http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 13, 2020

Minkä takia koronavirustestissä täytyy tunkea vanupuikko aivoihin ja rikkoa aivokalvo ?





Nämä koronavirustestit näyttävät kauhistuttavilta jo yksistään, kun niissä tosiaan tungetaan sinne ihmisten aivoihin asti hyvin pitkä vanupuikko, joka rikkoo ihmisen aivokalvon.



Valemedia nyt ei eräistä syistä suostu kertomaan, että miksi tällainen pitkä puikko sinne aivoihin asti täytyy tunkea, kun jos se KORONAVIRUS olisi oikea VIRUS, niin silloin sen näytteen saisi pelkästä syljestä otettua suoraan, mutta tämä ei nyt ole se tarkoitus.



Vaan tämän vanupuikon aivoihin työntäminen liittyy siihen RNA:han, eli ribonukleiinihappoon, joka jo sen koronavirustestipuikon yhteydessä alkaa suorittamaan testattavan immuunijärjestelmässä eri aliohjelmia, eli heikentämään kehon immuniteettia. 



Mutta se RNA-rokote, eli koronarokote on sitten se varsinainen tautipesäke, koska se taas saa sen rokotteen ottajan immuniteetin niin alhaalle, että se asettaa jokaisen koronarokotteen ottajan suureen vaaraan ja siksi tämä asia on erittäin vakava, koska tämä käsittää jo suoraan sotarikoksen, jota Bill "Kill" Gates tuon muun elitistiryhmittymän kanssa jo valmistelee yli 7,1 miljardia ihmistä vastaan.



Tämä on kuitenkin edelleen vapaantahdon planeetta, että meidän ei yhdenkään tarvitse näitä psykopaatteja totella, koska sinulla on vapaa tahto, kuten meillä kaikilla muillakin on. 



Mutta kuten huomaatte, niin nämä vallanpitäjät käyttävät sitä kollektiivisten KORONA Hysterialla peloteltujen ihmisten kollektiivista vapaata tahtoa ja haluaa ajaa sitä kohti UUTTA NORMAALIA.



Onhan Vinttikoirillakin siellä juoksuradalla se jänis, jonka perässä he siellä juoksevat. Mutta jos yksikin vinttikoira tajuaa, että ei sen sähköjäniksen perässä enää tarvitse juosta, niin mikäli yksikin ihminen ymmärtää jonain päivänä, ettei sitä aivoja hapattavaa televisiota tarvitse enää tuijottaa yhtään minuuttia eikä niitä radiosta tulevia uutisiakaan ole pakko enää katsoa, koska voit sen jälkeen netistä valita vaikka, että mitä uutisia luet tai katsot.



Tällainen ajattelumuoto hirvittää tätä vallan verhon takaista eliittiä, koska he eivät enää kykene kontrolloimaan tuota valveituneisuuden ja korkeimman itsen herättävän tietoisuuden heränneitä ihmisiä ja armeija nimittää heitä mm. hybridiuhkiksi, koska he herättelevät netissä muita nukkuvia ja tässä syntyi jo tämä digitaalinen vallankumous ja ilmankos tämä DEEP STATE eliitin vastapuoli valjastaa jo A.I. tekoälyä botteineen meitä vastaan ja aikoo iskeä takaisin seuraavien vuosien aikana, koska siinä RNA-rokotteessa, jota Bill "Kill" Gates tulee meille tarjoamaan ratkaisuksi kohti Uutta Normaalia... niin siinä rokotteessa on se INTEL INSIDE, eli siru sisällä.



Suomi on silti edelleen se jumalan valittu kansa ja tästäpä ei uskalla edes kirkko puhua papistoineen. 



Kristustietoisuus on Suomessa vallitseva tietoisuus ja tätä kansaa on yritetty alistaa Saatanan voimien puolelta vuosisadat, mutta aina olemme kansakuntana nousseet täältä ylös. 



Mutta tässä koronahysteriassa on myös kyse koko tämän planeetan kukistamisesta, koska nämä jesuiitat pitävät jokaista humanistia heidän suurimpina vihollisinaan, koska he ovat satanisteja ja haluavat hävittää tältä planeetalta yli 7,1 miljardia ihmistä nyt näillä koronarokotteilla ja jättää lopulta enää 500 miljoonaa jäljelle.



