http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 19, 2020

Viron matkailu kielletään uudelleen

UN urges protection of domestic workers' rights during COVID-19 ...

Suomen hallitus joutuu noudattamaan tätä YK:n Korona strategiaa, joka on se salainen Korona karanteeni käsikirjoitus, jonka Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä terveysministeriö sai jo 2019 vuoden lopulla käyttöönsä.

Siinä kässärissä on maakohtaisia eroja mm. pakkokaranteenien osalta. Italia mm. teki massiivisimman pakkokaranteenin kansalaisilleen, koska siellä on mafialla suuri ote monien kaupunkien bisneksistä ja luonnollisesti pienyrittäjät olivat sielläkin kohteena, joita tuhottiin siellä alkukeväänä erityisesti mallikkaasti.


Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä

Suomen korona malli ja strategia

Tämä jatkuva kansalaisten pompottelu vapaan liikkuvuuden osalta on jo osa tätä maailmanjärjestyksen seuraavaa vaihetta, eli Uusi Normaali.

Nyt kun eliitti jo ilmoittaa, ettei enää siihen vanhaa ole paluuta.

Joten sosiaaliset turvavälit olisi määrä jäädä voimaan tämän feikkipandemian jälkeen.

Nämä jatkuvat toistuvat matkustusrajoitukset on luotu vain kansalaisten kiusaamiseksi, sillä ei niillä miltään virukselta suojautumisen kanssa ole mitään tekemistä. Sillä se koronavirus ei matkusta missään lentokoneessa juuri Skopjen ja Turun välisellä lennolla ja taas Helsinki-Vantaan lentoasemalla ei taas kyseinen taruntaketju matkusta.

Kaikki tämä lehdissä ja tv:ssä liikkuva tieto koronataruntaketjuista noudattaa tätä salaista YK:lta tullutta plandemia käsikirjoitusta, joka on Suomen terveysministeriöllä.

Tässäkään ei tarvitse juuri olla selvännäkijä, että näkee mikä on tämän "kakkosaallon" operaation ajoitus. 

Se eräs tutkijaproffa Helsingin yliopistolta paljasti jo, että Suomen yhteiskunta laitetaan pakkokaranteeniin 1. lokakuuta 2020, jolloin "kansalaisille tulee kuulemma vaikeeta, kun he eivät saa enää liikkua ulos kodeistaan".

Paljonkohan IMF maksoi Suomen päättäjille tuosta militaarisesta tempusta ? Tuliko sama summa kuin mitä tarjosivat jo Lukashenkolle eli 940 milliä Sveitsin tilille Italian kaltaisesta pakkokaranteenista.

Uudessa-Seelannissa tämä eräs sotilashan on paljasti, että sotilaat tulevat ottamaan käskyvallan lokakuusta, jonka jälkeen he alkavat raahaamaan väkivalloin ihmisiä kodeistaan koronatesteihin. Eli eliitti turvautuu siellä jo armeijan apuun ja sotalait päälle sekä täydellinen tyrannia ja edelleen mitä varten ? 

No kun näiltä globalisteilta loppuu jo aika... he haluvat UUDEN NORMAALIN ja UUDEN fasistisen ja tyranniaan tähtäävän totaalitaariseen järjestelmään toteutuvan MAAILMAJÄRJESTYKSEN keinolla millä hyvänsä ja deadline on asetettu vuoteen 2030 tämän osalta. Joten vielä on aikaa taistella vastaan.


Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan Tweet BBC news beat BBC Newsbeat @BBCNewsbeat New sex advice includes: Avoiding kissing Wearing a face covering Choosing positions that aren't face-to-face during sex BBC NEWS No ace-to-face sex to stay Covid safe, charity says bbc.co.uk 12:17 11/08/2020 TweetDeck

YK AGENDA 21 tuli makuuhuoneisiin

Siitä sitten nyt kun korona sai jo askeleen siihen, että YK AGENDA 21 ja uudet turvaseksimääritelmät saivat YK AGENDA 21:n tulemaan makuuhuoneisiin.

Sillä tuo ylempi turvaseksiohje BBC:n uutissivulta ei ole mikään vitsi. 

Se on nyt se UUSI NORMAALI, että hengitysmaskeja olisi käytettävä hallituksen suosituksesta myös makuuhuoneissa.

Council mocked for 'inappropriate' coronavirus lockdown safe sex ...

Mutta vieläkin vaarallisempaa on, että jos ihmiset alkavat noudattamaan näitä psykopaattisen kiintymysmallin oppeja ja luulevat, että niillä torjutaan jotain koronavirusta.

Että jos nämä tulevaisuuden lapsukaiset kasvatetaan tuolla välttävällä kiintymysmallilla, niin heistähän tulee samanlaisia tunnekylmiä hirviötä. Mutta sitähän nämä globalistit haluaa, koska näiden rikkaiden rahasukujen elitistit on jokainen kasvatettu tuolla kylmäkiskoisella välttelevällä kiintymysmallilla. 

Ei siellä tiedetä mitä rakkaus on, koska psykopaatti sadisti ei kestä niitä ehdottoman ja pyytteettömän rakkauden värähtelyjä.

YK AGENDA 21 on YK:n maailmanlaajuinen ja globaali väestönohjelma, jonka tarkoituksena on seuraavina vuosikymmeninä saada mm. kaikki ydinperheet hajalle.

Kieltää miehen ja naisen välinen avioliitto, lastenteko ja tehdä siitä UUSI NORMAALI sekä osa Uutta Maailmanjärjestystä.

Tämän vuoksi Rockefeller Instituutti rahoittaa edelleen feministijärjestöjä, joilla naiset aivopestään tällaisiksi miehistä vieraantuneiksi sekä miehiin taas kohdistetaan omat naisia välttelevät aivopesuohjelmat, joita löytyy myös populaariviihteestä.

Tähän operaatioon liittyy vahvasti myös lasten seksuaalimoraalin tuhoaminen muunsukupuolisagendan propagandalla, johon SETA ry osallistuu Suomessa hyvin vahvasti peruskoulujen osalta.

What is love? It depends on what language you speak - Concept of ...

Iltalehti on keskittynyt jo vuosikaudet lukijoidensa aivopesuun ja keskittänyt mies sekä naislukijansa elämään kaksoiselämää. 

Syrjähyppy on ILTALEHDESSÄ = "ihanaa" jne. Sama lehti myös puhuu kuinka nykyään on trendi, että perheiden naiset lamppaavat vieraissa ja hakevat sieltä "romanttiset" tarpeensa.

Toki tämähän on vapaan tahdon planeetta, että jokainen voi rikkoa perheensä. Mutta ilman karmaa ei näistä asioista koskaan kukaan selviä, eikä sitä karmaa edes mikään Jeesus sovita sinun puolestasi, vaan jokainen sovittaa sen oman karmansa, koska karma on luonnon laki.

Valtamedia aivan samalla tavalla tekee jatkuvasti karmaa sillä, että se aivopesee ihmisiä uskomaan moraalittomaan elämään sekä yllyttää heitä hajoittamaan perheensä ja harrastamaan irtosuhteita sekä heittämään avioliitto- ja perhemoraalit roskikseen, koska Rockefeller instituutioiden kaappaama feministinen maailmankatsomus heittää myös miehet romukoppaan.