http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 01, 2020

Ellen DeGrenes potkaistaan nyt viihdeteollisuudesta ulos

Ellen DeGeneres

Tunnetusta talkshowstaan tunnettu Ellen DeGrenes pudotetaan nyt viihdeteollisuudesta ulos. 

Tästä puhuttiin jo rivien välistä New York Postissa, että hän olisi valmis jättämään ohjelmansa.

Käsky on käynyt ja siksi tehtiin tämä kiusaamiskohu.

Kyse ei ole Ellenin ohjelmassa tapahtuneesta kiusaamisesta, vaan kyseessä on perinteinen Hollywoodille ja ylipäänsä viihdeteollisuudessa vallitsevalle vakiolle. 

Eli jos teet siellä kulisseissa jotain, joka uhkaa vaikka tätä Hollywoodin pedofiilirinkejä, niin se on korkeintaan yksi tai kaksi virhettä, jonka jälkeen urasi oli siinä ja aivan ilmiselvästi Ellen DeGrenes heitetään nyt tuosta maailmasta pois.

Se on tietyllä tavalla julmaa kenelle tahansa, joka on saanut itsensä tunnetuksi tuolla tavalla, koska tuollaisten ihmisten hyvin itsekeskeinen arvomaailma pyörii aika pitkälti heidän oman napansa ympärillä ja tuo muu kulttuurieliitti, joka tuossa maailmassa kilistelee shampanja laseja noiden tyyppien ympärillä ovat usein samanlaisia narsistisia luonteita, jotka kilpaa keskenään kehuvat toisiaan aina väsymiseen asti.

Joten jos tuollaisesta maailmasta joku viihdemaailman narsisti julkisuudenpelle lentää ulos, niin se on todella julmaa tälle ihmissielulle, joka kuitenkin loppupeleissä on usein kaiken tuon illuusion takana hyvin suurta yksinäisyyttä poteva ihminen, joka usein jopa kokee suurta tragediaa siitä, ettei heillä välttämättä edes ole yhtään oikeaa ystävää, joka edes älyllisesti pääsisi noiden tasolle, jos tuossa viihdeteollisuudessa on näitä julkisuudenhenkilöitä, joilla on myös tuon rahan, maineen ja mammonan lisäksi myös älykkyyttä äärettömästä viisaudesta puhumattakaan. 

Sitä ei voi kukaan ostaa mistään itselleen, vaan se tulee universumilta ja vain pieninä erinä, mitä enemmän sitä omaa viisauttaan uskaltaa käyttää.

Pedowood : ConspiracyMemes

Hollywoodin valkoinen imago on kärsinyt viime vuosina kovaa inflaatiota ja tulevaisuuskaan ei näytä hyvältä, koska somessa (sosiaalinen media) ollaan jo huhuiltu, että Hollywoodissa tulisi kohta vielä joku paljon laajempi pedofiilikohu, joka todennäköisesti jälleen keskittyy yhden kilpimiehen ympärille.

Televisio netflixeineen on edelleen kuin ooppiumia kansalle ja kyllä tämän myös nämä Hollywoodin filmiteollisuuden rabbit myös tietävät. 

He nauravat räkäisesti edelleen sille miten elokuvateattereihin on edelleen pitkät jonot, kun väkivaltaelokuvia ihannoidaan ja ylistetään. 

Vaikka nuo mogulit tavallaan kusevat henkisesti teidän moraalinne päälle, jolla altistatte melkein itsestänne samanlaisen psykopaatin, kuin mitä näkyy siellä valkokankailla näissä lukuisisa väkivaltaelokuvissa.

Esimerkiksi Suomessa viime vuosina on lukuisia kertoja nähty miten näitä Suomen ja Venäjän aikaisen sodan Talvisota juttuja täytyy vuodesta toiseen tuottaa uudelleen ja uudelleen sinne valkokankaille.

Siihenkin löytyy aivan oma syynsä, koska tätä Suomen kansallista sotatraumaa täytyy pitää kansamme mielessä, koska kansan muisti on katoavainen. Jos jostain julkisuuden pellestä ei vaikka lue Seiska-lehdessä yhtään juttua 2-viikon aikana, niin kansa unohtaa muuten nimen ja sen jälkeen tätä viihde klovnia ei ole enää heille olemassa.

Tällä tavalla se viihdeteollisuuden illuusio toimii vuodesta toiseen. Mutta keille nämä viihdeteollisuuden pellet oikein todellisuudessa ovat töissä ? 

Aller lehden omistajat asuvat mm. Ruotsissa ja tällä rahasuvulla on siellä hyvin suuri valta.´mm. pankkimaailmassa.

Tuollainen rikas rahasuku kun tarvitsee edelleen sen hovin, jolle nuo julkisuuden pellet oikeasti työskentelee. Mutta Suomessa ei ole ollut kuningaskuntaa enää yli tuhanteen vuoteen, joten tämä hovi viihdytttää nyt tätä Ruotsin yli 900 vuotta henkisesti alaspainamia suomen kansalaisia.

Nämä ruotsalaiset elitistit ovat tarkkoja siitä, ettei tässä maassa saisi kansallinen itsetunto nousta edes lähellekään sitä tasoa, mitä se tuolla svedupetterien maassa on.

Suomalaisten itsetunto | Uusi Suomi

Suomalainen itsetunto on myös muustakin riippuvainen kuin vain MM-lätkästä.

Se on riippuvainen sinun itsesi itsetunnosta, että arvostatko itseäsi vai etkö.

Se on riippuvainen siitäkin, että arvostivatko tai arvostavatko vanhempasi sinua.

Kulttuurillinen ja kansallinen trauma alistaa tätä koko kansakuntaa ja sen historia on upotettu tuon vanhan kirkkokulttuurin taakse. Mutta tämän ei tarvitsisi enää antaa vaikuttaa tähän kansalliseen ja alaspainettuun kansalliseen itsetuntoomme.

Se ei ole mitään kansankiihotusta, jos onnistut saamaan Suomalaisissa herätettyä heidän todellisen itsensä.

Töitä tänne tultiin tekemään, eikä alaspainamaan muita.

Valossa ei ole enää häviäjiä, eikä voittajia, koska siinä SINÄ OLET YHTÄ KAIKKIEN KANSSA.

Tämä on myös universumin salaisuus.

SINÄ OLET

eli 

MINÄ OLEN