He joutuvat kuitenkin nielemään tappion, koska tuohon 500 miljoonan tavoitteeseen he eivät ikinä pääse, koska Afrikassakin lisäännytään yhä kiihtyvällä tahdilla sekä Intiassa.







Luciferase Reporter Assays: An Overview

Tämä salaisuus joka tuohon vaaralliseen RNA-rokotteeseen sisältyy on tarkemmin tuon jokaisesta ihmisestä löytyvän Luciferase entsyymin hajottaminen, koska tuo kyseinen entsyymi on se, jonka kautta valo tulee ihmisen soluihin ja sitä kautta myös kaikki henkistyminen voi tapahtua, joten luonnollisesti myös uskovaiset ihmiset joutuisivat vaaraan tämän rokotteen osalta, jos se pyhä henki ei pääsisi enää kulkemaan lävitsenne tuon rokotteen jälkeen.


Eli tämä siis todistaa sen, että miksi tuolla koronarokotteella on tarkoitus saada hajoitettua se sinun sieluyhteys, jolloin et enää pääsisi tuohon yhteyteen oman korkeimman minäsi kanssa. Eli et kykenisi enää tuon entsyymin hajoittamisen jälkeen luomaan yhteyttä siihen omasta sielustasi tulevaan valoon.



Tällä hetkellähän myös nämä lukuisat psyykelääkkeet vuosikymmenten käytöllä ajavat jo saman asian. Mutta nyt tälle eliitille tuli jo kiire päästä myrkyttämään koko pallon väki kerralla, vaikka he sen 500 miljoonaa haluavat täällä säästää tältä kauheudelta, että siinäpäs se arpapeli onkin, että minkä maan kansat he tältä hulluudelta säästävät, kun Suomen hallitus on tällä hetkellä tottelemassa YK:n johtajilta tulevia määräyksiä mm. koronapakkokaranteeneista.



Tämä koko tilanne on kuin jostain kauhuelokuvasta, jossa ei ole tietoa, että milloin se kauhu ja sekoilu oikein rauhoittuu. Joten tämä yhteiskunnallinen sekä maailmalla näkyvä tilanne näkyy nyt kollektiivisena kriisinä, jonka kässäri on YK:lla sekä THL:llä käsissään ja sieltä tämä narratiivi on myös ohjeistettu medialle, kosak medialla on hyvin tärkeä rooli tämän psyop operaation toteuttamisessa, koska median äänitorvella on edelleen se hiipuva polttoaine nimeltä pelko.



Mutta jos pelko poistuu Suomesta, niin ei täällä mene ne koronarokotteet kaupaksi.



Jo yksistään tuon koronatestipuikon tunkeminen aivoihin ja aivojen rikkominen niin, että silmät turpoaa ja aivokalvo hajoaa, niin jo se yksistään täyttää Kansainvälisen Haagin sotarikostuomioistuimen kaikki rikoksen tunnusmerkit ihmisen yksilönvapautta vastaan, koska on jo tuon puikon työntämisen aivoihin asti osalta miltei jo se sotarikos, koska kaikki ihmisen terveyteen liittyvät riskit ja uhat, jotka on suoritettu valtaväestöä vahingoittavalla motiivilla on jo rikos ihmisyyttä vastaan.



Sen perusteella YK:n nykyinen johto ja kaikki ne johtavat virkamiehet, jotka tähän KORONA COVID-19 operaation osallistuneet virkamiehet joutuu tulevaisuudessa vielä vastaamaan rikoksistaan Haagin kansainvälisessä sotarikostuomioistuimessa.



Sillä jos täällä alkaa sen RNA-rokottamisen jälkeen kuolla ihmisiä kuin ruton aikana, niin syy on yksinomaan tuon rokotteen, eikä minkään koronaviruksen.



Tässä on nyt sota käynnissä sinun ja meidän kaikkien terveyttä vastaan ja sen nämä BIG PHARMA:n roistot haluavat tuhota, koska meitä on heidän mielestä liikaa.



Tässä fasistisessa valmiuslaissa on vielä mielenkiintoinen kohta ja se kuuluu näin:



Valmiuslaki ei mahdollista tartuntataudin torjumisessa esimerkiksi väestönsiirtoja tai tilojen haltuunottoa. Sen sijaan Suomeen kohdistuva aseellinen hyökkäys tai sellaisen uhka mahdollistaisi myös tällaisten keinojen käyttämisen.