http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 19, 2020

Koronavirustesti tai rokote ei ole mikään ratkaisu mihinkään

 Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, urheilee ja baseball

Koronavirustesti tai siihen kohta saatava rokote (RNA-rokote) ei ole mikään ratkaisu yhtään mihinkään.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö

Bill Gates, jolla ei ole minkäänlaista lääketeollisuuden koulutusta. Toimii nyt rokoteasiantuntijana ja on nyt jo tyrkyttämässä näitä immuniteettijärjestelmälle vaarallisia RNA-rokotteita ihmisille.

Nämä koronavirustestit tehdään kivuliaasti työntämällä vanupuikko suoraan aivoihin asti ja niistä seuraa mm. silmien turvotusta sekä särkyä.

Turun lentokentällä mm. yksi kosovolainen perhe kertoi, kuinka perheenäidin silmä oli turvonnut punaiseksi ja korvia alkanut särkemään välittömästi tuon koronavirustestipuikon työnnön jälkeen. Tuo on jo jälleen yksi todiste, kuinka tuo koronavirustestipuikko on saastunut ja niillä myrkytetään jo nyt ihmisiä.

THL ei suostu kertomaan, että nämä Suomeen tulleet koronavirustestipuikot ovat kaikki saastuneet, koska ne on saastustettu RNA:lla, eli ribonukleiinihapolla, joka on nulkeotideistä koostuva polymeeri.


Luciferase Reporters | Thermo Fisher Scientific - TR

Tuo koronavirustestipuikko on saastutettu kemiallisesti niin, että se saa jo näitä luciferin-entsyymin hajoamaan.

Sillä tuo salaisuus joka tuohon koko kyseiseen entsyymiin tulee liittyy ihmisen sielun ja ruumiin väliseen yhteyteen ja ihmisen sielu-yhteys saadaan siis kemiallisesti poikki hajoittamalla tuo kyseinen luciferin-entsyymi.

Tämä on itse asiassa se sama lääketeollisuuden salaisuus, joka kytkeytyy näihin moniin mm. masennuslääkkeisiin sekä psyykelääkkeisiin. Vuosikausien sekakäytön jälkeen potilaista tulee käveleviä vihanneksia ja syy, että miksi heistä tulee niitä vihanneksia johtuu juuri siitä, että ne BIG PHARMA:n napit saavat heidän luciferase entsyymin hajalle, jolloin heidän sielunsa yhteys ruumiiseen hajoaa.

Nyt nämä lääketeollisuuden pirulaiset haluaisivat altistaa yli 7 miljardia ihmistä tältä planeetalta samankaltaisen kemiallisen lobotomian käsittelylle ja keksivät sille hienon taikasanan KORONA/Covid19.

Mutta se on edelleen ihan sinun oma päätös, että lähdetkö sinne korona lobotomian jonoon. Tämä tauti ei edelleenkään tilastoissa eroa juuri tavallisesta kausi-influenssasta. 

Mutta jos nämä Bill Gatesin johdolla tuolla uhkailevat, että ennen ei tapahdu paluu uuteen normaaliin, ennen kuin kaikki ollaan rokotettu ja vielä useaan kertaan. Niin tämähän viestii jo siitä, että survivalismin aikakausi alkoi jo.

Aivoaallot: Delta, theta, alfa, beta ja gamma

Lobotoomikot he haluavat vain takaisin työelämään ? 

Katsoppas näitä television päivittäisiä tuijottajia, niin eivät ne paljon niistä kemiallisen lobotomia käsittelyn saaneista juuri eroa, koska kaikkihan tietoisuus ylipäänsä perustuu ihmisen värähtelytasoihin ja raskas ruoka mm. transrasvoineen vaikuttaa kaikki yhdessä tähän, että minkä taajuisen värähtelyn ihminen tuottaa ja värähtelyn nimenomaan aivoissa.


Nämä mediakorporaatioiden valheet syötetään koteihin edelleen pääasiassa tv:n uutisten kautta ja olet varmaan huomannut sen, että aina kun ne tv-uutiset tulevat, niin yleensä he joiden tietoisuus on tuossa pelko värähtelyssä, niin heitä ei saa keskeyttää ollenkaan.

He huutavat hyvin helposti, että "nyt hiljaa, täällä katsotaan uutisia".

Mutta tuo salaisuus kyllä on, että eivät he silloin katso mitään uutisia, vaan heidän mielensä on hypnoosissa ja uutistenlukijat ovat niitä hypnologeja, koska ihmisen mieli nyt vaan sattuu toimimaan noissa tietyissä aivo aalloissa tuolla tietyllä hertsilukema tasolla, joka määrittää sen, että onko ihminen vastaanottavainen uudelle tiedolle vai ei.

Mutta uutispropagandan tarkoitus ei ole ollut koskaan saada ihmisiä ajattelemaan, vaan se on ollut tekosyy antaa moraalittomille pelkureille tekosyyn olla ajattelematta lainkaan.

Että vaikka nykyään on myös internet, josta voi myös löytää tietoa. Mutta tämän tiedon löytäminen on aina kiinni siitä, että onko mielesi avoin vai ei. Koska tuo avoin mieli toimii samalla tavalla kuin laskuvarjo, eli toimii vain silloin kun se on avoinna.

Valemediaa kuuntelevan ihmisen mieli on suljettu, koska suljettu mieli ei toimi tietoisesti. 

Parachutes don't save people who fall out of airplanes - Tech ...

Mutta avoin mieli toimii taas tietoisella ja aktiivisella älyllä ja tämä on sellainen ominaisuus, jota aina Vatikaanin ylimmät juomanlaskijat pelkäävät aina viimeiseenkin saakka, koska tämä totuushan on, että jokainen tietoisella mielellään herännyt ihminen on heitä valtioilta veroilla rosvonnutta eliittiä vahhempi sekä psyykkisesti, että henkisesti.