http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 24, 2020

Lukashenko: Valko-Venäjää aiotaan käyttää Venäjälle hyökkäyksen trampoliinina

Belarus is being used as ‘trampoline’ to attack Russia, Lukashenko tells RT, amid post-election crisis

Valko-Venäjän Presidentti Alexander Lukashenko täräytti totuuden ilmoille, kun hän sanoi sen RT:lle, että Valko-Venäjää aiotaan käyttää Venäjälle hyökkäyksen trampoliinina.

Mutta vielä Lukashenko on siinä tiellä, että CIA:n erikoisjoukkojen täytyisi vielä onnistua vallankaappausyrityksessään.

Eli näemmekö siellä Maidanin tyylisen CIA:n kenraalin kouluttamien tarkka-ampujien suorittaman kansanmurhan, josta valemedia syyttää välittömästi Lukashenkoa, joka sitten eskaloituu Ukrainan tyyliseen sisällissotaan.

Näin ollen tämä voisikin selittää sen, että miksi Kansainvälinen jääkiekkoliitto ei nyt suostu enää järjestämään välttämättä Minskissä 2021 keväänä niitä jääkiekon MM-kisoja. 

Että josko sen pamput tietävät, että siellä laulaa tykit Minskin keskustassa toukokuussa 2021, jolloin turvallisuussyistä joidenkin jääkiekon MM-kisojen järjestäminen ei enää olisi kannattavaa.

Mutta kyllä silti nämä Naton ja Saksan armeijan kenraalit kyllä tietävät, että milloin se Venäjän ja EU-armeijan välisen konfliktin false-flag isku toteutettaisiin.

Saksalla kun on määrä rakentaa vielä yhteinen EU-armeija, jota alettaisiin kokoamaan sitten vuonna 2025, jolloin tämän nykyisen Euroopan unionin olisi määrä loppua.

Nämä rapparit ovat sen suunnitelleet jollain suuremmalla suunnitelmalla, että sillä ikään kuin aiheutettaisiin tämä EU:n hajoaminen sillä tavalla, etteivät enää muut EU-maat kykenisi lähtemään EU:sta ulos ja tähän suunnitelmaan saattaa myös liittyä näitä ISIS soluja ja kokonaisia prikaateja, joita mm. Suomeen tuli 2015 syksyllä.

Eli jos Suomessa on siitä lähtien salaa majoittunut prikaatillinen mm. Irakin armeijan entisiä sotilaita, niin keiden suojeluskunta se oikein täällä on ? 

Kun 1918 silloinen rikkaiden fasisti rahasukujen eliitti osti Saksan jääkäreistä itselleen oman suojeluskuntansa, joita se käytti silloisessa Suomen vapautussodassa hyödykseen. Että mistäs me sen tiedämme, että josko nämä samat teollisuussuvut ovat tällä kerralla turvautuneet lähi-idän sotarikollisten sota-osaamiseen ? 

Mutta tämä ISIS terrorismi on tähänkin päivään asti ollut jatkuvasti Euroopan unionin maiden pelotteluun tarkoitettu terroristiorganisaatio, jota ohjataan mm. CIA:n ja Mossadin kautta, koska näitä soluja ohjataan sieltä. 

Berliinissä n. viikko sitten terrori-iskun tehnyt ISIS terroristi oli tullut Suomeen 2015 näiden muiden sotarikollisten mukana ja netistä löytyi valokuva, jossa hän poseerasi vastaanottokeskuksessa silloisen sisäministeri Petteri Orpon ja YK:n Ban ki-Moonin kanssa samassa yhteispotretissa.

Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä: Työterveyslaitoksen ...

Suomen työterveyslaitoksen entinen pääjohtaja Antti Koivula lipsautti vuonna 2016 hieman suuremman sammakon, kun hän totesi suurtyöttömyyden olevan Suomelle suurempi turvallisuusuhka kuin Venäjä.

Kun asia on tosiaankin niin, että nämä Suomen suurtyöttömyyden kohteet ovat ihmisiä, joilla on jäänyt vuosikausia aikaa itsenäiselle ajattelulle ja mitä useampi heistä tajuaakin jonain päivänä, etteivät he olleetkaan syypäitä tähän massatyöttömyyteen, vaan siihen syyllisiä olivatkin näitä valtioitamme ryöstävät pankit.

Joten tämä ihmismäärä, joita on oikeasti jo yli miljoona, vaikka niistä Tilastokeskus edelleen joutuu valehtelemaan, että se työttömien määrä olisi vasta vajaa 400 000. 

