http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 20, 2020

4 ufoa havaittiin Herttoniemessä


Helsinkiläinen Ilta-Sanomien lukija teki viime tiistaina ufo-havainnon, kun hän istui autossaan, Helsingin herttoniemessä n. aamukymmenen aikoihin.

Kohteita oli 4 ja ne liikkuivat taivaalla korkealla symmetrisessä muodossa mutta eivät kuitenkaan pitäneet mitään ääntä.

Havainnon tekijän mukaan ne liikkuivat aurana, kunnes valuivat vähitellen rivimuodostelmaan ja siitä takaisin kolmioon ja lensivät sen jälkeen kaakkoon.

Ilta-sanomien toimitus otti sitten yhteyttä ilmatieteen laitokselle, josta. eiosattu antaa minkäänlselitystä eriskummalliselle havainnolle. Meteorologi Antti Kokko myönsi sitten IS:n toimitukselle, etteivät kohteet voineet olla edes säähavaintopalloja, joka taas olisi ollut ilmatieteen laitoksen kalustoa.


Kolme valkoista täplää liikkuivat vuorotellen symmetrisessä aura- ja rivimuodostelmassa Helsingin taivaalla.

Mutta sitten kun IS näytti videon myös ANS Finlandille, joka vastaa Suomen ilmatilan käytöstä sekä hallinnasta, niin sieltä taas vedettiin tämä säähavaintopallokortti esiin.

Soppaansa myös oman osansa antoi Vaisalan Sää- ja ympäristötoiminta-alueen viestintäpäällikkö Tarja Österberg, joka viestitti IS:lle, että lukijan havaintsemat objektit olivat todennäköisesti heidän lähettämiään sääpalloja.

Vaisalan puolessa taas oltiin alussa samoilla linjoilla, etteivät videolla näkyvät kohteet vaikuttaneet säähavaintopalloilta.

AshtarCommand (@MassLandings) | Twitter

Palloliittouman alukset - CIA:n ja NSA:n hys hys linja

Nuo neljä tunnistamatonta lentävää kohdetta olivat palloliittouman aluksia ja lehdistöllä ei ole lupa puhua näistä asioista, koska Iltasanomatkin joutuu noudattamaan tätä CIA:n ja NSA:n hys hys linjausta aina kun mennään ufoihin.

Koska jos näissä iltapäivälehdissä alettaisiin paljastamaan palloliittouma, Valon Galaktinen liitto sekä näiden olentokuntien muodostama humanistinen agenda, niin silloin nämä kaiken maailman Jeesus Kristus palvonta vähentyisi ja alkaisivat ihmiset palvomaan näitä vieraita taivaalta heidän uutena jumalinaan ja syntyisi jo se Avaruususkonto.


UFO Story | Roswell, NM

Kun silloin 1947 vuoden kesällä, kun siellä New Meksikon erämaassa se yksi eräs harmaisiin humanoidirotuihin kuuluva alien delegaatio aikoi ottaa yhteyttä maahan, niin niiden alus rysähti sinne erämaahan ja kun eräs pientilanhoitaja näki siellä muutaman elossa olevan humanoidin, niin myrsky oli valmis kun paikalle sattui USA:n ilmavoimat ja silloinen armeijan sotilastiedustelu.

Ja paska lensi siinä vaiheessa tuulettimen, kun tuo lehtiuutinen lentävästä lautasesta levisi maailmalle ja se luki aina Suomen Helsingin-Sanomissa asti.

Roswell UFO incident 'very active' 70 years later

Sitten USA:n ilmavoimien everstin huutomyrskyn jälkeen majurit toivat paikalle näitä säähavaintopallon kappaleita ja alkoi tuo suunnaton "se oli säähavaintopallo" saarnaus.

Former Air Force officer says more than one UFO crashed at Roswell

Että miten voi edelleen tällainen yksittäinen sana kuin UFO aiheuttaa edelleen monissa piireissä aivan silmittömiä oireita, kun se saa kenraaleja hyppimään vieläkin seinille, jos näitä juttuja pääsee jonkun iltapäivälehtien sivuille ? 

Roswell, New Mexico - International UFO Museum And Research Center ...

Mutta silti ufoista tehdään edelleen elokuvia Hollywoodissa, koska ne nettoaa rahaa.

Ufot kun ovat edelleen julkisen pilkanteon salonkikelpoinen puheenaihe, koska jos julkisesti tunnustaudut uskovasi ufoihin, niin aina Seura-lehden toimittaja saa alkaa mollaamaan ja vittuilemaan sinulle julkisesti aina Helsingin-Sanomia myöten.

