http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 07, 2020

Beirutin sataman räjähdys aiheutti samanlaisen pallomaisen pilven, kuin atomipommi, mutta sen tuhovoima haihtui pois





Beirutin satamassa sattunut räjähdys aiheutti samanlaisen pallomaisn pilven kuin ydinpommi saa aikaan, mutta Beirutissa tuo pallomainen pilvi kuitenkin haihtui samantien pois.



Tuossa ylläoleva videopätkä on vuodelta 1946, jolloin USA:n armeija testasi ydinpommia ja teki ydinkokeen Crossroad Baker.







Siinä näkee, että tuo ydinkokeessa käytetty atomipommi sai aikaan juuri samanlaisen pallomaisen pilven, kuin Beirutissa. Mutta tuolloin 1946 sitä ei imetty yläilmoihin, toisin kuin Beirutissa nämä Valon Galaktisen Liiton alukset olivat paikalla ja tekivät neutraaliksi tuon atomipommin tuhovaikutukset.



Mushroom clouds and nuclear explosions - the fallout from the ...



Joten ilmankos siellä Mossadilla nyt ollaan paniikissa, ettei totuus paljastuisi ja keksivät nyt sellaisen peitetarinan, että siellä olisi joku hitsaaja hitsipillillä vähän saanut koko hallin räjähtämään. 



<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zz7_uQvHcZU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>



Vaikka ne israelin ilmavoimat sinne sen ohjuksen ampuivat, joka näkyy siinä lämpökameravideossa.



Lähteet: https://www.tekniikkatalous.fi/