http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 27, 2020

Saksan tunnetuin korona-kriitikko: Pian uhkaa toinen karanteeni ja sen jälkeen vain immuniteettitodistuksen saaneet ovat vapaita ja ihmisiä aletaan vangitsemaan karanteenikeskitysleireille

 Attila Hildmann pitämässä koronatoimien vastaista palopuhettaan Valtiopäivätalon edustalla Berliinissä toukokuun lopussa.

Saksassa ääneen on päässyt viimeaikoina julkkiskokki Attila Hildmann, josta on tullut nyt Saksan tunnetuin korona-kriitikko.

Hänen mukaansa kohta tulee toinen karateeni (LOCKDOWN), jonka jälkeen vain immuniteettitodistuksen saaneet ovat vapaita ja sen jälkeen ihmisiä alettaisiin vangitsemaan karanteenikeskitysleireille.

Berliinin kaupuginjohto kielsi nyt lauantaiksi suunnitellut koronanvastaiset mielenosoitukset.

Nyt Suomen Pravdan, eli Helsingin Sanomien toimitus joutui ottamaan tämän Attila Hildmannin hampaisiinsa, kun se tituleerasi miestä salaliittoteorioiden levittämiseksi, jossa on vain mielikuvitus rajana.

Muistan kun jo yli 10 vuotta sitten tämä muutama vuosi sitten Ruotsin Lapissa mystisessä ja hämärässä veneilyonnettomuudessa kuollut 11syyskuu.org sivuston ylläpitäjä ja kirjailija Hannu Yli-Karjanmaa kertoi tienneensä jo tuolloin, kuinka EU suunniteli jo salaisesti komissionsa kautta ns. uudelleenkoulutusleirejä tulevaisuuteen, jonne sitten laitettaisiin näitä ääri-ajattelulle langenneita EU-maiden kansalaisia.

Uiguurinainen ja mellakkapoliiseja.

Kiinan hallitushan virallisti tällaiset Kiinan ääriajatteleville kansalaisille perustetut keskitysleirit muutama vuosi sitten. Joten mikä tällaisia sitten estäisi myös EU:n komission perustamasta EU-maihin ? 

Jos et ole huomannut niin tässä on nyt käynnissä tämä rikkaan pankkiirien eliitin ja muun maailman välinen sota, jossa toisena osapuolena on koko yli 7 miljardia tämän maailman ihmistä.

Tämä korona-kriisi on nyt se pankkiirien muodostaman eliitin aikaansaama maailmanlaajuinen kriisi, jolla tämä eliitti uskoo saavansa ihmiset hyväksymään totaalitaarisen, epä-demokraattisen, fasistisen sekä Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian, jolla tämä Davosin talousfoorumissa 2020 tammikuussa kokoontunut eliitti keksi jo uuden salonkikelpoisen nimen = UUSI NORMAALI.

He siis uskottelevat nyt, että et pääse enää takaisin yhteiskuntaan, jollet käy koronatestissä, rokotuta itseäsi useita kertoja noilla hengenvaarallisilla RNA-rokotteilla ja hanki itsellesi vielä sitä immuniteettipassia.

Mutta ei tuo rokote tule olemaan pakollinen, vaan he käyttävät sitä kiristyskeinona, ettet pääsisi enää yhteiskuntaan mukaan, jollet suostuisi noihin rokotetoimenpiteisiin, vaikka mitään virusta ei olla nähty missään, koska kaikki koronatestit ovat huijausta ja kaikki kuolintilastot koronasta ovat väärennettyjä.

Anthony Fauci on huijari

Bill Gates on huijari.

Satuitkohan vielä tietämään tämän, että silloin kun Anthony Fauci opiskeli Cornetin yliopistossa, niin kukahan mahtoi olla hänen kämppiksensä siellä ? 

No se oli muuan Bill Gates.

Että NO SHIT SHERLOCK.

Myöhemmin tämän teollisen I.G. Farben firman, joka toimi II-maailmansodan aikana Saksassa sai myöhemmin rahoittajan nimeltä George Soros, joka sitten lyöttäytyi yhteen Faucin ja Gatesin kanssa.

Anthony Fauci Archives - Real Verified News

Että eikö olekin jotenkin jännää, että juuri nämä kolme isoa roistoa Fauci, Gates ja Soros kaikki kolme ovat sitä mieltä, että maailmassa on liikaa ihmisiä.

Niin juuri nämä kolme samaa roistoa haluaa rokotuttaa melkein koko maailman väestön.

Eikö yhtään hälytä ? 

Lähde: HS