Eli eikö YK:n yleismaailmallisen julistuksen artiklat enää päde, jos uskot ufoihin ?

Vatikaani odottaa Alien- vapahtajaa

Vatikaanin omistaman uusimman teleskoopin nimi on L.U.C.I.F.E.R.

Kyllä Vatikaani tietää totuuden ufoista, mutta se on salattua tietoa niin kuin myös USA:n tiedustelupalvelut CIA, NSA sekä Avaruushallinto Nasa keskittyy salailemaan näitä asioita.

UFO Accounts Are Cohesive With the MJ-12 Documents | by The Last ...

CIA:n ylempänä toimii vielä salainen MJ-12. Se on vieläkin niin salainen järjestö, että se esitetään edelleen Wikipediassa vain pelkäksi salaliittoteoriaksi.

Sen voin kertoa, että tämä palloliittouma ei neuvottele Vatikaanin kaltaisten maanikkojen kanssa, joilla on tarkoitus tuhota tämä planeetta ja alistaa meiät kaikki tuon Uuden Normaalin ja Uuden Maailmajärjestyksen alle.

Valon Galaktisen liiton kaikki olennot kun eivät ole enää mitään Saatanan palvojia tai pimeyden agendaa ajavia, joten luonnollisesti nämä vihtahousunpalvojat pitävät myös heitä heille jo suorana uhkana. 

Joten kun nämä Wall Street pankkiirit ja Israel aikoi jo käyttää Beiruttiin ydinaseita, niin se nähtiin jo, että ydinlataus estettiin ja nämä valtuudet palloliittoumalla on ollut jo vuosikausia käytössä, joten Netanuahun on aivan turha silloin alkaa enää hiplaamaan niitä ydinlaukaisukoodeja, koska se juonittelu ydinsodalla on jo menetetty ja GAME IS OVER.

Mutta nuo elitistit tietävätkin jo sen, että heitä odottaa vain ja ainoastaan täystuho, koska nämä satanistit eivät voi millään sallia ihmiskunnalle vapautusta, koska tuo heidän saatanallinen suunnitelmansa Uudesta Maailmanjärjestyksestä kätkee sisälleen täyden tyrannian ja jossain vaiheessa he alkaisivat pakkokäännyttämään maailman ihmisiä Satanistiseen maailmanuskontoon, joka olisi käytännössä jo se uusi ristiretki, mutta sillä kerralla he aikoisivat pakottaa jokaisen ottamaan Luciferin uudeksi herrakseen. Koska tämä nykyinenkin Vatikaani jesuiittoinen ja Musta Paavi palvovat kaikki Saatanaa.

Ettei tämä enää pian ole mikään valtionsalaisuus, että nämä Vatikaani, Kabbalan johto, Wall Street pankkiirit, YK:n pääjohtaja ja muut elitistit palvovat kaikki Saatanaa ja ovat myyneet sielunsa Luciferille.

Mutta ei tämä Valon Galaktinen liitto ole mikään voima, jota täällä täytyisi alkaa palvomaan kuin jotain Jeesusta.

Heille on annettu luojan valtuudet ja he suojelevat tätä planettaa, etteivät nämä hullut pääse tuhoamaan tätä planeettaa mm. niillä ydinaseillaan tai kemiallisila aseilla.

Joten ilmankos näiden pirujen kabineteissa on varmasti tukalaa, kun he tietävät että miten nämä Saatanan juonet tulevat menemään mottiin aina toinen toisensa jälkeen, koska valon voimat ovat aina tuhansia kertoja voimakkaampia kuin nämä pimeyden henkivaltoja edustavat tahot.

Ja jos mennään siihen salattuun totuuteen, niin siltä Luciferiltahan vietiin jo oikeus toimia luojana. eli kolmivaihe energian virtapiirit pantiin häneltä poikki. Samoin kävi Jahvelle, joka loi taas henkiolentona juutalaisten heimot. Hänkin vaikuttaa enää siellä samassa alakerran pimeyden henkivalloissa, joten hän ei ole enää jumala, koska siltäkin vietiin luojan kulkukortti pois, koska hän henkiolentona ylitti valtuutensa luodessaan nuo juutalaisten heimot.

Mutta henkiolento Jeesus Kristukselta ei ole vielä kulkukortti palanut luojan puolella. Hän toimii siellä samoin näiden muiden ylösnousseiden mestarien tavoin.


Lähde: IS