimansa kansainvälisesti ja yhdistäneet voimansa.

Eihän se Soroskaan nauraisi matkalla pankkiin, jos joku uskaltaisi laittaa sen säätiöiden rahahanat kiinni. Sehän on jo sellainen temppu, jonka USA:n aikaisemmista presidenteistä mm. Illuminaatti jesuiittojen pankkien osalta muutamat jenkkien presidentit murhattiin sen vuoksi, koska nämä pressat uskalsivat pistää Rothschild pankkiirien rahahanat kiinni. 

Kun ei nuo pankkiirisuvut mitään luksuselämää vietä, vaan he tarvitsevat harrastuksia ja tämä harrastus josta he eivät vieläkään ole suostuneet luopumaan on tämä maailmamme tuhoaminen, jonka leikki heillä on vieläkin kesken.

Mutta jos vähänkään tutkit tätä pimeyden agendaa, niin jossain vaiheessa älyät, että nämä elitistit pelaavat yhteiseen maaliin ja se voima jolle he kumartavat on siellä Saatanan joukoissa, sillä valoa ja totuutta he eivät kestä, koska se polttaisi jo heidän pahat silmät.

Tämä koko planeetan tuhoamis show toimii rahatalouden keinoin ja se on jo käynnissä tuona talouden kolmantena maailmansotana, jota mm. USA ja Kiina käyvät keskenään.


The Shadow War Between the Banking Cabal & Global Alliance is ...

Eli tämä suuri uhka liittyy siihen, kun nämä hullut pankkiirit käyttää tätä palloamme jonain rahatalouden pelilautana ja pelaavat ihmiskunnalla kuin jotain shakkia tai Monopolia. 

Mutta nyt kun kyse ei ole mistään leikkirahasta, vaan nämä maailman rikkaimmat saiturit pitävät sinua veronmaksajaa lähes eläimen kaltaisena orjana, joka nyt täytyi laittaa karanteeniin. Kun vielä ennen ne turkistarhaeläimet laitettiin sinne karanteeneihin. 

Että mitä tässä vielä odotamme, että nämä hullut sekopäät saavat vielä Euroopan unionille rakennettua karanteenileirit, eli keskitysleirit ja alkaa sieppaamaan EU-maista ihmisiä näille leireille tekemään Saksan teollisuudelle halpaa orjatyövoimaa.

Illuminaty brotherhood . - Posts | Facebook

Nythän nämä maailman varallisuudesta jo yli 95 prosenttia varastaneesta eliitistä sanoo Sorosin johdolla, että EU maat ovat nyt heille vieläkin enemmän pystyssä ja nämä velat tulisi maksaa jonnekin 2090 luvulle mennessä takaisin.

Mutta siinäpä se salaisuus on, että ei nuo ponzihuijarit hyväksy takaisin sitä paperisilppua, jonka tunnemme rahaksi. Vaan nämä sedät haluaa varastaa kotimaasi ja siellä maan sisällä on sitten sitä karkkia, jota nämä rikkaat sedät haluavat sieltä mm. Kongolaisten lasten avulla kuohia, kuten kobolttia ja kultaa jne. 

Me olemme siis näiden rikkaiden pankkiirien orjarotu... Tämä valkoinen ihmisväestö, musta ihmisväestö jne. 

Nämä elitistit itse halveksuvat kaikkia valkoisia köyhiä, joita nämä elitistit tapaavat nimitellä omissa kabineteissaan nimellä "valkoinen roskaväki", mutta tämä sana ei kuitenkaan ole kovinkaan trendikäs politiikassa, jonka sai nähdä jo tämä eräs Kokoomuslainen kunnallispoliitikko, joka menetti hillotolppavirkansa erään terveyspalvelun johtajana Oulussa, kun hän lipsautti tuon elitistisen nimen Oulun parlamentissa julkisesti "valkoinen roskaväki".

Mutta tämän kaiken ydinongelman taustalla vallitsee tämä arvostatus yhteiskunnan ongelma, että täällä edelleen nämä pankkiirit ovat jaotelleet ihmiset kuin joksikin karjaksi, joista vain lähestulkoon akateemisen koulutuksen hankkineet ihmiseläimet ovat toisia ihmiseläimiä arvokkaampia, koska he voivat edetä sinne laitumelle, jossa he pääsevät tuottamaan enemmän maitoa näille pankkiireille ja maidolla tarkoitan tässä kuvitteellisessa asiayhteydessä verotuloja, joilla sitten maksetaan myös tämän eliitin huume- ja lapsien kidnappaushommat, kun niitä kidpanattuja lapsia tämä eliitti myy maailmalla siihen 15 000 dollarin kappalehintaan. 

Sellainen hinta on pienestä ihmislapsesta, joka on jostain orpokodista vaikka siepattu jossain köyhässä maassa. 

Tämän tulee kuitenkin loppua ja näille lapsien sieppaajille ja myyjille on kyllä tilaa monissa vankiloissa.

Jos nämä psykopaatit haluavat seuraavaksi lähteä jäljittämään koronaan altistuneita ihmisiä, niin mielummin niihin älypuhelimiin voisi luoda sellaiset pedofiilien jäljityssovellukset, joidenka avulla nämä hallinnon joukot voisivat lähteä jäljittämään näitä poliitikkojen ja viihdeteollisuuden pedofiileja, joiden ringit pyörivät edelleen.