Nehän joutuivat jo sen KELA:n konttorien palvelut sulkemaan asiakaskäynneiltä ei koronan takia, vaan yksinkertaisesti sen takia, koska tässä maassa on jo yli miljoona työtöntä, joten KELA:n toimistoresurssit eivät enää riitä niiden konttorikäyntien palvelemiseen.

Paska lensi jo tuulettimeen ja kun näin suuri massatyöttömien määrä on kasassa, niin ei tämä valtio voi enää pyöriä, jos vielä kaikki loputkin työssäkäyvät täytyy nyt koronan takia lomauttaa ja heittää sinne kortistoon.

Kuvan mahdollinen sisältö: ulkoilma

Nämä pankkiirit eivät ehkä ole vieläkään kertoneet sitä salaisuutta, että he ovat sikaillet teidänkin rahoillanne sinä aikana, kun olette nukkuneet ja siitäkin on pankkialalla oma slangisana olemassa.

Joten kun vielä seuraavien vuosien kuluessa taas koittaa näille Wall Streetin pankeille se konkurssi, niin koska he pelaavat järjestäytyneet rikollisuuden ja mafioiden tavoin, niin on hyvin irvokasta, että nämä miljardiomaisuuden omistavien super roistojen pankit täytyy aina pelastaa veronmaksajien rahoilla jokaisen talouskriisin aikana.

Sillä tämä peli nimeltä KORONA, jota nämä Wall Street pankkiirien roistot nyt pelaavat keskenään, niin se on eräällä tavalla köyhää ja upporikasta, mutta he ovat jo suunnitelleet miten se peli päättyy.

Sillä sitten seuraa kaiken käteisen rahan poistuminen ja sen tilalle he aikovat tuoda digitaalisen valuutan, joka olisi vain sen takia, että sitä nämä psykopaatit voisivat totaalisesti hallita.

Lautapelinähän tämä KORONA on se peli, jossa pelaajat lyövät kepeillä niitä kiekonmuotoisia pelinappuloita neliskulmaisen pelilauden nurkissa oleviin maaleihin.

Mutta taas tässä maailmalla käynnissä olevassa KORONA pelissä pankkiirien eliitti lyövät pienyrityksiä noihin maaleihin, joka tarkoittaa pienyrittäjille konkurssia. Eli eliitin pelinappuloina ovat nyt tuossa pelissä pienyritykset sekä veronmaksajat, eläkeläiset sekä lopulta työttömät.

Sillä nämä eliitin joka vuosittain kokoontuvat kabinettikerhot kuten Bilderberg jne. CFR, Trilateraalinen Komissio, Davosin talousfoorumi. Siellä he keskustelevat joka vuosi salaisesti siitä, että millä aikataululla näistä hyödyttömistä suursyömäreistä päästään nopeimmin eroon ja heillä he tarkoittavat näitä ihmisiä, jotka eivät tuota riittävästi verotuloja tekemällä työtä. Sekä myös eläkeläiset he pistävät tuohon samaan hyödyttömien suursyömäreiden sakkiin.

Joten siksi heillä on nyt käynnissä tämä KORONA nimellä ratsastava maailmantalouden tuhoava globaali hanke, joka nyt antoi massatyöttömyyden nollakasvuohjelmille oikein turboahtimet, koska Suomessakin saatiin jo tänä keväänä massiivinen massatyöttömyysaalto aikaiseksi näillä KORONA rajoituksilla.

Mutta hölmöt ihmiset siellä edelleen monet luulee, että tällä olikin tarkoitus suojautua joltain virukselta. Mutta näin ei ollut, vaan tämä oli maailman suurin huijaus nimeltä COVID19, koska koronavirus on false-flag operaatio, jolla on tarkoitus valjastaa Uuden Maailmanjärjestyksen tuleminen ja tehdä siitä se UUSI NORMAALI.

Joten edelleen voita valita puolesi, että alistutko näiden tyrannien ehtoihin ja lähdet sinne maski-ihmisten lammaslaumaan, vai uskallatko sanoa, että NYT RIITTÄÄ ja liittyä Uuden Maailmajärjetyksen vastustajien puolelle.

Koska tässä on pelissä sinun ja lastenlastesi tulevaisuus, että vietämmekö sen dystooppisessa helvetissä ja tyrannisessa totaalitaarisessa ja fasistisessa kurjuudessa. Vai valitsemmeko vapauden.

Kaikki tämä on nyt Suomessakin kiinni meidän yhteistyöstämme, sillä nämä elitistit tekevät nyt kaikkensa, jotta he saisivat tämän maskipelkoon vaivutetun ihmismassan agitoimaan tätä porukkaa vastaan, jotka eivät suostu pelkäämään näinä aikoina.

