http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 16, 2020

Maailman johtavimpiin patologeihin kuuluva Dr Stoian Alexov: Kukaan ei ole kuollut koronavirukseen

No-one Has Died from the Coronavirus & No Specific Antibodies Have ...

Maailman johtavimpiin patologeihin kuuluva Dr Stoian Alexov täräytti totuuden pöydälle sanomalla sen ääneen, ettei kukaan ole kuollut koronavirukseen maailmalla, koska oikeaa näyttöä ei ole.

Alexov toimmii Bulgarian patologisessa yhdistyksessä ja hän kertoi nyt, ettei hänen patologi kolleegansa ole löytänyt Euroopasta minkäänlaista todistetta, että ihmiset olisivat kuolleet koronavirukseen.

Alexov kutsui samalla maailmanterveysjärjestö WHO:ta Rikolliseksi Lääketieteelliseksi Järjestöksi, joka on syyllistynyt nyt maailmalla mm. järettömän mittaluokan pelon lietsomiseen, ilman minkäänlaista oikeaa perustetta ja näyttöä.

Patologi Alexov sanoi myös, ettei tällaiseen koronaan edes voida mitään rokotetta kehittää, koska myös Eurooppalaisetkaan patologit eivät ole löytäneet mitään merkkiä SARS-Cov-2:sta.

Alexov puhui näistä aiemmin tänä keväänä järjestetyssä webinaarissa.

Näiden Helsingin Sanomien ja YLE:n sekä iltapäivälehtien ammatti valepukki-toimittajien kuuluisi nyt julkaista tämän maailman johtavimman patologin ulostulo, mutta kun korruptoitunut ja läpimätä Suomen valemedia joutuu noudattamaan salaista THL:ltä sekä Suomen terveysministeriöltä saamaansa Koronavirus-narratiivia, niin siksi heidän ei ole lupa annettu uutisoida koronasta muuta kuin vain valheellista propagandaa.

Mutta onneksi on tämä internet, jonka nuo hakkerit silloin 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa mahdollistivat, ettei nämä suurvaltojen konnat CIA:lla sekä NSA:lla onnistuneet käyttää tätä järjestelmää meidän ihmiskunnan alistamiseen, koska lopulta tämä järjestelmä tuotiin myös meidän ihmiskunnan käyttöön ja nyt paska lensi jo sinne DEEP STATE:n tuulettimeen ja jäljen haistaa maailmalla, kun heidän käsikirjoittama COVID-19 kaaos etenee ja kollektiivinen massa saavutti jo vuonna 2016 tuon kriittisen massan, joten totuus on nyt kaikkien nähtävillä. Että ilmankos niin monta ihmistä nyt pelottaa katsoa sinne totuuden peiliin varsinkin näinä aikoina.

Olette varmaan myös huomanneet, kuinka valemediassa ei enää toisteta noita vanhoja psykologiseen pelotteluun keskitettyjä sanatoistoja terroristi, terroristit, terroisteilla.

March | 2020 | DAAD Hungary

Tähän keksittiin toinen pelkokeino ja sana nimeltä korona, korona, korona, jota uutistoimistot hokevat papukaijan lailla yöstä ja aamusta sekä päivästä toiseen.

Eli nyt kun se koronavirus on jokaisen huulilla ja tämä korona voi levitä hississä, rappukäytävässä, korvakäytävässä, linja-autossa, vanhainkodissa... korona voi olla missä hyvänsä. Mutta nämä psyop operaatioiden taikurit siellä tiedustelupalvelujen operaatiokeskuksissa eivät halua sitä sinulle sanoa, että tämä korona on olemassa vain sinun mielikuvituksessasi, koska missään muualla sitä ei oikeasti esiinny, koska tämä on psyop operaatio. 

Eli psykologisen sodankäynnin näytös, jossa sinä ja mielesi on sen kohteena.

Tämä koronalla mässäily on vain se psyop operaatio, jolla sinut haluttaisiin sinne rokotejonoon vähentämään itsesi maailman väkiluvussa, jotta nämä verhon takaiset elitisit pankkiireineen ja rahatalouden haaskalintuineen pääsisivät vielä ryöstämään omaisuutesi sen jälkeen, kun onhan tuo rikollisporukka melkoinen, kun heillä on jo yli 95 prosenttia koko maailman varallisuudesta hallussaan. 

He omistavat armeijat, pankit, suuryhtiöt, huumekaupan, asekaupan, lääkefirmat sekä pyörittävät lasten kidnappausrinkejä, pedofiilirinkejä. Mutta he palvovat Saatanaa ja ovat uskonnoltaan siis Luciferisteja. Kun he itse uskovat, että tämä langennut henkiolento salli heille kaiken tuon vaurauden, joka heille annettiin tuota sopimusta paholaisen kanssa vastaan. 

Aivan kuten nuo sielunsa Saatanalle myyneet pop laulajatkin Lady Gagan ohella ovat saaneet sitä vastaan miljoonakorvauksia, että ovat harhauttaneet kuulijoitaan pysymään tuossa valveunessa, koska ei heidän kappaleissaan juuri mitään järjellistä sanomaa juuri ole siellä seassa.

The Global Elites Are Calling It 'The Great Reset' And It Is ...

Mutta nyt tämä eliitin ajama GREAT RESET tuhoaa myös tuon viihdeteollisuuden samalla, koska nämä popparit joutuvat myös kohta sinne työttömyyskortistoon, jos ovat jo ehtineet tuhlata omaisuutensa ja eläneet luksuselämäänsä velaksi kuten Kanye West teki ja puhalsi yli 100 miljoonaa jo mäkeen. 

Ahneellahan on aina paskainen loppu kuten tiedetään, mutta näillä maailmaa tuhoavilla jesuiitoilla tulee olemaan vuosikymmenten jälkeen vieläkin paskaisempi loppu, koska he tulevat lopulta häviämään tämän koko NEW WORLD ORDER hankkeensa, koska eivät he sitä saa maaliinsa missään vaiheessa, koska ihmiskunta heräsi jo ja se kriittinen massa saavutettiin jo vuonna 2016, joten nämä KORONATOIMET = Eliitin epätoivoa, jolla he vain ampuvat itseään omaan jalkaansa aina uudelleen ja uudelleen.