http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 18, 2020

CIA on Valko-Venäjän presidentti Lukashenkon perässä

Lukashenko Claims He Recovered From COVID-19 And Was ...

Muutama päivä sitten Valko-Venäjällä pidettiin vaalit, joissa normaaliin tapaan Aleksandr Lukashenko varmisti valta-asemansa väärennetyillä äänillä kuten tähänkin asti.

Mutta kun vaalit olivat ohitse, niin opposition naispuolinen vastaehdokas joutui kuulemma pakenemaan aina Liettuaan asti.

Sitten CIA:n ja Soroksen soluttamat mm. Serbiasta värvätyt partiot alkoivat muiluttamaan Minskiin kertyneitä mielenosoittajia ja käyttämään voimakeinoja.

Eli CIA:n soluttamat vallankumoukselliset ilmestyivät kukat suussa kaduille vaatimaan vallanvaihtoa.

Mutta kuinkas tästä Lukashenkosta yhtäkkiä tuli pankkiirien eliitin vihollinen, kun tämä despoottihan oli vielä vuosia sitten heidän kanssaan suht. hyvää pataa.

Aiemmin tämän vuoden huhtikuussa Lukashenko oli sanonut julkisesti, ettei kukaan ole kuollut eikä kuole koronavirukseenValko-Venäjällä.

Eli hän ei suostunut noudattamaan koronaplandemian (Covid-19 plandemic) narratiivia, joten nyt Lukashenko sai jo CIA:n peräänsä ja siellä saatetaan jopa Minskissä nähdä tulevina viikkoina ehkä jopa jotain samankaltaista kuin mitä nähtiin 2014 helmikuussa Kiovan maidaninaukiolla. 

Eli joku Puolalainen kenraali on taas kouluttanut muutaman joukon tarkka-ampujia, jotka sitten kohta saattavat alkaa tähtäämään Valko-Venäjän pääkaupungissa keskustassa majailevia mielenosoittajia. 

Tuollainenhan operaatio nähtiin 1989 Romanian, Timisoarassa, joka oli CIA:n lavastama joukkomurha, jonka kohteeksi päätyi yli 100 Romanialaista mielenosoittajaa, jotka lahdattiin Timisoaran keskustaan kylmäverisesti ja siitä syytettiin heti silloista Romanian johtajaa Nicolae Ceausescua sekä tämän puolisoa Elena Ceausescua. Maassa meni vielä tuolloin taloudellisesti hyvin, koska Romania oli maksanut jo valtionvelkansa pois pankeille vuonna 1982.

Romanian vallankumouksen salattu tausta:

https://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2016/11/ceausescun-murhan-salatut-syyt.html

Mutta koska he eivät enää suostuneet ottamaan lisää lainaa, niin nämä ahneet pankkiirit mm. Sveitsin BIS-pankissa päättivät, että Ceaucescusta tuli päästävä eroon, joten siksi se joukkomurha lavastettiin näyttämään siltä, että Nicolae Ceaucescu olisi määrännyt joukkonsa tappamaan satoja mielenosoittajia Timisoarassa 17. joulukuuta 1989.

Joten näin sitten CIA loi Romanian vallankumouksen siellä, joka päättyi siihen, että lopulta 25. joulukuuta Nicolae Ceaucescu sekä puolisonsa Elena Ceausescu teloitettiin kumpikin pikaoikeudenkäynnin jälkeen. 

Todellisuudessa tuonkin teloituksen tilasivat nämä Romaniaa aina vuoteen 1982 asti velalla kyykyttäneet pankkiirit jesuiittoineen. Heidän otteensa eivät juuri mafiasta eroa.

Nyt tämä läntinen media väittää, että Valko-Venäjän Presidentti Lukashenko sanoi että "Uusia vaaleja ei tule ennen kuin tapatte minut".

Kyllä Lukashenko tietää minkälaisen pankkimafian kanssa hän on nyt uhmakkaana vastakkain.

Kun nämä pankkiirit ovat nyt alistamassa koko maailmaa näillä KORONA-toimilla, niin yksikin valtionjohtaja jos uskaltaa laittaa kampoihin, niin sitten tulee ongelmia.

Nyt kuitenkin näinä aikoina pitäisi löytyä kansojen riveistä uskallusta ja rohkeutta laittaa näille satanisteille kampoihin, koska todellisuudessa tämä eliitti edustajineen ovat säälittäviä patsastelijoita, jotka luulevat rahoinensa olevansa kuin jotain maailman valtiaita. 

Mutta erona vaan, että nämä jesuiitat eivät pystyneet käsittelemään tuota valtaa ilman sokaisua, joka tässä heidän tapauksessa oli tuo Luciferin ja Saatanan kipinä, joka poltti heidän silmänsä umpeen, joten ilmankos nämä elitistit eivät enää pysty pitämään minkäänlaista kontrollia, koska he haluavat nyt tuhota koko maailman mukanaan.

Satanists Demand Toppled Monuments Be Replaced with Lucifer

Eihän nämä pankkiirisatanistit enää Washingtonissakaan peittele tuota harrastustaan, kun toivat nyt jo sen okkultistisen sarvipääpatsaansa aina Washington DC:n keskelle.