Suomen kansaa on alistettu milloin Ruotsin ja milloin Venäjän taholta sekä alistettu tämän rikkaan suomenruotsalaisen eliitin taholta. 

Tänne yritettiin saada Saksalainen kuningas silloin 102 vuotta sitten, mutta Härreguud, kun eipäs tullut ja joutui tämä suomenruotsalaisten yli-ihmisten sivistyneistöt nuolemaan tappiotaan.

Mutta kuten näette, niin Saksaan päin he edelleen kumartavat ja tämä sama sivistyneistö yli-ihmisten herrakerho haluaisi taas jälleen liittää Suomen Saksaan ja pitää tämän rikkaan maan edelleen köyhänä, koska täällä on veronmaksajia, joiden selkänahasta voi edelleen tämä rikkaiden pankkiirien eliitti riistää riittävästi jetset elämäänsä, jonka Suomen veronmaksajat tietenkin kiltisti maksavat.

Suomen valtion velka kun on kiinni näiden Wall Street pankkien lainoissa ja todellisuudessa senkin jo yli 130 miljardin euron velka on velkaa sinne Bank of New York nimiseen liikepankkiin, jonka nämä lukuisat maailman rikkaimmat Illuminati suvut omistavat.

Lord Rothschild steps back from RIT Capital Partners - Citywire

Näin voisi sitten se maailman rikkaimpiin pankkisukuihin kuuluva edusmies Jacob de Rothschild käytännössä sanoa omistavansa koko Suomen. 

Koska se sai jo 1.1.1995 koko Suomen Pankin hallintaansa.

Mutta vieläkin julmempaa tästä tekee se, että muutama vuosi ennen tuota Suomen EU:hun liittämistä täytyi vielä toteuttaa se 90-luvun lama ja siitä seurannut pienyrittäjien kansamurha, jolloin niiden silloisten yrittäjien lainat vaadittiin takaisin kertasuorituksena ja kuulemma se yhteenlaskettu velka on jo nykyään kasvanut Norjalaisessa roskapankissa yli 300 miljardiin euroon. 

Kun nämä ihmiskauppiaat ja lapsikauppiaat omaavat saman moraalin mitä valtionlainoihin tulee. 

Kaikki siis jopa ihmiset ovat heille sitä kauppatavaraa, joiden sieluja miltei myydään siellä valtionvelkakirja markkinoilla eniten tarjoaville.

Joten on hävytöntä, että miten Suomessa on jo yli 400 000 maksuhäiriön saanuttta kansalaista, joiden velkoja ei voi valtio avittaa ei pennin jeniä.

Mutta taas näiden makaronivaltioiden kuten Italian jättivelkoja täällä kyllä lyhennetään ja samalla Suomen veronmaksajat tukevat Italian mafiarikollisten likaisia touhuja.

Who are the militia members showing up at Colorado Springs ...

Joten kun tämän Wall Streetin ja Lontoon pörssin sijoituspankkiirien maksamat CIA:n erikoisjoukot ovat jo tiettävästi valmiina Valko-Venäjällä, niin mikäli vedonlyöntitoimistosa olisi kerrointa sisällissodalle tai Maidanin aukion 2014 tyyliselle kansanmurhalle, niin luultavimmin sen sisällissodan mahdollisuus kävisi jo aika todennäköiseksi, koska Lukashenko ei suostu eroamaan vallasta.

Mutta kyllähän se silti jotain siitä miehestä kertoo, että kun hän ei taipunut niihin 940 miljoonan euron lahjuksiin, joita IMF hänelle aiemmin muutama kuukausi sitten tarjosi sitä vastaan, että Lukashenko olisi suostunut Italian tyylisiin pakkokaranteeneihin. Joten syystäkös nämä Wall Streetin kasaari pankkiirit ovat jo kostonhimoisia lähettäessään nuo CIA:n erikoisjoukot sinne kaiken tuon CIA:n lavastaman värivallankumouksen keskelle.

Hehän haluavat, että Valko-Venäjä anoisi EU-jäsenyyttä ja siellä päästäisiin toteuttamaan Georgian 2003 vuoden tyylisiä talousuudistuksia ja pistämään lukuisia työläisiä kortistoon. Eli tätä pankkiglobalistien nolakasvua, joka on aina miljardeja sijoituspankkiin ja satojatuhansia työläistiä kortistoon kaltainen operaatio.


Lähde: RT